Regisztráció Blogot indítok
Adatok
IndavideóFilm

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ide gyűjtjük azokat a magyar filmeket, amiket szívesen megnéznétek. Kommentben írjátok be a címét vagy az IMDB-linkjét, és a legnépszerűbbekre ráindulunk, mint egy drótszőrű tacskó...
IndavideóFilm 2016.07.11 16:09:02
@Pogacsa: Mivel az HBO májusban vette meg a filmet, így még egy évig biztosan nem tudjuk leadni.
Kiemelkedően sokan, 62 ezren nézték meg az Indafilmen online elérhető 15 kisfilmet az utóbbi két hét alatt. Ezeket a Daazo rendezte Friss Hús fesztivál tavalyi, Toldi moziban bemutatott filmjeiből válogattuk. Olvasóink nemcsak néztek, de szavaztak is, úgyhogy most eredményt…..
A legjobb tavalyi animációs filmnek olvasóink Tóth Roland Gondolatok a pincében című filmjét választották az Indafilm animációs szemléjén. A filmszemlénk a KAFF nemzetközi animációs filmfesztivál idei kísérőrendezvénye volt: az előző fesztivál díjazottjait tettük fel az…..
A legjobb tavalyi filmnek olvasóink Bergendy Péter A vizsgáját választották az Indafilm szemléjén, ahol az Index a tavalyi Magyar Filmszemle alkotásait vetítette egy hétig, ezzel is próbálva betölteni azt az űrt, hogy idén elmaradt a hivatalos mustra. A filmek ma éjfélig <a…..
aeon flux filmszemle helyett 2013.02.18 19:50:00
Tavaly még volt - igaz, hogy már csak maroknyi film részvételével -, idén viszont már nem került megrendezésre a Magyar Filmszemle: negyvenegynéhány év után először. Hogy miért? Tarr Béla sajtóközleményben artikulálta a szomorú tutit: NINCS MIT VETÍTENÜNK! NINCS MINEK…..