Regisztráció Blogot indítok
Adatok
If You Seek Amy

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Manapság egyre többet találkozom ezzel a hozzáállással. Megvetik azt, aki nem szeret sportolni, akinek nem az a fő hobbija, hogy izzad 1-2 órán keresztül. Nem értem, miért ez a lenézés, miért ez az ellenszenv. Attól, hogy nekem más a hobbim, más dolgokat szeretek csinálni, miért…..
If You Seek Amy 2013.08.01 11:56:54
@fat.acceptance: De te még nem vagy ügyvéd. Lehet nem is leszel. Majd akkor lebegtesd ennyire a szádat, ha már le is tettél valamit az asztalra, mondjuk befutottál a szakmádban. A jogászdiploma megszerzéséhez csak jó nagy segg kell (kétségtelen, hogy ebben azért előnnyel indulsz), amin lehet ülni, míg bemagolsz többezer oldalt. Nagy cucc.
If You Seek Amy 2013.08.01 12:31:00
@fat.acceptance: mint említettem, én gépészmérnök vagyok, és a szakmámban dolgozom. Ahhoz, hogy eljussak oda, ahol most vagyok, nekem nem csak olvasni kellett tudnom, hanem ide azért kell az az általad sokat emlegetett, bár számodra teljesen ismeretlen intelligencia is. Ha már így gondolkozol, akkor próbáld ki TE, milyen 90 férfi között egyedüli nőként gépészmérnök szakra járni. Te nemhogy az első vizsgaidőszakig nem jutnál el, hanem az első beszólásnál otthagynád az egészet a francba :D Én normál testalkatú nőként kaptam az ívet 4 éven keresztül, de nem indítottam blogot, hogy úristen, megjegyzéseket tesznek rám, mindenki mekkora geci, pszichiáter se kellett hozzá, de még csak meg sem fordult a fejemben, hogy egyáltalán figyelmet szenteljek nekik.
Sziasztok!Furcsa embercsoportról szól ez a bejegyzésem. (Igen, én még embernek nevezem őket is... Humánus vagyok, nem?)Érthetetlen számomra, hogy egyesek hogy tudják magukat sértve érezni attól, ha egy kövér ember megjelenik az utcán, a strandon, munkahelyen, bárhol.  Nem…..
If You Seek Amy 2013.08.01 11:58:58
@fat.acceptance: És akkor hogy fogod magad elfogadni, ha nem bírod elviselni, ha valaki beszól? :D Ezt légy szíves magyarázd már el, mert komolyan szeretném megérteni.
If You Seek Amy 2013.08.01 12:22:59
Egyik mondatod üti a másikat. Ha jársz már pszichiáterhez, akkor keress jobbat, mert jó nagy káosz van a fejedben!
És emellé jó nagy bunkóság is társul, szerintem ne csodálkozz, hogy csak nagyjából 3 ember tud elviselni.

Vegyük elölről:
- kövér vagy, ami az emberek nagy részét taszítja (ne vegyük bele azt a pár, szintén beteg perverzet, aki direkt a bepállott hurkákra gerjed). Te el szeretnéd érni, hogy ne szólogassanak be, de csak azért sem öltözöl úgy, hogy az esetleges taszító testrészeidből minél kevesebbet lássanak.

- kövér vagy, előnytelenül öltözöl. Esetleg lehetne mindezt kompenzálni egy kis kedvességgel, elengedni azokat, akik már eleve a kinézeted miatt meg sem akarnak ismerni, viszont akik megszavaznak neked némi empátiát, azokkal normálisan beszélni. Az emberek nagy része nem azért jött a blogodra, hogy utálkozzon, hanem vannak jópáran, akik voltak már a helyzetedben, és próbálnának segíteni. A tanácsaik sértenek, és felnőtt embereket, akik mind megdolgoztak/nak valamilyen formában a lelki békéjükért a magad 21 évével, ámde lázadó korban lévő kiskamaszok önérzetével, minősíthetetlen stílusban osztasz.

- kövér vagy, rosszul öltözöl, és ami a legnagyobb baj, hogy bunkó vagy, hatalmas a pofád és a semmire vered a nyálad. Elmondanád, hogy akkor másoknak, akiket ezek közül bármelyik tulajdonságod irritál, miért kellene kussolni? Mert ha csak az első 2 tulajdonság lenne igaz rád, már sokkal kevesebb bántás érne.
De így gyakorlatilag kiállsz céltáblának, az "undorító vagyok, a lelkem még undorítóbb, de fogjátok be a pofátokat!" stílussal csak saját magad ellen hergeled az embereket. Azokat is, akik eddig mondjuk észre sem vettek.
If You Seek Amy 2013.08.01 11:46:27
@fat.acceptance: Nekem pont úgy tűnik, hogy mindenkinek beszólogatsz, azoknak is, akik esetleg jószándékkal közelítenek feléd. Pont te vetíted saját magad utálatát másokra, PONT TE utálsz mindenki mást, aki szebb merészel lenni nálad, ezért nem fogadod meg mások tanácsát, csak várod itt a "sorstársaidat", hátha akad valaki, aki nálad is nyomorultabb, és attól mindjárt jobbnak érzed magad.

Pszichológushoz miért is nem tudsz eljárni? Drága szüleid biztos tudják finanszírozni (elvégre az egyetemi képzésedet is tudják), nem dolgozol, nyári szünet van, időd mint a tenger.
Ezzel a hozzáállással ugyanis, amit itt tanúsítasz, az életben nem fogod elfogadni magad, minden percben gyűlölni fogod a tested és ezáltal másokat is.

Ha a fejed tetejére állsz, akkor is lesznek, akik beszólogatnak, akik pofákat vágnak, ha meglátnak, attól mert írsz egy blogot, attól ez még így marad. Nem úgy kellene elfogadni magad, hogy másokat meg akarsz nevelni (hiába kántálod itt, hogy SZERINTED kinek mihez van joga), hanem vagy le kellene fogyni, vagy nem észrevenni a beszólásokat meg a grimaszolásokat.
Mindkettő rajtad múlik, ha magadtól nem megy (nem szégyen), akkor szakember segítségével.
Subba Napi Video: Lada 2012.10.31 12:26:31
..
If You Seek Amy 2012.10.31 14:24:03
@Dan Abnormal: A youtube-os kommentekben ezt is pedzegette valaki. Számomra mondjuk ez a verzió hihetőbb.
Subba A nap videója 2012.09.21 11:25:15
Kurvajó kis bokréta a legfrissebb pofára esős videókból.  A beszédült fesztiválozó csajok meg a gokartos chippendalefasz a kedvencem..
Elkészült Cristofel legújabb klipje, ami még az előzőnél is sokkal bénábbra sikerült, ráadásul még két feltűnően artikuláló nyomott faszt is bevett maga mellé. Bár már hetek óta azt szajkózta mindenfelé, hogy ebben a számban majd jól elküldi az anyjába Fluort, ahhoz…..
If You Seek Amy 2012.08.28 12:20:35
@Oxana BMW: Leonidasznak mindig is nagyobb csöcsei voltak, mint az átlag női villalakóknak.

Amúgy a klip zseniális, a szöveget ugyan nem tudtam értelmezni, de műelemzésből nagyon szar vagyok, biztos ezért nem tudom a mondanivalóval összeegyeztetni a két quadot sem.

Csillagos ötös!