Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kigymacor

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeretett hálátlan népem, kedves félázsiai csürhe! A felháborodástól kitágult orrlyukakkal, de a mélységes csalódástól elcsukló hangon szólok most hozzátok. Ti nem gondoljátok, hogy elég már? Nektek nem lehet megfelelni? Nem lehet olyat mondani a baltás gyilkos…..
Tovább gyűrűzik a Safarov-botrány! Megvan a baltás gyilkosság első vezéráldozata! A Vincentblog kormányközeli forrásokból szerzett értesülései szerint a kora reggeli órákban Martonyi János benyújtotta lemondását a miniszterelnöknek. Távozása nyilvánvalóan összefügg a…..
kigymacor 2012.09.12 14:24:04
@kigymacor: @dr. Balta$ár: Jaj! egész idáig pedig úgy tudtam! Tehát ez az ORSZÁG királyság lesz? De nagyon hülyén néz ki,mikor egy MAJOM próbálgatja arra a dúcse-jaj-duci fejére a SZENT KORONÁT!
Hej, szegény Selmecziki Gabriella hiába mondta tegnap délben, hogy: mámma' már mámma' van már, igaz tennap' eladtunk egy baltás gyilkost, de mámma'má mámma' van, úgyhogy le van ez már zárva, mert a piac bezárt, Orbánnak csak nem sikerült a szopórollerről lekászálódni. Pedig…..