Regisztráció Blogot indítok
Adatok
2345

0 bejegyzést írt és 552 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kettős Mérce Gondolj jobbra! 2012.10.17 19:54:37
"Meg kellene alapítani a józan ész pártját" (Török Gábor) Számomra ma már csak két árva jobboldali ember maradt széles-e hazában: Balavány György és Ángyán József. Nem kéne -ahogy Lakner Zoltán felvetette csak úgy szinte magának mormogva- nektek, normális jobboldali…..
2345 2012.10.18 21:29:06
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn:

Na köcsög, helyben vagyunk baszod alássan. "Mit termel egy stadion?"

Mit termel egy színház, ez lesz a következő?? Mit termel egy könyv? Mit termel egy kilátó? Mit termel egy festmény?

Azt hiszem az átnevelő munkatábor előtt egy alapos pszchiátriai kivizsgálás befigyel nálad, kitekintéssel egy lobotómiára.

És még ti akartok kormányozni, vagy előírni, hogy nekünk, bennszülött magyaroknak ki és mi tessék. Amikor olyan hülyék vagytok, mint egy raklap kenguru.
2345 2012.10.18 22:45:42
@Lord_Valdez:

Unatkozol a senki által nem látogatott, szánalmas blogodon? Csak mert az összes "blogtulajdonos" libsi geci veled együtt másutt (te jelenleg itt) rontja a levegőt.

Magyarország egyik esélye az ideáramló turizmus. Például a komoly és középkategóriás sporteseményekre hozzánk látogató tömeg, amely napokra marad, lakik, zabál, fürdőben áztatja magát, egyebekre költ. Közben beleszeret Budapestbe és visszajön, nőstül, haverostul, családostul.

Ehhez létesítmény kell, például korszerű, multifunkcionális stadion, amely magáncélokra is bérelhető. Arról ugye még nem hallottál, hogy a Papp László Sportaréna csődbe menne, vagy hiányt termelne. Nem is fogsz.

Minden ilyen beruházás 1 forintja évek alatt 5 forintot hoz a konyhára. És nem csak stadion kell, hanem a lóverseny felfuttatása, Várbazár, nívós színház, koncerttermek, konferenciaturizmus, mulatónegyed, ahol jókat lehet enni, inni, zenét hallgatni.

Ami nem kell: kurvaparadicsom, zsidókaszinó, drogturizmus, pénzátmosás, cigánybűnözés, libsitolvajlás, idegen érdekek kiszolgálása, magyargyűlölet, libás messiás és Szakdolgozatnélküli Fegyenc.

Ja, és a hozzád hasonló ellendrukker libsi hülyék sem.
2345 2012.10.19 11:53:05
@tomwar:

Ragadni próbálsz, buzoid félbibolák, de feleslegesen erőlteted a kommunikációt, az ilyen sötét cionballer senkiháziak nekem annyit sem számítanak, mint a kutyapiszok.

Kedden találhatsz magadnak megfelelő partnert, az összes (azaz pár ezer) drogos libsi ratyi Judapest belvárosában fog tolongani egymás szaros valagának illatától mámorosan. Ott a helyed.:)
Az elmúlt napokban sorra nyilvánitják ki ismeröseim, hogy Bajnai miatt nem vesznek részt a Milla tüntetésén. Én nem vagyok Bajnai Gordon rajongója, számtalan érvet tudok mondani, hogy miért ne legyen miniszterelnök újra belőle, de lehet mondani mellette is. Megértem ugyan azokat,…..
2345 2012.10.18 11:49:32
@Pop40:

Sejted bár, hogy ebből méltósággal nem jöhetsz ki, és ezt egy ketrecmajom már régen felismerte volna, de neked muszáj naponta beégned a nyilvánosságban, mert hol van egy ratyi biboldó egy hominida intelligenciájától.:)

Ma reggel is sokkhatás érhetett, amikor a tükörbe néztél, és ott nem az álmaidban élő férfit láttad, hanem egy gusztustalan, bili fülű, tokmány orrú, kinézésre is imbecillis, buzoid elmebeteg bámult vissza rád a pólisi búrájából.

Keserves művicsorgásal szórod az erőszakolt D-betűket, de addig röhigcsélsz idétlenül, amig a jelenlegi csíra szerelmed más metélt kislány után néz. Majd a munkatáborban megvigasztalódsz, ott csöndes, dolgos kis zsidót faragnak majd belőled.

Ott majd a fejedbe verik, ha másként nem megy, hogy a demokráciában azok kormányoznak, akiknek a képviselői többen (esetleg 2/3-os többségben) vannak a parlamentben.

A parányi kisebbség pedig politikai értelemben bekussol, pláne ha egyszerre buzi és kaftános bevándorlók leszármazottja, mint te is. Nemsokára tapasztalni fogod, ne mondd, hogy nem szóltam előre.:)
2345 2012.10.18 22:55:32
@fchris82:

A fenti leírás nyilván rád is illik, mert nagyon bedurciztál, magyargyűlölő libsi provokátor.:)

Vagy talán te vagy @Pop40 ratyi szerelme, akivel cicuskának becézitek egymást?

Nem lepne meg.
2345 2012.10.19 02:13:32
@Pop40:

A szintén zenész ratyi szerelmeddel szeretitek egymást szívatni, akivel a faszrázó köcsögfelvonuláson jöttél össze. Ő becéz cicuskának, de annyira a szavadjárása lett, hogy még azt a 100 kilós, kopasz, izadt kancigányt is így édesgetted, aki először anyádba, majd a húgodba, végül beléd rakta a túrós dorongját a legutóbbi swingerpartin, ahol a zsidó-cigány hatalomátvétel részleteiről ábrándoztatok.

Az átnevelőtáborban majd ebből is kigyógyítanak, jót fog tenni neked egy kis munka a friss levegőn, mert már az agyadra ment a napi 5 rejszolás azokra a fotókra, amelyeken a libás messiás, önsanyargató Ferenc testvér, a leláncolt LMP-s pedofilok, valamint az egymás pöcsét szopó "megyük lopni" Pityinger és a kipás szoborrongáló elmebeteg látható.

És még csak most jön a nagy napotok, kedden az egész libsi csürhe egymás szaros valagát fogja toszni a judapesti belvárosban. El is költözik onnan minden normális ember, aki nem akar behányni a tetűhintás biboldók látványától. Ez lesz az utolsó "haláltánc", nemsokára a pofátokra fagy a vicsorgás. Én szóltam:)
Őszintén remélem, hogy a Milla október 23-i tüntetése egy hatalmas siker lesz, és tényleg megkezdődik az Orbán-rezsim lebontása. Az előjelek azonban – finoman szólva – lehetnének jobbak. Látszik ugyanis, hogy mindenki súlyosan elidőzítette magát. A Milla és a Szolidaritás…..
2345 2012.10.17 13:48:56
@lima31:

"Te fidesz támogató vagy?:D"

Kisköcsög, ha majd egy rövid mondatban nem ejtesz két durva helyesírási hibát, jelenkezhetsz újból.:)
2345 2012.10.18 01:14:55
@crevita:

Gratulálok, a mai 1 forintost te kapod a felkészült és okos válaszodért.

Érdemi reagálást, belátást, beismerést, visszavonulást ne várj tőle, mert ez a kis libbancs @Pop40: féreg az egyik legelvetemültebb hungarofób gyűlölködő a blogon.

Valószínűleg fizetett provokátor vagy származási ellendrukker, aki hülyén született és ostobán hal meg.

Esetleg nehezen gyógyuló elmebeteg, akit terepiás hisztizésre küldtek ide a pszichiáterei, hiszen ezeket a libsi blogokat ilyen célokból tartják fenn a metéltek.
2345 2012.10.18 01:43:05
@Ultracivil:

Te a ki sakter kóchengeres metélt töke vagy, hibbant libbancs?

Nagyon le lehettél oltva, ha ennyire óbégatsz.:)
"Magyar állampolgárként felháborodásunknak adunk hangot, hogy az 1956-os forradalmunk és szabadságharcunk emléknapján a balliberális oldal tüntetni akar!!! A nemzeti ünnep, szabadságharcunk emléknapja nem alkalmas tüntetés lebonyolítására! Ezért kérjük kormányunkat, mely,…..
2345 2012.10.17 23:26:30
@KGS_online:

Te egy gyengén kiképzett libsi provokátor vagy, ezért a szánalmas dolgozatért fél napig kukoricán fogsz térdepelni a jesivában.

