Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gigus77

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a post nem más, mint egy egész egyszerű kibeszéljük magunkból a dolgot darab. Haszna sok nincs, de számunkra fontos a coming out. Évek óta szenvedünk azzal ugyanis, hogy nem lehet normális hajgumit kapni itthon. Nem és nem. Csak az H&M darabjai jó minőségűek és nem mennek…..
Határátkelő Ti mit tennétek? 2012.11.25 06:49:00
Most ott tartok, hogy nem tudom, mit csináljak. Maradjunk itthon, és várjuk, hogy egyszer majd fellendül az ország, és éljek meg valahogy, vagy legyek újra alkalmazott valahol külföldön? „A keserű előzmények 18 éves koromban megismerkedtem ex-párommal, akinek szimplán egy…..
gigus77 2012.11.25 20:18:35
@Kellemes Zérókomponista: Nem. Olvasni ezután is fogom. Csak az jár a fejemben, hogy életemben valahogy ilyen emberekkel nem szaladok bele, úgyhogy az ilyen jellegű támadásokat, intelligensen csak úgy tudom lekezelni, hogy nem adok több támadási felületet. A cikk írásával kapcsolatban az utolsó bejegyzésem az pedig az: hogy nagyon sokat segített nekem az hogy magával a megírással letisztázódott a fejeben sok minden, és nekem ez máris segített. Ennek köszönhetem, hogy most jó mederbe terelődtem, aki ezt tudatosan nem hajlandó megérteni, vagy csak a roszindulat hajtja... hát hajrá, a háttértárban elfér a komentjük :)
gigus77 2012.11.25 20:24:01
@Mirjam2: Igen, köszönöm. Ez egyébként tényleg ide paszol, hogy hülye kérdésre, hülye válasz. Már én is így gondolom.
gigus77 2012.12.13 14:50:07
@szutst: Szia, ha lehet, kérlek küldj egy levelet mire gondolsz, érdekelnének a lehetőségek. Köszönöm.
A mai történet arra példa, hogy néha egy telefon is elég, hogy napok alatt megforduljon az ember élete. Gyulával ez történt – a hívás csütörtökön jött, vasárnap már landolt a gépe Németországban. „Informatikusként dolgoztam Magyarországon egy multinacionális cégnél,…..
Nehéz mit mondani egy olyan poszt előtt, aminek szinte minden szavával egyetért az ember, így nem is nagyon tehetek mást, mint hogy őszinte szívvel ajánlom mindenkinek: olvassa végig és (bár nem vagyok naiv, de nem adom fel) próbáljunk meg értelmes beszélgetést folytatni Z.…..
gigus77 2012.10.26 13:03:24
A korábbi kommenteket nem elolvasva csak a posztra reagálnék. Mélységesen egyetértek az íróval, hasonló gondolatok fogalmazódnak meg bennem is folyamatosan, és annál többször mint nap mint nap. Inkább óráról órára. Egyelőre még azon a küszöbön állok, (de billenek rajta kifelé), amelyik ajtaja arra nyílik naívan, hogy: "majd ÉN megmutatom". Fájdalmas tudomásul vennem, hogy annak ellenére, hogy cégem van, ami gyengén de még működik, ráadásul dolgozom mellette, és nappali főiskolára járok egyben, a mai napig küzdök, hogy és most értsük szó szerint, vannak hetek, amikor esetenként a wc papírt is nehéz megvenni. Igen. Szó szerinti létfenntartásért küzdöm-küzdünk. És tudom hogy nem vagyunk egyedül. Nos. Igen. Én is azt hiszem gyenge leszek, és feladom. Miért? Mert 36 évesen szégyennek tartom, hogy nem tudok segíteni a szüleimen, és szégyen szemre, a mai napig a párommal együtt lakunk náluk. Bele gondolni sem merek, mi lesz ha már nem lesznek. Nem fordítva kéne a mai világban ennek lennie? Én minden egyes nap elkeseredetten kelek, és várom, hogy az iskolám bbefejeződjön, hogy igen ki tudjak menni külföldre, és talán majd onnan fogom tudni segíteni a szüleimet, és legalább egy álmukat valóra tudjam váltani. MERT MEGÉRDEMLIK! És ezt itt? Ja. Várhatom, hogy egyszer nyerek a lottón. Egy másik dimenzióban. Ja és azt a kérdést ne is említsük, hogy meg akarják büntetni a késői gyermekvállalás helyzetében élő nőket. ha így folytatom, majd 60 évesen merek talán gyereket vállalni. És a szívem szakad meg, hoyg az összes korombeli lánynak/nőnek már 1-2 gyermeke van, vagy épp terhes. Mondjam hogy odabent minden egyes nap bömbölök? De kifelé már kemény vagyok. Magyarország. Szeretlek.
Nehezen lehetne átlagosnak nevezni mai szerzőnk, Dennis útját, hiszen 16 évesen került ki Angliába, középiskolába. Ahol gyorsan kiderült, hogy 9 év magyarországi iskolai nyelvtanulás messze nem elég arra, hogy fel tudja venni a kinti tempót. Nem adta fel, no meg aztán szerencséje…..