Regisztráció Blogot indítok
Adatok
h.o.era

20 bejegyzést írt és 66 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nos, megérkeztünk, ismét haza. Nem volt felhőtlen kikapcsolódás, de próbáltunk sokat pihenni. Részemről inkább aktív pihenés volt, sok úszással, bicajozással, alapvetően nem igazán fetrengéssel töltött idő.Sajnos Barnus már az elején egy sikítós-sírós-fülfájós…..
FutAzEra nem írtam 2014.07.09 13:09:51
Merthogy múlt héten kimaradt a futás. De hogy úgy istenigazából, azaz teljesen... Nincs mentség, puhány vagyok. Szombaton nyaralni megyünk, kisebbik gyermekem szerint Balatonaligátorra. Reméljük, az azért nem lesz, csak meleg és napfény. A héten aztán már nem tétlenkedtem, és…..
FutAzEra a mai 2014.06.27 20:40:52
Mivel eleve későn kezdtem ezt a hetet (szerda), és a 4 edzésnapot gyakorlatilag eltoltam, vagy összesűrítettem(?), így ma is futottam. Logikátlan....Ha a szerdát veszem a heti első edzésnapnak, akkor gondolom ma kellett volna lenni a "-" napnak, holnap után annak, amit ma toltam,…..
FutAzEra első 5 km-em 2014.06.26 12:25:00
Pedzegettem már korábban, hogy az első 5 km edzéstervvel vágtam neki az utamnak, aminek még korán sincs vége! Hogy hol is kezdtem? Ott, hogy nagyjából az első napon a második 1 perces futásnál már nem kaptam levegőt. Persze én is, mint minden tudatlan kezdő, a futást úgy…..
FutAzEra edzésterv első heti adag 2014.06.25 18:43:19
  Itt pedig bárki megtalálhatja: http://www.futanet.hu/eterv2/edzesterv/tiz/tiz_otvenperc.html Ki tart velem? :)..
FutAzEra mindennek oka van 2014.06.25 18:26:47
A nagy kezdet tulajdonképpen egészen máig váratott magára. Egy szónak is száz a vége, meleg volt, aztán eső, meg összességében sem úgy alakultak a dolgok; szóval ellustálkodtam ezt az első futást a felkészülésemből.De ha a másik arany igazságot vesszük, akkor tényleg csak a…..
FutAzEra a kezdetek... 2014.06.23 16:50:00
Minden kezdet nehéz, tartja a mondás. Vagy csak mi hisszük annak? Avagy miért is kezdi meg működését ez a virtuális napló. Fogyásom, életmódváltásom története is megér egy misét, de egy szónak is száz a vége, elértem a célom. Ennek következő lépcsője volt a sport. Volt…..
Joggal kérdeznétek, hogy végre arra adtam e a fejem, hogy a 'fogyókúrám' mellett sportoljak is valamit, de a válaszom az lenne, hogy nem minden rólam szól :) Habár sportoló múltra tekinthetek vissza, amire büszke is vagyok, sajnos manapság nem jut időm rá. Igen, közhelyes, de ez a…..
Era naplója szalad 2014.03.03 11:50:57
Olyan nagyon gyorsan megy az idő.... Szalad, de hova? A hétvége majdnem remek volt, csak kár, hogy apa végig dolgozott :( Barnussal mindkét nap voltunk a Halesz-ban, és persze Myra sem maradhatott otthon. Olyan jó idő volt, főleg szombaton, ezt nem hagyhattuk ki. A fa királya (alias…..
Era naplója általánosságban 2014.02.27 13:50:31
Tulajdonképpen elérkeztünk egy olyan szakaszba az életünkbe - ami talán még sose volt -, hogy nem történt tényleg semmi említésre méltó sem. Persze zajlik az élet, suli van meg ovi, és mi is dolgozunk, de valahogy elkerült most bennünket az a velünkmindigtörténikvalami…..
Era naplója lélekben 2014.02.20 14:20:46
Az elmúlt időszakunkat kimondatlanul is ugyanúgy értékeljük mindketten, egy hullámvasúton utaztunk mindig is, melynek nemrég értünk a legmélyebb völgyébe. Hibáztam, hibáztunk sokat. Vannak közte banális kis apróságok, és megbocsájthatatlannak tűnő bűnök is. Mégis…..
Tegnap eljött a 2 hetes mérlegelés ideje. A szabály a versenyben az, hogy 2 hetente mérlegelés, azaz súly adatokat kell megadni, minden 2. súlyadat mellé pedig a cm-eket is (mell, derék, csípő, comb, vádli, kar). Nos, jelentem, iszonyatosan boldog vagyok, hiszen a 2 hetes súlyadatom…..