Mondanám, hogy be lehetne fejezni a lenácizását mindazoknak, akik 1956-ban nem kértek az importált bolsi zsidó rémuralmából, jelenleg meg a brüsszeli pénzemberek gyarmatosításából, az élősködő cigányok mosdatásából és ellenünk hecceléséből, a libsi szennymédiában eluralkodott hungarofób ellendrukkerségből stb. de felesleges, hiszen érvek, becsület, tisztesség hiányában csak a cionlibsi mantrát nyomjátok a saját magatokkal való szembenézés legkisebb igénye nélkül.

Veletek minden vita, eszmecsere hasztalan és felesleges. Nektek jogotok van meghurcolni egy embert, mert átemelt oldalakat egy disszertációból, viszont "nem látjátok tisztázva annak a szakdolgozatnak az ügyét", amelyet egy függetlenített KISZ-titkár a sógorától ellopva a sajátjaként adott be, és még arra sem volt gondja, hogy a címet megváltoztassa.

Tipikus kettős mérce, de az elmebeteg libbancs agyatok ezt képtelen felfogni. Valószínűleg a génjeitekben hordozzátok az elkülönülést, az összeférhetetlenséget, a jellemtelenséget, az intolararanciát, kapzsiságot, az önzést, a hazudozást, mások életének, kultúrájának, hagyományainak, vallásának a megvető lenézését.

Ne csodálkozz, hogy évezredek óta ti vagytok a világ legutáltabb és leggyűlöltebb népe, bárhol is fordultok meg glóbuszon. Magyarországon is mindent megtesztek azért, hogy undorodjanak tőletek, majd megsértődtök, ha szembesültök vele.

Ti vagytok a világ legrasszistább, legfajgyűlölőbb népe, nemrégiben olvastam, milyen sorsot szán a Talmud a gójoknak, mindenkinek, aki nem tartozik a "kiválasztottak" közé. Ellenetek minden jogállami eszközzel küzdeni kell, mert a földünkre, a vízünkre, a hazánkra fáj a fogatok.
2345 2012.10.18 00:33:14
@KGS_online:

Magyarországon már azért sem létezhetnek nácik, mert ez az általad és a többi hungarofób metélt által megbélyegző szándékkal használt kifejezés csak azokat illethetné, akik tagjai voltak a Nemzetiszocialista Német Munkáspártnak, amely - emlékezzünk csak - szabad és titkos választások után került kormányra 1933-ban Németországban.

Akik a velejéig rothadt és korrupt kormányzat vezetőjét, a saját bevallása szerint reggeltől estig hazudozó kormányfőt, egy kommunista apparátcsikból lett milliárdos tolvaj eltakarítását követelték a közéletből, és ezen alkotmányos joguk gyakorlása közben 2006. október 23-án szembeszálltak a rájuk, fegyvertelen polgárokra kiküldött rendőrállatokkal, azok nem "nácik" voltak, hanem öntudatos magyar hazafiak.

Ha vennéd a fáradságot és elolvasnád a Balsai-jelentés teljes szövegét (megjelent, bármelyik könyvtárból kikölcsönözheted) jobban képben lehetnél, de a szerzőt, volt igazságügy-minisztert, jelenleg alkotmánybírót nyilván szintén "nácinak" tartod, hiszen
egész életében a libbancs ország- és nemzetpusztítás ellen küdött.

Veled/ veletek minden vita hiábavaló, mert hazudoztok, megélhetésileg ajvékoltok, rettegtek és gyűlölködtök, és ha valaki erre rámutat és ellent mer nektek mondani, szaladtok Brüsszelbe, Tel-Avivba és Washingtonba feljelenteni a hazátokat.
2345 2012.10.18 00:38:33
@J.László:

+1 ezért a legutóbbiért. Okos és szellemes.
Anyuka: Kisfiam, hova tűnt a csoki, amit félreraktam?Kisfiú: Megette az IMF.Hat év múlva, amikor mindenki vissza akar majd jönni Orbán Viktor a hétvégén elkezdte a kampányt, vagyis csak folytatta a hazudozást az IMF kapcsán. Látszik a tét, csak úgy tudják megnyerni a választást…..
2345 2012.10.15 17:12:53
@trespass99:

Az a helyzet libsi köcsög, hogy a frusztrációddal és egyéb pszichiátriai panaszokkal fordulhatsz szakorvoshoz, de a jellemtelenséget, az ostobaságot, az elvakult gyűlölködésből eredő, a kisebbrendűségi komplexusaidhoz tapadó provokációs hajlamodat semmilyen terápia vagy medicina nem gyógyíthatja.

Itt terepiásan kihisztizheted magad (hiszen ezek a blogok ezért vannak fenntartva), vagy csápolhatsz Libajnai és egyéb idióták és/vagy hazaárulók, megélhetési gazemberek utcai fellépésein, de komoly dolgokba, úgymint az ország kormányzása és hasonlók, nem ütheted bele a kilincs orrodat.:)

Itt már - elvbarátaiddal egyetemben - soha nem fogod.
2345 2012.10.15 20:01:12
@trespass99:

Azért ennyire nem kellene behisztizned, mert annak neveztek, ami vagy, hazátlan ellendrukker.

Tehetetlen dühödben nehogy rátaposs a kipádra, mert elveszíti a formáját, és akkor hogy fog kinézni azon a szép tetűhintás fejeden.
2345 2012.10.15 22:56:47
@trespass99:

Körülbelül úgy szórakozhatsz, mint akit élve boncolnak.:)

És ez a művicsorgás is ráfagy nemsokára a pólisi pofádra, hazátlan libsi metélt.
Ez már a legalja, érzi az ember amikor a Jobbikosok akasztófát állítanak Debrecenben. Most érték el a mélypontot a farmerkabátos szakállmatyi után aki az uniós zászló égetésen a fenekét törölte a zászlódarabbal. (Sajnos eltűnt a netről a kép...) Minden okuk megvan a…..
2345 2012.10.13 22:25:50
@flugi_:

Kisköcsög, eddig csak ragadós libsi buzinak tartottalak, aki levakarhatatlanul tapad, mint egy kullancs, mert unatkozik a senki által nem látogatott szánalmas blogján és emiatt irritáló ostobaságokat firkál a netre.

A tőled származó alábbi idézet annyit módosított a képen, hogy te nem akármilyen célzatosságú és elkötelezettségű hazudozó vagy, és mint ilyen, veszélyesen ártalmas azok számára, akik nem elég felkészültek, hogy leleplezzenek. Lássuk:

"Amikor a cigányokról van szó, a gárdafelvonulás a kedvenc eszközük, ami semmit sem javít a problémán, csak a jobbik szavazók számát növeli a környéken, az általad nagyon pontosan leírt recept szerint. A jobbiknak pontosan az a jó, ha a cigányokra minél többen haragszanak, ezért a cigányok által elkövetett gyilkosságokat rendszeresen emlegetik a saját sajtójukban. Tökéletesen ellenérdekeltek a cigányság és a többség közötti viszony rendezésében.. "stb.

Nézzük akkor egyesével.

A Jobbik sajtója azért emlegeti a cigányok által elkövetett gyilkosságokat és nevezi meg szárzmazás szerint tetteseket, mert ezzel egyedül van a még mindig főleg libsik által irányított médiában. Nem mellesleg azért is, mert a libsi média tendenciózusan kihangsúlyozza, ha véletlenül (az esetek 1%-ban) cigány az áldozat és nem cigány az elkövető. Tipikus kettős mérce.

A Jobbik potenciális néppártként abban édekelt, hogy Magyarországon javuljon a közbiztonság, amelyet a társadalom túlnyomó többségét alkotó magyarság adójából eltartott, genetikusan nevelhetetlen, civilizálhatatlan, normakövetésre képtelen cigányok fenyegetnek életvitelszerűen. Hogy utóbbi a társadalom közérzete, azt egy szabad és tisztességes közvéleménykutatás 99 %-os eredménnyel megerősítené, ha magyarokat kérdeznek meg.

Harmadszor, minden "gárdafelvonulás" reménységet öntött a lakosságban azokon a településeken, amelyeken elviselhetetlen mértékű a cigányterror, a terménylopás, az utcai garázdaság, a besurrranó tolvajlás, az idősek fenyegetése, az iskolai cigány erőszak, stb. és ahol az emberek úgy érzik, a problémáikkal senki nem foglalkozik, az állam kiszolgáltatja őket a helyi cigánybűnözőknek.

Negyedszer, és itt lehet tetten érni, hogy tudatosan hazudsz, ahol a Jobbik adja a polgármestert, kiemelten Gyöngyöspatán, ott ugrásszerűen javult a közbiztonság, mérhetően csökkent a bűnözés, előrelépés tapasztalható a cigányság munkára, rendre szorításában, mindez többszörösére növelte a helyi lakosság komfortérzetét.

