Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wowaprofesszor (törölt)

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeretné a magyarországi szélsőjobb erősíteni a narratívát, miszerint állandó, világméretű zsidó-magyar „világháború” zajlik, Magyarország gyarmatosítás előtt áll és természetesen a „nácivadászok” is csak magyar „idős bácsikat”…..
wowaprofesszor (törölt) 2012.08.28 17:59:14
@Csehszlovák Kém: téged fizetnek h ingereld a magyarokat?
wowaprofesszor (törölt) 2013.01.08 12:31:05
@Csehszlovák Kém: "A százötven éve megszülető modern magyar nacionalizmus szerint létezik csak ez az "ezeréves" akármi. Amihez - ezen logika mentén, ráadásul - a "tótoknak" kicsit több közük van, mint neked, mivel Szent István királynak köszönhetik létezésük is."

Mi ez? max ugyanannyi közük van a tótoknak Szt Istvánhoz , mint a magyaroknak, se több se kevesebb...ha már egy országban éltek. Fel se fogták h akkor Neki köszönhetik a létüket. Szlovákiában is így gondolják btw? kétlem. Talán itt próbáltad meg először üdvözölni a közös történelmet, egyébként kb csak utálkozol bármin aminek köze is van a magyarokhoz. Pedig ennek a blognak az lenne (((szerintem))) az értelme h hamar te ezekben az országokban megfordulsz akkor itt egy új platformot nyitsz és megpróbálsz - kettős mérce nélkül az alapvető tiszteletet megadva volt hazád/otthonod stb. felé - álláspontokat közelíteni konfliktusokat feloldani. Te azonban bármilyen nagy a lexikai stb. tudásod (gondolom) csak a mocskot szítod hevíted és fröcsögöd,aminek tényleg semmi de semmi értelme nincs, azon kívül a tudásodat destruktívan hasznosítod,ami kb bűnkategória.