Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pipi néni

308 bejegyzést írt és 115 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A minap fogorvosnál jártam. Kapirgált es krákogott, hogy ezt bizony tömni kell.   Szaporodik fogamban az idegen anyag Mint szívemben a halál   Gondoltam, na nem el, hanem rá, lévén, hogy én ilyet elgondolni nemigen tudnék isteni tehetség hiányában, szóval csak rágondolni…..
megoldjuk, rákendroll life update 2022.07.15 07:51:32
amugy meg az van, hogy valami update is legyen itt, hogy: 1. a magyar laptopom mar nem elte meg a legutobbi koltozesem, szoval ezutan aztan vegkepp nem lesz ekezetes poszt itt. ahogy elnezem a dolgokat, l. elobbi poszt, tuntikek meg hasonlok, vlsz soha tobbe. 2. ahogy arra az iment utaltam,…..
Amikor fiatalkori legjobb baratod latod a Telex cimlapon, ahogy egy bringas tuntetes elen all, hat na, az mar valami. ..
Amiota programozni tanulok a "meg azt is megbantam, hogy megszulettem" kifejezes a mindennapjaim reszeve valt. Es ez legalabb olyan remek, mint amilyen remekul hangzik. De hat mindig is szerettem a kihivasokat, ugye. Heh. Hehe.  "This is probably the most difficult part you are going through right…..
Az történt, hogy ma elöválasztottam. (Nincs a gépemen hosszú ö, elnézést.) Szòval ma választottam, életemben elöszor Finnországban, és talán másodjára egész életemben. A legelsö választásom talán épp a történelmi 2006-os volt, nem is csoda, hogy egy életre elment a kedvem a politizálástól. De most…..
megoldjuk, rákendroll regény? 2021.04.12 17:26:24
De hogy valami jót is írjak, ne csak mindig a sápítozást, végére értem a kriplinek! Kész az elsö verzió, 527xx karakter és nagyon sokat kell még rajta dolgozni, de megvan az elsö és az utolsó mondat, annak a végén pont, már "csak" szerkeszteni kell. jeee! öszintén szólva sose hittem, hogy egyszer…..
Ma, meg úgy általában is, elszaladt, én meg lemaradtam. Jójó, koronavírus van már egy éve, sok mindenröl nem lehet azért így lemaradni. Vagyis hát mihez képest, ugye... Lemaradtam az évösszegzös posztról, teljesen megfeledkeztem róla egyrészt, másrészt meg ugye l. fentebb. Aztán teljesen elszaladt…..
megoldjuk, rákendroll Honorárium 2020.12.18 11:25:28
Nagy nap ez a mai. Pénzt kaptam írásért! Nagyjából tíz éve volt, amikor először ilyesmi történt velem. Akkor egy elsőregényes írónő munkájáról írtam egy kritikát. Olvasással, ötleteléssel és a megírással kb egy hetet töltöttem. A honorárium 3400 Forint volt. Sírtam,mint a kutya. Nagyon örültem a…..
megoldjuk, rákendroll rapapampam 2020.12.08 12:37:51
Régen úgy szerettem a karácsonyt. Az ideát még most is. Talán épp emiatt, emiatt az ábrándos, aranyló és csillámos álomkép miatt érzem a valóságot olyan kiábrándítóan hūvösnek és elmondhatatlanul szomorúnak. Vagy csak mert mentális promblémákkal küzdök és szabadságon van a pszichològusom.  ..
megoldjuk, rákendroll submission! 2020.11.18 17:57:10
Ezt meg teljesen elfelejtettem ide is kitenni. Meg ezt itt. Meg ezt.   Jee jee...
megoldjuk, rákendroll ner galacsin 2020.11.16 10:36:20
  Van abban valami kibaszottul ijesztő, hogy ezt itt ni majd’ két éve írtam, és akár írhattam volna tegnap is. Vagy a múlt hónapban. De talán akár írhatnám jövőre is. Sírni tudnék. Vagy ordítani. Úgyhogy a mentális egészségem megôrzése(?) érdekében most inkább leszarom.   “2006-ban egy…..