Te Judapesten származásilag rettegsz, hisztérikusan hamisítani igyekszel a tényeket, alig álcázott ellenszenvtől vezettetve hazudozol, de ettől még a gondok valóságosak és rendkívül súlyosak, és nektek lövésetek nincs, mit kellene tenni.

Bár takargatni próbálod, árulkodóan leleplezi a jellemtelenségedet, az eleve inkorrekt hozzáállásodat az a mondatod, amely szerint a Jobbik szándékosan "erősíti azokat a problémákat" amelyekre megoldást kínál.

Így lesz elvakult mások megítélésben az, aki a saját aljasságát, kétszínűségét és haszonleső prioritásait húzza rá arra a világra, amelyben még természetes a rend, a becsület, az őszinteség és a tiszta gondolkodás igénye és gyakorlata.

Eddig kesztyűs kézzel bántam veled, mert lelki terhektől sújtott magányos kis köcsögnek véltelek. Mostantól annak kezellek, ami valójában vagy: egy ártó szándékkal hazudozó és provokáló, magyargyűlölő, ellendrukker libsi zsidó tetű.

Ti vagytok a legnagyobb veszély, az emberiség pestise, ellenetek a leghathatósabb eszközökkel kell védekezni, mert mindent megrontotok magatok körül.
2345 2012.10.14 09:51:39
@ekszvájzed:

Elemzésedhez annyit fűznék, nem valószínű, hogy a Jobbik kormányzati pozícióba kerül (ezt a háttérhatalom a maga brutális erőfölényével amúgy is megakadályozná), helyi szinten azonban számottevő tényező lehet az önkormányzatokban, és az is nagy előrelépést jelentene a helyi problémák megoldásában.

Nem is lenne célszerű a kormányzati szerepvállalásuk, a Jobbik par excellence ellenzéki mozgalom, az a feladata, hogy felderítse, kimondja, kimondassa az igazságot a hatalmon lévőkkel és a helyes megoldások követelésével azok bevezetését szorgalmazza és ellenőrizze.

Ellenzéki szerepben a Jobbik sikeresen megőrizheti a tisztaságát, mentességét a korrupcióval való fertőzöttségtől, megvédheti eredeti önazonosságát. A magyar társadalomnak elemi szüksége van egy olyan politikai tömörülésre, amely örök kellemetlenséget okoz az uralmi, jövedelmi stb. viszonyok bebetonozásában érdekelt politikai, gazdasági, pénzügyi stb. elitnek.

Ma ugyanaz áll előttünk, mint a reformkorban, a progresszív adózás visszaállításával kiharcolni a valódi KÖZTEHERVISELÉST, visszaszerezni az ellopott nemzeti vagyont, a közjavakat magáncélokra hasznosító uralkodó osztálytól, másrészt dologra szoktatni a rajtunk élősködő és és lassan az egész országot a saját szintjére züllesztő cigányokat, akiket kötelezni kell a saját maguk eltartására.

Különben végünk. Igazad van, a 24. órában vagyunk, 2030-ban 3 millió (!) cigány lesz itt. Az már csak másfél évtized, ugyanaz az az időbeli távolság, mint amikor az első Orbán-kormány hivatalba lépett, tehát érintőleges közelség.

A Jobbik megkerülhetetlen feladata a magyarság felrázása, szellemi felkészítése arra az önvédelmi harcra, amely mindenképpen bekövetkezik, csak az nem mindegy, milyen felkészültségi állapotban vívhatjuk meg. Az etnikai bomba már ketyeg.
2345 2012.10.15 22:53:26
@flugi_:

"Valószínűleg velem van a baj..."

Veled, gusztustalan, sötét, hazug ellendrukker, hazátlan szarcsimbók. Takarodj anyádba, kis metélt geci.
Tavaly több mint 400 ezer gyerek, 880 ezer 18–64 éves felnőtt és közel 70 ezer 65 évesnél idősebb ember élt a szegénységi küszöb (havi nettó 62 ezer forint) alatt. A magyarok közel háromnegyede nem tudott egy 50 ezer forintos, váratlanul felmerülő kiadást fedezni, és…..
2345 2012.10.15 17:38:46
@01234567:

Egyetértek.
2345 2012.10.15 17:43:27
@anyahajókabinajtóhajtogató:

Nézegesd a takony biboldó fejedet a tükörben, attól be is hánysz.

Igaz, előtte félre kell nyomnod a kilincs orrodat, mert az zavar a kilátásban.:)
2345 2012.10.15 17:56:08
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

"Dr. Gy. Dr. Fűegér 2012.10.15. 08:28:56
@Laci A Lakli: "Kérlek mutassatok már végre valami megoldást is. "

Orbán Viktor orrát ne töröljük meg véletlenül?"

Azt bizony sokkal könnyebb lenne, mint a te templomkilincs cserpákodat, ahhoz pelenka kell, a legstrapabíróbb anyagból, különben átüt rajta a biboldó takony.:)

Megnéztem ki vagy, hát nem egy hallgatag kommentbuzi. Pár hónap alatt több mint 6 ezer (!) bejegyzés, ez hamisítatlan pszichopatologikus netfüggőségre utal.

De csak folytasd tovább, ezeket a szennyblogokat neked és a hozzád hasonlók terepiás hisztizésére tartják fent.:)
Tegnap a Parlamentben egy jobbikos képviselő beszélt arról, hogy vannak a magyarok és vannak a "magyar állampolgárságú cigányok", akik Kanadában rontják Magyarország jó hírnevét. Ezt már megszoktuk, de a külügyminiszter helyett válaszoló Hende Csaba államtitkártól…..
2345 2012.10.15 12:51:32
Békeszerető ember vagyok, de a csótányt eltaposom, a szúnyogot lecsapom, hangya ellen ciánozót hívok, stb. Gondolom az egészen hülye libsik és a a putrijuk udvarára szaró réti négerek kivételével a legtöbb homo sapiens így tesz.

Hogy a rajtunk élősködő, egyes feltételezések szerint 1 milliós hazai cigányság együttélésre, normakövetésre képtelen nagyobbik részével mit lehetne (az én véleményem szerint sürgősen kellene) tenni, azt minden józan ember ugyanúgy gondolja, csak a háttérhatalomtól félve nem meri nyíltan kimondani.

Ez a vándorló népcsoport a Balkán felől, a hódító oszmán birodalom hadseregével települt nagyobb számban Magyarországra. A törökök hóhérnak, bakónak, smasszernak, vallatónak, kínzónak, lótolvajnak, patkoló kovácsnak, nőnemű egyedeiket tábori kurvának, markotányosnak stb. használták.

Velük temettették el a csatatereken maradt hullákat, előzőleg megengedve nekik a fosztogatást, és ők ugye nem voltak finnyásak. Sokba nem kerültek, megették a kutyát és a dögöt is.

A későbbi századokban, főleg Mária Terézia alatt némileg civilizálódtak, egyesek mesterségeket tanultak, zenészek, kosárfonók, teknővájók, drótosok, lókupecek lettek, nomád életformájukat azonban nagyrészt megtartották.

Számarányuk még a Kádár-korszakban sem lépte túl a kb. 300 ezret. Munkára voltak kényszerítve, nevükben és miattuk libsi szervezetek nem léphettek föl zavarkeltés céljából és nem bújtogathatták őket a többségi magyarok ellen.

A gengszterváltás után és főleg az elmúlt tíz évben, a "rendszerváltó" elit ostobaságát, illetőleg a tudatos rombolás szándékával hozott intézkedéseit kihasználva, a cigók megélhetési purdégyártásba kezdtek. Rájöttek, hogy az ún. emberi jogok jelszavait hangoztatva, állandó "elnyomatásukat" felmutatva zsarolhatják az államot, amely egyre inkább tehetetlenkedik velük szemben.

A köreikből kikerült nagyszámú garázdát, önbíráskodó kötözködőt, megélhetési tolvajt, fosztogatót, erőszaktevőt és gyilkos gazembert nem sújtja elrettentő ítélet, számukra wellness börtönök épülnek, ahol sokkal jobb helyzetbe kerünek, mint a putriban, és ahonnan képzett gengszerként szabadulnak 100 kilósra feltáplálva és kigyúrva.

A legravaszabb példányok eltanulják a zsidóktól a szóhasználatot, felfedezték újabban az ún, "roma holokausztot", mint ki nem használt kárpótlási pénzszivattyút, embereiket a libsi pártok képselőiként a nemzetközi színtérre is kidobják, hogy ott gyalázzák azt a magyarságot, amelyen élősködnek.

