Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VargaMark

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Február 7-én lép fel Budapesten Slash, aki eredetileg a Pecsa Music Hallba érkezett volna, de mivel a helyszín már most teltházas, ezért a szervezők megpróbálják a bulit nagyobb helyre vinni. "Az elmúlt hetekben és jelenleg is azon dolgozunk, hogy a rendezvény egy nagyobb helyszínen…..
VargaMark 2013.06.05 18:39:58
@Antisasi: Hallgasd meg a zenéjüket, és azután mondj véleményt!
Márciusban jelenik meg David Bowie The Next Day, amiről a Where Are We Now? után itt egy vadonat új klipes dal, a The Stars (Are Out Tonight). A videót Floria Sigismondi rendezte, amiben Bowie és az Oscar-díjas Tilda Swinton egy boldog házaspárt játszanak, akiknek az életét…..
Ahogy azt már mi is megírtuk, a Red Hot Chili Peppers zenekarnak annyi új dala született a legutóbbi nagylemezének összerakásakor, hogy abból most simán tudnak indítani egy sokrészes kislemezsorozatot, amik mellesleg nem is CD-n, hanem vinylen jelennek meg. Az első páros itt is van,…..
Legutoljára 2011 nyarán írtunk David Bowie-ról, méghozzá azt, hogy egyesek szerint kisebb csoda lenne, ha a legendás zenész valaha még visszatérne a popéletbe. Nos, a csoda most megtörtént, ugyanis Bowie teljesen váratlanul nem csak kiadott egy új dalt, de március 8-án érkezik a…..
Green Day - ¡Tré!(Reprise) Az év utolsó hónapjával elérkezett a Green Day albumtrilógiájának befejező része is. Ahogyan a cím is mutatja, Billie Joe-ék már előre érezték mi lesz a véleményünk a harmadik lemezről, ezért voltak olyan kedvesek, és - borzalmas poénnal…..
A beszámolók szerint visszaforgatta az időt a megalakulásának ötvenedik évfordulóján turnéra indult Rolling Stones Londonban megrendezett első vasárnapi koncertjével. A brit főváros O2 Arénáját megtöltő húszezres rajongótábor előtt játszó rockzenekar állítólag a régi…..
VargaMark 2012.11.26 16:58:22
@asdyxv: Igazad van, hogy az I Wanna Be Your Man Lennon-McCartney szerzemény, de a Stones elöbb énekelte fel lemezre a dalt, mint a Beatles.
Green Day - ¡Dos!(Reprise) A Green Day lemezsorozatának első darabját, az ¡Uno!-t hallgatva végig olyan érzésünk volt, hogy ennél a következő, ¡Dos! című album már tényleg csak jobb lehet. A számításunk lényegében be is jött, valóban jobb anyag lett ez a mostani az…..
Annyira meg vagyunk hatódva, hogy nem is tudjuk hogy vezessük fel ezt a posztot. Mi lesz velünk a sok végeláthatatlan hitegetés nélkül? Mostantól jó ideig nem tudunk nap mint nap új Rolling Stones-pletykát kirakni, nem tudunk nevesincs forrásokra hivatkozva hírt írni a közelgő…..
Green Day - ¡Uno!(Reprise) Az utóbbi hetekben, hónapokban, tele volt a sajtó a Green Dayjel, akik egymás után három nagylemezt is megjelentetnek majd. Ennek a sorozatnak az első része a Billie Joe Armstrong fejével díszített ¡Uno!, amelyre három évet kellett várni a meglehetősen…..
Öt éve, szeptember 10-én lépett utoljára színpadra a legendás Led Zeppelin, akik Ahmet Erdegun, az Atlantic lemezkiadó alapítójának emlékére adtak egy több mint kétórás koncertet a londoni O2 Arenában. A 27 éve után először fellépő zenekar koncertjére 20 millió…..
VargaMark 2012.09.14 16:14:55
@Régi Péter: Hidd el,Page,Jones,és Jason Bonham albumot készítene,és turnézna,de Plant nem tartja magát alkalmasnak arra,hogy újra Hard Rockot játszon...
A legutóbbi Green Day-videó nem igazán nyerte el a tetszésünket, a mostani pedig talán még kevésbé igaz, nem vagyunk benne biztosak, hogy ez a hivatalos klip, mert egyelőre semmi konkrét információ nincs róla, csak ez a felvétel. Ezen viszont annyi látszik, hogy a Green Day egy…..
A Green Day gőzerővel propagálja a legújabb, szeptemberben megjelenő ¡Uno! című albumát, amelyről korábban már meghallgatható volt az Oh Love, most pedig itt a második dj-gyilkoló kislemez. A Kill the DJ kicsit olyan mintha valaki fogta volna a korai Franz Ferdinandet, orvosi…..
VargaMark 2012.08.27 12:30:42
@blah: Miért kurvultak volna el???? ha ugyanolyan stílusu Punkot játszanának,mint a Dookien,akkor senki le sem szarná őket.A zeneiparban csak úgy lehet megmaradni,hogy felveszik az adott zeneidivatot,ami éppen az embereket hallgatnak.