megoldjuk, rákendroll minden oké 2020.09.30 09:20:51
  Annyi minden történt nyár óta, hogy alig győzöm elmesélni. Ami, így jobban belegondolva felettébb érdekes, mivel közben nagyon is úgy tűnt, hogy megállt az idő, valamikor úgy márciusban, a korona kirobbanásakor. És amennyire frusztrált voltam eleinte, és amennyire féltem és aggódtam, annyira jó…..
megoldjuk, rákendroll submission. 2020.06.17 11:03:28
szóval az történt, hogy elfogadták közlésre a beküldött verseimet. beszarok. be-sza-rok. amint lesz ebből valami, hozok egy linket hozzá. addig meg hebegek és habogok. és felhívom a pszichológusomat, mielőtt kihordanék egy szívrohamot lábon. húha. ez már valami...
megoldjuk, rákendroll submission? 2020.06.16 09:14:25
Ha már tegnap ekkora örömhír érte a ház elejét, gondoltam, lapot húzok a 19-re, összeszedtem minden bátorságom, és elküldtem egy irodalmi magazinnak néhány angol nyelvű versemet.  Korábban mindig azt mondogattam, hogy ha majd megjelentem nyomtatásban, akkor már meghalhatok. Azóta ez megtörtént, ha…..
Az imént beleejtettem az epilátoromat a wc-be. Köszöntem a figyelmet...
Egy majdnem megírt novella fölé görnyedve pislogok a szárazra ragadt pilláim alól. Szeretném hinni, hogy már csak néhány simítás, de akitől a meleg, otthont jelentő támaszt várom, a legszilánkosabb kritikát kapom, az arcomba vágja kemény szavainak baltáját, és néhány percre, talán órára is tényleg…..
Igen, igen, ez a korona baszás nehéz helyzetbe hozott ám mindannyiunkat. Kit jobban, kit kevésbé. A minap épp én magam mondtam a hercegnek, hogy ne ítélkezzen azok felett, akik saját problémáikat súlyosabbnak látják a valóságosnál, pedig azok valójában kisebbek másokénál. Mert ugye a Jóisten…..
  Egy nap leforgása alatt én munkanélkülivé váltam, a hercegemet meg határozatlan időre fizetés nélküli szabadságra küldték. Vidám napokat élünk. Amellett, hogy azon morfondírozom, hogy vajh hogyan is fogom segélyen tengetni karanténbéli napjaimat a jövőben, nem kevéssé izgatja a fantáziámat az a…..
Legújabb addikcióm a hangoskönyv. Az önművelésnek kevéssé időigényes, de éppoly szórakoztató módja, mint az olvasás. Egy régi kedvencem idéztem fel újra, jó barátom volt Holden már annak idején is, nem kevésbé most, nagyjából tíz évvel később, miközben a saját első hosszabb történetemen…..
Meg akartam keresni a 2018-as számvetést és az idei évre megálmodott terveket, de rájöttem, hogy ezúttal a blog helyett egy a hűtőmre tűzött cetlire írtam ezeket. 5 pontot jegyeztem fel, lássuk hát, hogy s mint alakult ezek tekintetében az elmúlt év. 1. Move your ass. Nos igen, azt hiszem, ezt…..
Beautiful. That is how he calls me. I taste the letters of the word as I roll them in my mouth. I am wondering, am I really…beautiful? I push my face close up against the mirror. I like the frame of my nose and the mellow of my lips. After a year of wearing braces, I finally like the arch of my…..
I was one of those who would have said that I can stop whenever I want to, I just don’t really want. The day when the object of my obsession was torn away from me, I had to admit that I am actually strung out. Facing my addiction hit me hard. Let me go back in the time and tell you how did it…..
Lépkedek lefele a lépcsőn, a fülembe kiabál valami pank, a szívverésem blastbeat. A mellkasomon mintha egy sziklából szörny ülne, mázsás súlya nehezedik rá, ahogy igyekszem kitartani a ki- es belégzesek hosszúságát, hátha az egyenletes légzés segít lenyugodni. Mintha kergetnének. Remeg a kezem és a…..
Harmadnapja nem edzettem. Lemondtam a holnap reggeli pszichológusomat, mert spórolni akartam 50 €-t. Rendeltem Olaszországból import bort. Igazán felelősségteljes, felnőtt döntéseket hoztam, úgy érzem.  Ja nem. Épp, mint a régi szép időkben, szarás a mentális egészségre, vedelés és hízás.  ..