Hogy mit kellene tenni? A fent említett legsúlyosabb esetekben, a javíthatatlan visszeesők miatt visszahozni a halálbüntetést, és egyébként is drákói szigorral fellépni minden erőszakos cselekmény ellen, legyen az nemi erőszak, fosztogatás, tolvajlás, terményrablás, betörés, kábellopás, erdőirtás, vagy "egyszerű" nyakláncletépés a nyílt utcán.

Ha most nem lépünk, nemsokára végünk, ezek 20 éven belül 3 milliónyian (!) lesznek és akkor megnézhetjük magunkat. Ezért a legdrákóibb intézkedéseket kell mielőbb meghozni, amelyben a legszigorúbb átnevelési módszerek, a munkatábor, a 3-nál több utód után a családi pótlékok és segélyek megvonása, a csendőrség felállítása, a botbüntetés visszaállítása és a visszaeső cigánybűnözők számára a halálbüntetés is szerepel.

(Ez egy korábbi hozzászólásom némileg átigazított változata. Jobban most sem tudnám megírni.)
2345 2012.10.15 13:00:31
Békeszerető ember vagyok, de a csótányt eltaposom, a szúnyogot lecsapom, hangya ellen ciánozót hívok, stb. Gondolom az egészen hülye libsik és a a putrijuk udvarára szaró réti négerek kivételével a legtöbb homo sapiens így tesz.

Hogy a rajtunk élősködő, egyes feltételezések szerint 1 milliós hazai cigányság együttélésre, normakövetésre képtelen nagyobbik részével mit lehetne (az én véleményem szerint sürgősen kellene) tenni, azt minden józan ember ugyanúgy gondolja, csak a háttérhatalomtól félve nem meri nyíltan kimondani.

Ez a vándorló népcsoport a Balkán felől, a hódító oszmán birodalom hadseregével települt nagyobb számban Magyarországra. A törökök hóhérnak, bakónak, smasszernak, vallatónak, kínzónak, lótolvajnak, patkoló kovácsnak, nőnemű egyedeiket tábori kurvának, markotányosnak stb. használták.

Velük temettették el a csatatereken maradt hullákat, előzőleg megengedve nekik a fosztogatást, és ők ugye nem voltak finnyásak. Sokba nem kerültek, megették a kutyát és a dögöt is.

A későbbi századokban, főleg Mária Terézia alatt némileg civilizálódtak, egyesek mesterségeket tanultak, zenészek, kosárfonók, teknővájók, drótosok, lókupecek lettek, nomád életformájukat azonban nagyrészt megtartották.

Számarányuk még a Kádár-korszakban sem lépte túl a kb. 300 ezret. Munkára voltak kényszerítve, nevükben és miattuk libsi szervezetek nem léphettek föl zavarkeltés céljából és nem bújtogathatták őket a többségi magyarok ellen.

A gengszterváltás után és főleg az elmúlt tíz évben, a "rendszerváltó" elit ostobaságát, illetőleg a tudatos rombolás szándékával hozott intézkedéseit kihasználva, a cigók megélhetési purdégyártásba kezdtek. Rájöttek, hogy az ún. emberi jogok jelszavait hangoztatva, állandó "elnyomatásukat" felmutatva zsarolhatják az államot, amely egyre inkább tehetetlenkedik velük szemben.

A köreikből kikerült nagyszámú garázdát, önbíráskodó kötözködőt, megélhetési tolvajt, fosztogatót, erőszaktevőt és gyilkos gazembert nem sújtja elrettentő ítélet, számukra wellness börtönök épülnek, ahol sokkal jobb helyzetbe kerünek, mint a putriban, és ahonnan képzett gengszerként szabadulnak 100 kilósra feltáplálva és kigyúrva.

A legravaszabb példányok eltanulják a zsidóktól a szóhasználatot, felfedezték újabban az ún, "roma holokausztot", mint ki nem használt kárpótlási pénzszivattyút, embereiket a libsi pártok képselőiként a nemzetközi színtérre is kidobják, hogy ott gyalázzák azt a magyarságot, amelyen élősködnek.

Hogy mit kellene tenni? A fent említett legsúlyosabb esetekben, a javíthatatlan visszeesők miatt visszahozni a halálbüntetést, és egyébként is drákói szigorral fellépni minden erőszakos cselekmény ellen, legyen az nemi erőszak, fosztogatás, tolvajlás, terményrablás, betörés, kábellopás, erdőirtás, vagy "egyszerű" nyakláncletépés a nyílt utcán.

Ha most nem lépünk, nemsokára végünk, ezek 20 éven belül 3 milliónyian (!) lesznek és akkor megnézhetjük magunkat. Ezért a legdrákóibb intézkedéseket kell mielőbb meghozni, amelyben a legszigorúbb átnevelési módszerek, a munkatábor, a 3-nál több utód után a családi pótlékok és segélyek megvonása, a csendőrség felállítása, a botbüntetés visszaállítása és a visszaeső cigánybűnözők számára a halálbüntetés is szerepel.

(Ez egy korábbi hozzászólásom némileg átigazított változata. Jobban most sem tudnám megírni.)
 "a beavatkozás után sokkal jobb lesz” (Gíró-Szász - Frankenstein doktor) Mi az a Napóleon-konyak? -kérdezte a Kádár-korabeli népi bölcsesség.  Az az ital-hangzott a válasz-amit a magyar nép választott képviselői útján fogyaszt. Azaz ők isznak, te meg szívsz. A macskák…..
2345 2012.10.11 23:43:29
@Könnyen elkaptuk, uram!:

Mint már megbeszéltük, zsidó a boglyas fejű, kilincs orrú, fogatlan, szefárd koldus édesanyád, aki metélt rabbipöcsöket szopkod le szerény jutattásért, hogy neked, a rajta élősködő, lúdtalpas, pszichopata buzinak enni adhasson.

Sajnálatos, ha ez ügyben még nem világosított fel és valami másnak képzeled magad.

Bár az is lehet, hogy a jesivában a tisztességes oldalra átdobandó ügynöknek képeznek ki, ehhez alakítgatják majd az identitásodat. Volt erre kísérlet, tapasztaltuk.

Amit megélhetésileg vagy a mostani munkaadóid parancsára ideböfögsz, az a szellemi bóvli kategóriája, körülbelül annyira érdekes, mint az előző napi kutyaszar a hajnali utcán.

Ez a tevékenységet a jövőben is meghagyjuk nektek. Még a munkatáborban is, ha ledolgoztátok a napi 8 órát, szabadon vinnyoghattok és retteghettek a libsi szennyblogokon egymás szórakoztatására és rémítgetésére. Ahogy most.:)
2345 2012.10.12 01:17:07
@Könnyen elkaptuk, uram!:

Igen, tehát mivel ismerem a Korán, a mecset és a müezzin kifejezéseket, arab és muzulmán is vagyok, a te primitív logikád szerint, sötét, biboldó gettópatkány.

Ez már felvállalt lelki mazochizmus, hiszen nyilván azért jársz ide, hogy naponta megszégyenülj és a porig alázásod közben az esztergált pöcsödet rángathasd.

Ideje lenne a metélt faszokat leszopkodó szefárd koldus anyáddal tisztázni, hogy melyik rabbitól lett vemhes véletlenül, mert az seggbe akarta kúrni, de eltévesztette a bejáratot.

Az identitásodat talán azért rejtegeti, mert apád haverjainál számításba jöttél, mint a Jobbikba beépítendő ügynök és provokátor. Nehéz dolgod lesz, mert az egyik ilyen már lebukott, és te a kampós, takonnyal teli orroddal hamarabb gyanúba kerülsz.
2345 2012.10.12 12:29:02
@Könnyen elkaptuk, uram!:

Szegény pszichopata, már magaddal is vitatkozol, nyilván magadban is beszélsz. Igaz, most nem 5 (!) kommentre bontottad az őrült reagálásodat, hanem csak kettőre, de az elsőbe belezúdítottad az összes kényszerképzetedet a Szíriusztól a zárójelentésedben található Tourette-szindrómáig.

Ne higgy azoknak, akik gyógyultnak minősítve kiengedtek a tébolydából, csupán a még súlyosabb eseteknek kellett a hely. Ha egy feltisztult pillanatodban újra pszichiáterhez fordulnál (és nem az utcáról visznek el kényszerzubbonyban), akkor vidd magaddal print formájában ezt a hosszabb kirohanásodat, sokat segítenél vele az azonnali diagnózis felállításához.

Arról is számolj be majd a téged kikérdező orvosnak, mert igen beszédes adat, hogy másfél év alatt csaknem 6 ezer (!) kommentet küldtél be a libsi blogokra, csak ezen a nickeden (és hány lehet még...).

