Regisztráció Blogot indítok
Adatok
carrilboy

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már tavaly begyorsult az sms végpusztulása, hiszen a T-Mobile már másfél éve blokkolja a Skype-ról küldött sms-eket, a Telenor a Skype-hívásokat, és most kiderült, hogy igazából már egy éve a Vodafone is blokkol, de náluk a legdurvább, egy rakás csomaggal még csetelni sem…..
carrilboy 2013.11.28 11:14:31
@dBLOOD: Spanyol példát tudok hozni.Mezei feltöltőkártyával (Vodafone) tudok korlátozásmentesen Skype-ot használni,illetve Google Talk-ot (Hangout).Hanghívás,videohívás,chat...minden működik.
Egy 15 €-s feltöltésben bennefoglaltatik 60 perc belföldi hívás,60 db sms,és 1 GB mobilnet.Ja,és ha nem használod el valamelyiket teljesen,a maradék átmegy a következő hónapra, következő feltöltéskor.
Tamás szerint a KSH fizetős céges adatbázisa az elmútnyócévből válogatta össze kedvenceit: 2013 nyarán megrendeltem a Központi Statisztikai Hivataltól  bizonyos cégek (fizetős) adatbázisát. Elküldték. Az adatbázis szerint: a BKV vezérigazgatója Aba Botond --- …..
Elnézést, ha kicsit vulgáris, de így talán az első mondattól kezdve érthető. Készül a 2013-as költségvetés, megint szó esik a vállalkozások támogatásáról. De semmi újdonság, mindig a régi nóta. Most persze hitel kevésbé, főleg pályázat. Munkahelyteremtés, megőrzés,…..
carrilboy 2012.09.05 10:39:10
@komplikato:
Nagyon fején találtad a szöget,munkanélküliként nekem is ajánlotta a Hivatal ezt a lehetőséget.Ezekkel a feltételekkel.Tehát munkanélküli vagyok,sem bank,sem ember nem ad nekem kölcsön,senki sem vállal rám kezességet,és ráadásul még legyen 400e Ft-om kápéban.Hogy?

Fuldoklok a Balatonban,kéne hogy valaki kimentsen.A partról integet a "Hivatal",hogy ússzak ki,és akkor majd segít.

Értem én,hogy gőzgép...de mi hajtja?
Nehéz észérveket felsorakoztatni a parkolási társaságok létjogosultsága mellett, például az ilyen esetek miatt: Leírnék egy rövid történetet, ami múlt hét csütörtökön történt velem a belvárosban... Miután találtam egy parkolóhelyet 18:44-kor mobilparkolással…..