Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JurijG

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy átlagos, napozni és olvasni vágyós délután volt. Kimentem a tóhoz, kinéztem a megfelelő helyet, és leheveredtem töltődni.  Megint sikerült a legtökéletesebb helyre leülni ahhoz, hogy blogtémát találjak. Tőlem pár méterre több, 60 és a halál közötti pasas…..
JurijG 2012.10.24 18:40:17
Bementem az első melós napomra.  Ez ilyen szoftverfejlesztős cég, mindenki informatikus, okos meg hímnemű. Nagyban tanulok, és szívom magamba a tudást, hogy mihamarabb; nagyszerű infóscég alkalmazott legyek, amikoris megpillantom a "Tomi" legjobb haverját.  (olvass vissza:…..
Egy régebbi bejegyzésben szépen elmondtam mitől is okos egy telefon. Azt is jól elmondtam, hogy egy köpedelem lószar, mert baromira nem kötik az orrodra semmilyen útmutatóban hogyan használd. Nos, szeretnék helyesbíteni. Csak az ipari lemaradott nyommer gyerek gondolja úgy, hogy ez…..
JurijG 2012.09.06 22:41:48
JurijG 2012.09.10 16:54:27
@Shaktii: A saját kis füzetemre gondoltam, nem a Tiédre :P 2-t már kaptál :D Csak így tovább :D
Újrakezdő üzemmód Ökölvívás 2012.09.03 17:25:00
Nos ez is egy szép történet. Meg is lepne ha nem velem történne meg.  Mivel különleges tehetséggel vonzom a perverzeket, minisztereket, ostobákat, papokat éés a beteg sztorikat, így nem hagyhatom ki ezt sem. Elmentem bulizni, megismerkedtem valami izomkolosszus fiatalemberrel, aki…..
Hihetetlen, de vettem okostelefont.  Namost én rájöttem miért okos a telefon. Mert téged totál ledegradálnak egy idióta szintjére. Persze hogy okosabb nálad a telefon, ha értelemszerűen nincsen használati útmutató a TETVES telefonhoz.  Ami útmutatást pedig kapsz, az kb. abból…..