A pacientúrámban eddig csupán szerencsejáték-függőkkel találkoztam, a hozzád hasonló kommentbuzik viszonylag normálisnak tűnnek a környezetük szemében, ezért nem viszik őket orvoshoz. Téged is ártalmatlannak gondol a rabbikat leszopkodó szefárd anyád, esetleg más tervei vannak veled apádnak, aki véletlenül nem seggbe kúrta anyádat, aki így lett veled vemhes, pedig azt akarta eredetileg.

Az utóbbi mondat olvasásakor már rángatod is a 4 centis metélt pöcsödet, úgy szomjúhozod a hozzászólásaimat, mint sivatagi vándor a forrásvizet. Ennek a belém kapaszkodásnak a kétségbeesése panaszlódik fel a kérdésedben, hogy "Egyébként hol voltál négy napig?"

Valószínűleg én vagyok az egyetlen kapcsolatod a normalitás világához. De mivel csak virtuálisan lehetek a lelki gondozód, azt tanácsolom, hogy hagyj fel egy időre a kényszerkommenteléssel, és egy tisztább pillanatodban fordulj szakemberhez. Neked sűrgősen segítségre van szükséged, szegény, szánalmas, elmebeteg, libsi buzeráns.
Fotó: HVG.hu/Stiller ÁkosA kormány elhibázott gazdaságpolitikája miatt jöhet az újabb megszorítócsomag, ami az egykulcsós adó, az IMF-vel való nem megálapodás és a többi igazi unortodox lépés miatt kerülthet bevezetésre. Az intézkedések forrása a portfolio.hu: 1. EU-s…..
2345 2012.10.07 10:39:27
@csincsilla72:

Le lettél oltva, kötekedő buta repedés.:)
2345 2012.10.07 22:55:46
@csincsilla72:

Ha nem egy ostoba repedés lennél, hanem mondjuk orángután, már régen más szórakozás után néznél.

Tőled persze nem várható el, hogy annyi intelligenciád legyen, mint egy hominida főemlősnek.

Holnap talán változik a helyzet, nyitnak a boltok és vehetsz új elemet a vibrátorodba.:)
2345 2012.10.10 21:46:04
@TrueY:

Bárhol bukkansz fel, süvölt belőled az elvakult ellendrukkerség. Nem kicsit vagy szánalmas, lelki sérült kisköcsög.
Miután megtudtuk, hogy a Fidesz frakcióvezetője, az V. kerület polgármestere külön szobrot állíttatott kedvenc bulvárlapjának az őt az elmúlt évben 66 píár-cikkben népszerűsítő Blikknek, nem maradhattunk restek. Sajnos ahhoz muníciónk, hogy magát szobrot a helyes irányba…..
2345 2012.10.07 23:06:19
@Putyilov gyári melós:

Rákosista/cionista büdös komcsi biboldó, majd meglátjuk, ki nevet a végén.

Aki politikai ellenfelének kivégzőosztagot kíván, maga is könnyen megkaphatja.

Bár az itt megélhetésileg vinnyogó metélt gettópatkányok esetében kár lenne a golyóért, elég lesznek nektek a munkatábor is.:)
2345 2012.10.08 12:23:50
@Kandeláber:

Egyetértek, a soproni eredmény is ezt mutatja. Egy tisztességes, magyar és kisemberpárti MSZP-vel nem is lenne baj, ha kivetnék soraikból a magyar- és keresztényellenes gazembereket.

Ennek a pártnak a megalakulásától fogva az a tragédiája, hogy nem lehetett egy modern értelemben vett népi, nemzeti elkötelezettségű, valódi baloldali váltópárt, mert a háttérből a cionista világhatalom strómanjai irányítják.

Ezért nem fogadnám szimpátiával a visszatérésüket a hatalomba. Másfél év múlva elválik, tanult-e valamit a magyar választópolgárok aktív többsége az elmúlt 22 évből.

Ennek a mostani garnitúrának 12 évre lenne szüksége, mert 4 évenkénti kormányváltással csak a káosz felé haladnánk. Putyinnak azért sikerült stabilizálnia Oroszországot és megóvni a teljes széthullástól, mert a "demokráciának" fittyet hányva 4 cikluson át kezében tartotta a kormánypálcát.
Tegnap tartották a szavazói regisztráció általános vitáját. Mi az MTI összefoglalójának segitségével összegyüjtöttük az elhangzott Fideszes érveket, és meg is cáfoljuk lejjeb őket. Nem volt nehéz, hiszen a Fidesz érve a beveztés mellett csupán az, hogy nekik kedvez a…..
2345 2012.09.28 20:11:48
@Lengyel:

Erőszakos buta metélt, azt elhiszem, hogy kitiltottál volna, sőt, az ÁVO-val elvitetnél, ha még abban a korban élnénk.:)

Fájdalom, az orosz tankok kivonultak, Kádár megdöglött, senkibe nem fojthatod bele szót.

Magadba viszont tanácsos lenne, mert rémületesen ostoba ember vagy, ráadásul közlésvággyal is megverve, így szinte naponta égeted be magadat.

Szerencsédre az önképed hamis, mert ha valamilyen trauma kapcsán megvilágosodva rájönnél, hogy milyen egyszerű emberke vagy, a szégyentől a Dunának mennél.

Nyugodj békében, de előtte szedd a felírt gyógyszereket.:)
2345 2012.09.28 20:19:19
@The real Donky:

Csak kiderült, hogy valójában nem kérdést tettél fel, kizárólag provokálni akartál.:)

Azt viszont rendkívül primitíven tetted, irritálóan ostoba kötekedő.

Javallhatnék egy kis olvasást, művelődést, de azt hiszem, neked nem használna az sem.
2345 2012.10.08 12:06:29
@kabirjedi:

1. Neked először az elemi alsó tagazátát kellene sikerrel befejezned, csak azután írkálni a köznyilvánosságban, mert a magyar helyesírásról fogalmad sincs.

2. Posztokat nem írok, azt meghagyom az öntetszelgő provokátorknak, legfeljebb kommentekben reagálok a posztokban megnyilvánuló hungarofób ellendrukkerségre.

3. Az édesapám régen elhunyt, a világ egyik legtisztább, legbecsületesebb embere volt. Ha még egyszer a szádra veszed, megkereslek és feltolom a kilincs orrodat a szaros valagadba, tetves biboldó.

4. Ne "posztokat" gyűjts, magas az neked, hanem lepkét vagy gyufacímkét, bár ahhoz is teljesen hülye vagy.
Tovább szűkítené a még el se fogadott regisztráció lehetőségeit egy most benyújtott Fideszes módosító javaslat. Az alaptörvény második módosításához nevű törvényt azért nyújtották be a Parlament elé, hogy az alkotmányellenes regisztrációt beleírják az alaptörvénybe,…..
2345 2012.10.05 15:10:29
@ősbölény:

Te nyilván még ott tartasz, hogy a "nácik" gyújtották fel a Reichstag épületét, ami közönséges zsidó/kommunista/ sztálinista/Komintern propaganda volt és a modern polgári történetírás ezt is már ezerszer megcáfolta.

Az eviani konferencia kudarcát nem Hitler és a NSDAP idézte elő, hanem az a bűnös közöny, amellyel az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság, Ausztrália, Kanada, Svédország és más országok elutasították nagy számú népi zsidó tömegek befogadását. Szirlárd Leó, Einstein, Neumann János stb, kellett, Kohn Sámuel Munkácsról a szakadt kaftánjában és a 10 kölykével nem. Lehet találgatni, miért.

Amit arról pampogsz, hogy egyetlen batyuval, egy fitying nélkül űzték volna ki a zsidókat, az közönséges hazugság, és igen jellemző rátok, elvakult libsik.

Állításoddal szemben az igazság az, hogy a Haavara egyezményben rögzített megállapodás nyomán, illetve azt megelőzőleg, egy cionista szervezeten, a Hanotea társaságon keresztül jelentős zsidó vagyon és pénzösszegek voltak kimenthetőek Németországból Palesztinába.

Harmadik megjegyzésem, amint láthattuk, Hitler és a nácik azon törekvése, hogy jöjjön létre egy Európán kívüli zsidó állam, ahol a zsidó népi tömegek hazát kaphatnak, mily érdekes, a 2. vh. után pont az angolszász hatalmak bábáskodása mellett valósult meg, és jött létre Izrael állam 1948-ban.

A britek - bár szövetségesi kötelezettséget vállaltak rá - hagyták, hogy Sztálin és Hitler vállvetve elpusztítsák a lengyel államot, és ezzel kiszolgáltattak a náciknak másfél millió zsidót. Később a szövetséges hatalmak azt sem tették meg, hogy totális légi fölényük birtokában lerombolják az Auschwitzba vezető vasútvonalakat vagy magát a koncentrációs tábor. Ismét lehet találgatni, hogy vajon miért.