Era naplója juhééééé 2014.02.14 14:25:57
Tegnap hatalmas boldogság kerített hatalmába! Történt ugyanis hogy nadrágot szerettem volna venni magamnak, és nézzenek oda, jó volt rám a 31-es méret! Még talán lehetett volna 30-as is, ha lett volna... Ezen aztán felbuzdulva vettem egy felsőt is, egy tulajdonképpen nyári felsőt,…..
Era naplója gondolataim 2014.02.12 16:07:58
Most megint egy mentegetőzésnek tűnő topik jön, pedig jelenleg ez okozza a legnagyobb fejtörést nekem, azaz hogyan találjam meg a megfelelő időt arra, hogy minden nap sportoljak valamennyit. Csak hogy egyszerűsítsem, íme példának a tegnapi napom. Reggeli teendők: gyerekeket kelteni,…..
Era naplója ugye-persze 2014.02.10 09:58:36
Naná hogy nem mentünk se uszodába, és tulajdonképpen sehova sem hétvégén. Annyira nagyon lusta - vagy inkább fáradt? - voltam... Mondjuk áldom az eszem, és nem harangoztam be előre a lurkóknak, így csak magamnak tartoztam elszámolással e téren. És amúgy ma sem tudok magamhoz…..
Era naplója mindenféle 2014.02.08 13:27:13
Pár nap alatt tulajdonképpen nem történt velünk semmi, mégis sok minden :) Barnussal suliba voltunk iskolanyitogató foglalkozáson. Ez volt a második, amin részt vettünk. Nekünk sok újdonság nincs ebben, hiszen Patrik is oda jár, így nem is kérdés, hogy a kis manó is ebbe az…..
Barnus, aki amúgy nem a rakodásról, vagy éppen szót fogadásról híres, a tegnapi napon ámulatba ejtett minket... és reggel folytatta :) Anya mit tesz minden nap? Megkéri szépen a gyerekeket, hogy mostaztánmártényleg tessék rakodni. Mi történik erre? Nagyjából semmi. Majd sok…..
Valószínűleg nem váltom meg a világot azzal a kijelentésemmel, hogy utálom a hétfő reggelt! Tulajdonképpen elmondható rólam nagy általánosságban, hogy minden reggelt utálok! Nem szeretek felkelni, én az a tipikus "csakmégötpercetkérek" visszaalvós fajta vagyok... Képes vagyok…..
Era naplója egy másfajta kezdet 2014.02.02 15:30:26
Fiaim születése előtt mindig is vékony voltam - talán túlságosan is. Ehettem akármennyit, nem híztam egy cseppet sem. Nem tudtam, milyen az, ha nem vagyunk magunkkal megelégedve, ha másmilyen alakra vágyunk.Aztán megszületett Patrik, és az évek során szépen lassan növekedtem én…..
Era naplója nos hát... 2014.02.02 14:32:52
...Kezdjük! Ámbár nem ez lesz életem első blogja, azért mégis illene legalább utalnom is némi előzményre. Élnék a gyanúperrel, hogy nem én vagyok az egyedüli áldozat ebben a galád világban, ahol is a freeblog kiszúrt velem... Barnusom első éveit, és mellette kiscsaládunk…..
Hunor&Minka&Zsigu Újratöltve 3.0 2011.02.08 21:12:00
A jólsikerült prototípusunk után, elkészítettük a második, javított kiadású kicsihugit és úgy gondoltuk, (nem, nem a csúcson hagyjuk abba, hanem megkísértjük újra a sorsot) kijavítjuk előzetesen elkövetett vagy annak vélt hibáinkat és kihasználjuk a karácsonyi-szilveszteri…..
Hunor&Minka&Zsigu Talán 2010.04.14 21:24:00
Alapvetően konfliktuskerülő embernek tartom magam, bár az élet mostanság különösen nehezített pályát dob nekem. Folyamatosan kapom azokat a helyzeteket, amikből meg kell tanulnom jól kijönni. Bár újabban már annak is örülök, ha kijövök belőlük valahogy. Talán hajolni…..
Hunor&Minka&Zsigu Jó megfigyelő 2010.02.25 12:33:00
Hunor legózik a gyerekszobában. Minka a játszószőnyegen, szintén a gyerekszobában. Pár napja felfedezte a kezét, azóta kivülről-belülről szemráncolva nézgeti, olykor fel-felnevet. Vicceskezű. Én mellettük ülök a szőnyegen, torokkapargatós érzésekkel bőven telve.És ekkor…..
... is tud pillanatok alatt hurrikán puszította övezetté válni. Mindehhez pont annyi kell, hogy Minkesz éhesen ébredjen, én kicsit madonnázgassak karomban a királylánnyal, Hunormackó meg játékosan ébredjen és karambolosast nyomjon a kisautóival. Azon belül is a legkisebbekkel.…..