Negyedszer, a Katyn nevével jelzett sztálini tömeggyilkosság nem mellékszála a 2. világháborúnak, hanem az egyik legnagyobb, tudatos cinizmussal véghezvitt bűntett az emberiség történelmében. Az ún. holokausztot is többek között ennek a mocskos gaztettnek a palástolására növesztették vallássá és iparággá.

Ötödször, Sztálin Lengyelország lerohanása után a volgai népi németek 100 ezreit, egyes számítások szerint 1 millió (!) embert rakatott vagonokba és telepítette át ezeket a szerencsétleneket Szibériába. A nélkülözések, az éhezés és a brutális bánásmód következtében közülük kb. 600 ezren (!) vesztették életüket.

Ezeknek az elpusztított ártatlan 100 ezreknek a mai napig nincs emléknapja egyetlen ország oktatási tantervében, ha jól tudom.
2345 2012.10.06 22:17:04
@Kuviklacz:

Mázoló legfeljebb anyád volt, amikor kimeszelte a buditokat.

Adolf Hitler kíváló képességű festő volt, a kisméretű akvarell műfajában páratlan tehetség, de épületfestőként és grafikusként is elsőrangú. Amihez nem értesz, abba kár beugatnod, libsi köcsög.

Itt abba is hagyom, mert a szellemi terhelhetőképességed igen korlátozott, csak felmondod, mantrázod a szokásos libsi/bolsi/cionista hazugságokat. Veled így bármilyen vita hasztalan és értelmetlen. Buta vagy és korlátolt.
2345 2012.10.06 22:19:41
@Kuviklacz:

Mázoló legfeljebb anyád volt, amikor kimeszelte a buditokat.

Adolf Hitler kíváló képességű festő volt, a kisméretű akvarell műfajában páratlan tehetség, de épületfestőként és grafikusként is elsőrangú. Amihez nem értesz, abba kár beugatnod, libsi köcsög.

Itt abba is hagyom, mert a szellemi terhelhetőképességed igen korlátozott, csak felmondod, mantrázod a szokásos libsi/bolsi/cionista hazugságokat. Veled így bármilyen vita hasztalan és értelmetlen. Buta vagy és korlátolt.
1962. október 5-én jelent meg a Beatles első két saját szerzeménye, a Love Me Do és a P.S. I Love You. A kislemez akkor csak a 17. helyig jutott az angol slágerlistán, és mikor 1982-ben újra kiadták, akkor is csak a negyedik lett. 1964-ben viszont tarolt az amerikai listákon. Nem ez a…..
2345 2012.10.05 18:01:22
Hatalmas hülyeség, amit a poszt szerzője állít, hogy George Martin "felkarolta" volna a Beatlest. Az EMI óriáscég Parlaphone márkájának igazgatójaként ezt amúgy sem tehette volna meg, a cég ugyanis profit orientált vállalkozás volt és nem jóléti vagy szociális intézmény. (Meg is gazdagodott a Beatles jóvoltából.)

Zenei vonatkozásokban is kétséges a fenti kijelentés. Martin kétségtelen jó ízlése, zenei kulturáltsága, szakmai ismeretei és hangszertudása okán akadémikus irányba térítette el a zenekar brutálisan energikus előadásmódját, és sok tekintetben megfosztotta annak rusztikus eredetiséségől.

Nem rajta múlt, hanem Lennon és McCartney szerzői kvalitásain és kitartásán, hogy a Please, Please Me került korongra és nem a How Do You Do It?, amelyet a Beatles saját magára szabva mégis felvett és amelyen átjön a zenekar előadói zsenialitása. (Ez a felvétel joggal kapott volna helyet pl. a Beatles For Sale albumon az idegen feldolgozások sorában.)

George Martin szerencsére Ringo Starrt sem tudta "elhajtani" a zenekarból. Ringo egyébként 50 év távlatából sem bocsájtotta meg Martinnak, hogy kivette és mással helyettesítette a Love Me Do felvételekor. Ezt minden egyes találkozásukkor az orra alá dörgöli Martinnak, aki azóta is fájlalja az akkori döntését.

További hülyeség az a mondat, hogy a White-féle verzióban Ringo "rumbatökkel szerepel."
Ez a ritmushangszer soha nem volt Ringo kezében, "rosszkedvűen és elég feleslegesen csörgette a tamburint a pergő ütéseivel egy időben." (in: Ian MacDonald: A fejek forradalma, Bp, 1999)
Tegnap az ELTE ÁJK-n tartották a Kósa-Karácsony vitát a választási rendszerről és regisztrációról. Sok vitán, kerekasztal-beszélgetésen részt vettünk már, de ilyet még nem láttunk. Karácsony Gergelynek gyakorlatilag nem kellett semmit tennie, hogy igaza legyen, Kósa Lajos…..
2345 2012.10.04 22:42:31
@Laci A Lakli:

+1.:)

De megyek, mert nagyon rossz szag terjeng itt. Pfuejj.

Ez történik mindig, ha egy tucat büdös gettópatkány libsi zsúfolódik össze egy kis helyen.
Orbán Viktor Kovács László az azeri ügyel kapcsolatos kérdésére („Miért?”) tegnap a parlamentben azt felelte, hogy a magyar érdekek miatt volt szükség az azeri baltás kiadására. Ez mind szép és jó, de vajon melyek azok az érdekek, amelyek védelmében Magyarországnak el kell…..
2345 2012.10.03 00:03:14
@shwarcz bácsi:

Vége lett az esteli Talmud-olvasásnak?

Bólogatás közben nem verted bele a fejedet a falba?:)
2345 2012.10.03 11:16:29
@Rufus78:

Hatalmas energiákat mozgósítottál egy utánlövésre, hogy tied legyen az utolsó szó, és mindehhez már hajnalban a géphez ültél. Nehéz éjszakád lehetett.:)

A végeredmény egy kétségbeesett kapálózás az önigazolás örvényében, ahonnan a tisztánlátás partszakaszát sűrű köd takarja el a pszichédben.

A benned munkáló és egészségtelenül túlburjánzott "büszkeség" még további, hasonló terjedelmű áriákat eredményezhet, amelyeket egyre fokozódó unalommal olvasnék.

Ezért hát elengedlek ömagadhoz, abba a társaságba, ahol a legjobban érzed magad, ahol a legcsekélyebb kételkedés sincs önmagad megkérdőjelezhetlen kiválósága iránt.

Ahogy az itt ajvékoló sakálfajzatokkal egyetemben az iránt sem táplálsz kétséget, hogy "baltás" Orbán nyilván a zsebbe kapott hatalmas mennyiségű zséért "engedte szabadon" az azeri gyilkost.

Hogy ennek semmi köze a valósághoz, azzal kapcsolatban semmiféle "szkepszis" nincs benned. Ezért vagy reménytelen eset. Nem lennék a helyedben.
2345 2012.10.03 15:41:55
@deruyter:

Ne osztozz azoknak a téveszméjében, hogy Fidesz-szavazó vagy a támogatójuk lennék.:) Soha nem voltam az, 2010-ben sem rájuk voksoltam.

Viszont jelenleg ők kormányoznak, akármilyen hisztériát is csap naponta emiatt 3 tucat ballibbancs a libsi blogbirodalom felületén.

Azért van ekkora hatalmuk, mert az akkori választási törvény miatt, - amelyet ugye nem ők szabtak magukra! -, abszolút többséget szereztek a választásokon, ami a parlamenti mandátumok 2/3-ának a megszerzésével járt együtt.

Az abszolút választási győzelem pedig az aktív választók túlnyomó többségének a bizalmával volt lehetséges. Tetszettek volna ekkora bizalmat élvezni az előzőleg 2 cikluson át kormányzó libsi/kommancs alakulatoknak.

Meglátjuk, mi lesz 2014-ben. Ahogy elnézem a ballibbancs ellenzéket, győzelemről még álmodniuk is felesleges. Akkor pedig marad az ajvékolás és a hisztéria a libsi blogokon.

Csinálják csak, ez egy szabad ország.:)
Tisztelt Bíróság! Kérdések egész sorával vagyok kénytelen a T. Bírósághoz fordulni. A T. Bíróság által a közelmúltban, Dr. Dániel Péter úr ügyében hozott ítélet olyan problémákat vet föl, amelyekre jogkövető állampolgári igyekezetem dacára sem találok választ. A T.…..
2345 2012.09.28 16:34:32
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:

Ezt majd megbeszéled a kipás szoborrongálóval, a vagonban mellé szól majd a helyjegyed.

A munkatáborig utaztatokban kicserélhetitek a családi tapasztalatokat a gettóbeli több évszázados beltenyészet génromboló hatásáról.

Az elmebeteg Dániel esetében ez szembetűnő, de te is örökölted a vérbajt a szefárd anyádtól, akit túrós faszú, szifiliszes zsidók kúrtak seggbe néhány sékelért.
2345 2012.09.28 16:54:49
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:

Valószínűleg cigány vér is keveredett beléd, génhibás biboldó, hiszen nagyanyádat 4-5 büdös kancigány vágta partiba annak idején.

Innen van a vonzódásod a sittes réti négerek által használt szavak iránt.

A munkatáborban, dologidő után magyarórákra is fogsz járni, hogy elsajátíthasd a befogadó ország nyelvét.
2345 2012.09.28 19:59:07
@Wegam:

Annyira le lett oltva a mocskos zsidaja, hogy elhúzta a tetűhintát.
Balavány György újságírót az MTI ( azért pereli, többek között, mert egy blogbejegyzésében azt írta amikor a recesszió volt mindenhol a vezető hír, a balatoni algásodással foglakozott vezető anyagként a hirado.hu. A birtokunkban lévő peranyag szerint erre az ellenérv az volt,…..
2345 2012.09.06 15:26:31
@Willy:

Veled egy kicsit komolyabban foglalkozom, mert gyógyultnak tetteted magad, csak a szakértő szem érzékeli azonnal a lelked mély zavarodottságát.

A haza, a rend, a jog, a tradíció stb. fogalmi elemzésére ez alkalommal nem térnék ki, mert az úgyis magas neked, mint vakondoknak a szélkakas.

Maradjunk az adóból finanszírozott közmédiánál, amelynek, mint mondod, a kritikáját, minő borzalom!, most törvényileg támadják.

Valamit tisztázzunk. A közönséges hazudozás, hamisítás, ferdítés nem kritika, hanem inszinuáció. Balavány patkány megélhetésileg hazudozik, rágalmaz, gyalázkodik, a "kritikus" újságíró átlátszó köpenyébe bújva.

Balavány tudatosan provokál és célzatosan sérteget, csuklóból és reflexszerűen, mindegy neki, hogy olimpiai siker vagy a szent király ünnepe az alkalom, hogy csak a két legfrissebb élményemet említsem vele kapcsolatban.

Balavány patkány az "egyes mérce" jegyében valahogy mindig úgy mocskolódik, hogy az a keresztényeknek, magyaroknak, konzervatívoknak fáj.

Valahogy nem sikerül neki a hanukát, a purimot gyalázni, arról viccelődni, hogy lám, a nagyképű sivatagi ország egyetlen érmet sem nyert a londoni olimpián, stb.

Valahogy nem sikerül könnyet ejtenie a napi gyakorisággal cigányok által összevert, halálra rúgdosott, kirabolt, megfélemlített idős vidéki magyar emberek miatt, viszont a demokrácia kivont pallosú lovagjaként lép fel a cigánybűnözők emberi jogainak a védelme érdekében.

Ebből volt elég, nagyon is. Bayer Zsolt a minap megírta neki tisztességgel, mi a baj vele. Aljas, sunyi módon, hazugságokkal teletömött blogbejegyzéssel válaszolt, az ott kritikusan fellépőket kitiltogatta, a kellemetlen hozzászólásokat visszamenőleg eltüntette.

Összefoglalva, Balavány patkány egy szarházi bajkeverő, akinek régen meg kellett volna kapni azt magyaros tockost, amitől (talán) magához tér.

Én szívesen állok ki vele vitára bárhol, sőt azt szeretném, ha egy taslit követően beperelne, mert akkor a bíróság és média teljes nyilvánossága előtt alázhatom meg. Csak az a helyzet, hogy tőlem úgy fél, mint a tűztől.

Van is rá oka.:)
2345 2012.09.26 10:17:26
@Willy:

Válaszoltam, libsi provokátor, fentebb olvashatnád, ha a válasz érdekelne téged.

De hát nem eszmecsere céljából kommentelsz, csak provokálsz, gyalázod azt a magyarságot, amelyen a fajtád élősködik.
2345 2012.09.26 10:25:49
@zgabi:

Hogy te "mennyit szopsz százon", azt nem tudom, de anyád a minap a piros lámpánál megszólított, és felajánlotta, hogy 200 forintért leszop, mert napok óta nem esztek otthon.

De annyira büdös volt a gyapjas fejű, fogatlan, szefárd anyád szája, hogy felemeltem az ablakot, és ajánlatának a többi részét már nem hallottam.

Gondolom, a csíra bárokban azóta összeszopkodtál néhány zsömlére valót, és amint látjuk, némely metélt kuncsaftod azt is megengedi, hogy a gépe segítségével tovább piszkoskodj. Lesz ciánozás, csótány, én szóltam.:)
Az előző bejegyzésben igyekeztem bemutatni, hogy az előzetes regisztráció bevezetésével egy jól működő regisztrációs rendszert rombolnánk le, és ezzel „felzárkóznánk” az Egyesült Államokat hosszú évtizedek óta feszítő, rosszul működő rendszerhez. Kérdés, hogy…..
2345 2012.09.23 20:20:00
@xxyati:

Szegény truegrit, hanyadik nickedet halászod elő, szegény kis lelki nyomorék biboldó.:)

Az a helyzet, hogy megszántalak, nagyon sivár és reménytelen életed lehet, nyomorult, buta , magányos, senki által nem kedvelt kis zsidó.

Üvölt belőled szeretetlenség, a kitaszítottság, a frusztráltság okozta keserűség, ami alaposan megmérgezte a lelkedet.

Iszonyú energiákat fektetsz bele, hogy a velem szemben kialakult komplexusaidat és a nehezen gyógyuló lelki és önérzeti sebeidet valahogy megbosszuld.

Ami pont fordítva sül el, csak magadról állítasz ki szegénységi bizonyítványt, értelmi és erkölcsi értelemben egyaránt, azzal a hamis tudattal, hogy milyen frappánsan "elintézted", lám, az "ellenséget".:)

Sajnos senki normális ember nincs úgy látszik a környezetedben, aki elmondaná, hogy hagyj fel vele, mert így csak még mélyebbre ásod magad a feldolgozhatatlan traumák gödreibe.

A páciensem nem lehetsz, az ismert okok miatt, de ha kéred, megadom egy szakorvos pszichiáter barátom címét és telefonját, aki pont az ilyen esetek specialistája, mint a tiéd.

Jobbulást, szegény szánalom!
2345 2012.09.24 11:10:19
@lorantka_a_gall:

Akkor legutóbbi nem olvastad, ott zártam le.

Ez a kis geci zsidó vagy nagyon beteg, vagy nagyon sajnálatra méltó.
2345 2012.09.24 18:27:03
@tomwar:

Tetves zsidó, ignorálva vagy, ez itt Magyarország, nem Jidland.
A párt a 2014-es választásokon a beszívott parasztság és a kiskunlacházi Délibáb diszkó érdekeit kívánja szolgálni. Az újonnan alakult párt nagyratörő terveket dédelget. A legfőbb cél a parlamentbe kerülés, vagyis a következő választásokon az 5-6 ezrelékes véralkohol…..
2345 2012.09.21 18:26:51
@kittrabi:

Kérd az esti szurit, mert rosszul leszel, metélt idióta.:)
2345 2012.09.21 19:09:37
@Táskás Tóni:

Ügyetlen próbálkozás, biboldó, aranyered lesz, ha így erőlködsz.

Hogyhogy nem vagy még a buzibárban, metélt csíra? Vagy eleget szoptál ma a jesivában?:)
2345 2012.09.21 20:49:18
@Táskás Tóni:

Ez egyre gyöngébb, hazátlan, metélt biboldó.

Ha csak ennyire futja, meg fogsz bukni a magyarok provokálása c. tantárgyból a jesivában.

És újabb ezerszer le kell írnod büntetésül, hogy ostoba zsidó vagy.:)
A 300 milliárd forintos, kizárólag magyar tudósok részvételével kifejlesztett hibernálókamrában akár 250 évig is életben tudják tartani a főpolgármestert. Kommunikálni is lehet majd vele, ugyanis az agyhullámai minimális szinten aktívak lesznek, így alkalmas lesz arra is, hogy…..
2345 2012.09.20 20:53:45
@nincs_itt:

Van itt neked elég barátod, fartúró szerelmet is találsz a libsi blogbirodalomban, engem nyugodtan elfelejthetsz, a nőket szeretem, sötét cionista/bolsi metéltekkel pedig még véletlenül sem barátkozom.

Hogy hol végeztem és mit, azt hála istennek nem kötelező neked elárulnom, azok az idők elmúltak, amikor a bosszútól lihegő nagyapád az ÁVO körömcipő osztályán élhette ki talmudi szadizmusát, minden nektek nem imponáló magyaron és keresztényen.

Egy mondatodra azért konkrétan is reagálok. Szegedi Csanád nem hagy békén benneteket, úgy látom. Cinikusan röhögtök azon, hogy lám, zsidó a lebukott, hiszen nektek sincs megvetőbb jelzőtök egy emberre, mint az, hogy az illető zsidó.

Hát...Ti tudjátok, a zsidókat (önmagatokat) ti utáljátok a legjobban, na vajon miért is.:) Olvass egy kis Freudot, találsz nála magyarázatot, kötekedő metélt.

Egyébként meg, ez itt Magyarország, a magyarok hazája, ezt egyre gyakrabban fogod tapasztalni. Ha neked ez nem tetszik, békében és minden vagyonoddal együtt távozz oda, ahol szeretettel és virággal várnak a palesztinok.

Csak egyre kérlek, ha elmentél, többet ne könyörögd magad vissza, ebbe a "náciktól", "nyilasoktól" hemzsegő "fasiszta" országba, ahol naponta zsidókat lőnek most is a Dunába. Téged is párszor, csak kiúsztál.:)
2345 2012.09.21 00:02:39
@tundrazuzmo:

Figyelj, tetűhintás metélt, tudom, hogy feloldhatatlan komplexusod van, mert bár nem szeretnél az lenni, csak egy tetves, mocskos zsidó vagy.

Önmegvetésedet, és irtózásodat a saját fajtádtól megértem, de miért nem települsz ki az igazi hazádba, a véreid közé, ha neked ennyire rossz Magyarországon?

Hogy egy zsidó egyszerre tűrhő paraszt is lenne, ez új információ rólad. Ezen újabb kitárulkozásodat annak tudom be, hogy mischling lehetsz, valószínűleg zsidó/cigány keverék, azaz zsici.

A származásod kibékíthetetlen ellentétben áll a vágyaiddal, e frusztráció okozta rosszullétek során heveny antiszemita kirohanásokkal próbálsz megkönnyebbülést elérni.

Ilyenkor vadul zsidózod azokat a magyarokat, akik okkal rühellnek benneteket, blankolt pöcsű, magyargyűlölő, ellendrukker gettóivadékokat.
2345 2012.09.21 09:25:30
@immortalis:

Ez olyan gyönge, hogy ezért feddést kapsz a rabbidtól, és 100-szor le kell írnod, hogy "Metélt pöcsű buta zsidó vagyok."

Értem én, hogy ismerkedni akarsz, de nálam nincs esélyed, én a nőket szeretem, neked meg ott többi fartúró metélt, akikkel jól érezheted magad két ajvékolás és rettegés között.

@nincs_itt:

Szövegértésből nem mennél át nálam, de Magyar (?) Bálint óta ez téged sem akadályoz meg semmiben, hiszen a cél a magyarok teljes elhülyítése. E programnak te kiváló alanya vagy, az most mindegy, hogy származásilag vagy csak általános sötétségedből kifolyólag.

Tudod, az, hogy te ellendrukker metélt és/vagy libsi vagy az Index felületén ajvékoló, összesen 3 tucat idiótával egyetemben, még nem jelenti azt, hogy mindenki zsidó. A baráti körömben pl. senki nem az.

Éppen ott a bibi, hogy a lakosság alig 1-2 %-át kitevő blankolt pöcsű és/vagy csíra kisebbség akarja előírni a hatalmas többségnek, mit gondoljon, érezzen a hazájáról, a megválasztott vezetőiről, a történelméről, a hagyományairól, rólatok, a cigányokról, stb.

Ebből elég volt, ez itt Magyarország, ezt jó lenne tudomásul vennetek, mert nem lesz jó vége számotokra. Én szóltam.:)
// A Somogy megyei Kereki önkormányzat képviselő-testülete idén május 13-án avatta fel Horthy Miklós faszobrát a település főterén. Dániel Péter korábban Facebookon nyilatkozatot tett közzé, mely szerint, ha felállítják Kerekiben a Horthy-szobrot, akkor ő vörös…..
2345 2012.09.20 22:53:20
@Kocsis Máté:

Téged nem kell szarral leönti, önmagad egy raklap szar vagy.
Előzetes regisztrációhoz kötné Lázár János és Varga István közös törvényjavaslata a családon belüli erőszakot. A Fidesz nőtagozata üdvözölte Varga Istvánt, amikor a folyosón találkoztak. Giró-Szászötven András kormányszóvivő szerint tavaly Magyarországon saját…..
2345 2012.09.20 13:00:08
@sTormy:

Mi dolgod lehet neked, kis tetühintás, a kötözködés, a provokálás, a magyargyalázás, az infantilis röhögcsélés stb. mellett?

Legfeljebb a napi háromszori recskázás a meleg oldalakra. Rá is mentél rendesen.
2345 2012.09.20 13:04:51
@méregzsák:

Mi van bibolák, sokkot kaptál, magyargyalázó gettópatkány?

Majd fellocsolnak a bócherek a jesivában, aztán visszaküldenek provokálni.
2345 2012.09.20 13:07:29
@sTormy:

Le lettél oltva, röhigcsélő, infantilis kis metélt, ennyi az egész.
  Kedves Olvasóink! Bizonyára Nektek is feltűnt az utóbbi napokban példátlan hisztériát kiváltó forró fejű Grúz hadnagy ügye. Mivel szemmel láthatóan itt is sajnos mindenki pártszimpátia-véleménycsomagok mentén foglal állást és eleve túl nagy jelentőséget tulajdonít…..
2345 2012.09.04 16:09:41
@kormányzó:

Felhívott a pszchiátered, és elnézést kért miattad. Megállapodtunk, hogy erősebb gyógyszerekre fog beállítani, mert félő, hogy kárt teszel magadban.

Azt már én teszem hozzá, ha az állapotod este súlyosbodik, feltétlenül keress fel egy ügyeletet.
2345 2012.09.04 18:39:13
@KürtiT (Tromb74):

Figyelj, nagyon hülye. Azóta kiderült, hogy gesztus történt Azerbajdzsánnak a na vajon kik részéről, bennünket felhasználva.

Bakura a közelgő, Irán elleni háború miatt van szüksége a sivatagi államnak, azeri repterekről ugyanis könnyen elérhetők az iráni célpontok, csak nézz rá a térképre.

Szerintem Áder jeruzsálemi látogatása során kapta meg a parancsot, amelyet a magyar kormány készséggel teljesített. Hát, ennyi.

Arra egyébként felhívom a figyelmedet, hogy ha fontos neked mások véleménye, akkor ne a saját fordulataimat írd vissza nekem, mert ez nagyon gázos és szánalmas, hogy semmi eredeti nem jut az eszedbe, ostoba köcsög szarcsimbók.
2345 2012.09.04 21:25:11
@KürtiT (Tromb74):

Vehemensen erőlködsz, kis köcsög, de így csak aranyered lesz. Hizelegsz is, de az is felesleges, a nőket szeretem.

A posztra visszatérve, csak a hülye nem látja, hogy a sivatagi ország az iszlám két ellenséges irányzatának a véres háborújában érdekelt. Itt keresheted a szunnita muzulmán Azerbajdzsán iránti szimpátiák és a távolabbi érdekek okát a síita Irán ellenében.

A többit, ránézve a térképre, magad is kikövetkeztetheted. Orbánék besátáltak a csapdába, de mivel genezisükben Soros-bébik, nem is tehettek mást, végrehajtották a háttérhatalom parancsát.

A többi púder, rossz rizsa, ködösítés és parasztvakítás. Izrael gesztust gyakorolt Bakunak, különben is mindig gyűlölte a keresztény Örményországot, ez az averzió csekély 2 ezer éve tart.

Két (három) legyet ütöttek egy csapásra. Lekötelezték Bakut, ellenszenvet szítottak Budapest ellen, mélyítették a válságot a régióban, az instabilitást Irán hátában, oldalában.

Majd elválik, jól spekuláltak-e. Mert Moszva és Peking még nem döntött, hova áll a konfliktusban. Az is bekövetkezhet, hogy vége lesz a sivatagi államnak.

Mi megint megszívtuk, ráadásul ellentételezés nélkül, mert úgy visszük el a balhét, hogy nem kapunk érte semmit. Egyébként ha a kommerek/cionisták kormányoznának, ugyanez lett volna a döntés.