Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vega88

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Torino FC elleni Olasz Kupa-továbbjutást követően, s a szusszanásnyi téli pihenő előtt a Juventus a Cagliari otthonába látogat, hogy onnan három bajnoki ponttal térjen haza, s így tartsa a lépést az éllovas Napoli együttesével. A hiányzók listája eddig sem volt rövid, hiszen Gigi Buffon, Juan…..
Pocsék főpróbát követően, a Juventus elszántan készülődhet az FC Barcelona elleni hazai Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésre, amelyen az olasz rekordbajnok bebiztosíthatja a továbbjutást a sorozat egyenes kieséses szakaszába. A Juventus keretében, a régóta hiányzó Marko Pjaca mellett, nem kapott…..
Juventus FC blog Dühöngő 2016.03.19 22:39:46
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ezért ettől tartózkodjatok! Mindent bele!…..
Vega88 2017.09.27 15:32:53
@babo0410: Az én logikám szerint ha valaki lő két gólt, igazából bármit is csinál a maradék 89 percben, akkor sem játszott gyengén :)
A tavalyi döntős Juventus rendkívül nehéznek ígérkező mérkőzéssel, az FC Barcelona vendégeként kezdi a Bajnokok Ligája csoportkörét, ahonnan a zebramezeseknek nem lehet más a célja, mint továbblépni az egyenes kieséses szakaszba. A Juventus keretéből sérülés miatt…..
Juventus FC blog Mercato 2016.05.02 21:41:00
2018.08.02. HIVATALOS: Ideiglenesen az AC Milan tulajdonába kerül Gonzalo Gerardo Higuaín játékjoga 18 millió euró fejében, A megállapodás értelmében az A.C. Milan S.p.A. jogot szerez a futballista játékjogának a végleges megszerzésére a 2018/2019-es szezon végén 36 millió euróért. HIVATALOS: A…..
Vega88 2017.06.20 17:37:31
@Vega88: vagyis football-italia hozta le német forrásokra hivatkozva, bár a hitelessége erősen kérdéses, azért nagyon nem lepne meg sajnos
Vega88 2017.07.21 08:45:44
@Edy77: Mandzut tuti nem cserélném el rá, pláne nem 1-1 ben
A La Gazzetta dello Sport legutóbbi cikkében a Lazio kiváló hármasa, vagyis Stefan de Vrij, Sergej Milinković-Savić és Keita Baldé Diao helyzetét elemezte kicsit. A Juventus vezetősége minden bizonnyal nem vonakodna, ha a Lazio három kulcsjátékosa az Öreg Hölgynél kötne ki,…..
Vega88 2017.08.08 10:57:44
@MickyLau: Mindhárom bőven Juve szint és fiatalok...én Savicnak örülnék legjobban, de idén sajna esélytelen
Egyes olasz pletykák szerint a Juventus a Schalke 04 és a német válogatott középpályása, Leon Goretzka iránt érdeklődik. Az Il Fatto Quotidiano újság és a Calciomercato.it alkalmazásában álló sportriporter, Giovanni Albanese szerint fontos fejlemények fognak napvilágot…..
Vega88 2017.07.26 09:29:06
@babo0410: www.whoscored.com/Players/115519/Show/Leon-Goretzka
Szerintem védekezésben is hasznos, fiatal, ahhoz képest rutinos. Ő kellene nekünk, de sajnos tuti Bayernbe fog kikötni...
Mateo Kovačić nemrégiben arról beszélt, hogy a Real Madrid még nemigen térképezte fel a Juventust, mivel egyelőre a saját felkészülésükkel foglalkoznak a hétvégi BL-döntő előtt. A döntőnek szombat este ad helyet a cardiffi Millennium Stadium gyepszőnyege. „Még nem…..
Vega88 2017.05.31 12:21:38
Olaszországból indult pletykák szerint a Juventus Andrés Iniesta iránt érdeklődik, s szívesen leigazolná, ha a katalán játékos úgy dönt, elhagyja Barcelonát. A spanyol válogatott középpályásnak a következő idény végéig van érvényes szerződése gránátvörös-kékekkel, azonban úgy néz ki, ez a…..
Vega88 2017.05.23 11:24:01
@Dante01: Kérdezd Pirlot! De egyébként egyetértek.
Barcelona állítólag már most nyáron értékesíteni kívánja André Gomest, aki mindössze tavaly nyáron a Valencia csapatától 35 millió euróért érkezett, és a katalánok természetesen ugyanezen az áron adnák tovább a középpályást. A huszonhárom éves játékos Luis Enrique csapatában több lehetőséget is…..
Vega88 2017.05.13 10:49:36
Az Inter elleni győzelemmel, valamint a Crotone elleni pótlással a Juventus hét pontra növelte előnyét a Romával szemben, s a Napoli pénteken átmenetileg hat pontnyira közelített, a bajnoki címvédő meggyőző határozottsággal menetel zsinórban hatodik diadala felé. A zebramezesek…..
Az Inter vezetősége közleményt bocsátott ki, amelyet egyértelműen a Juventus vezetőinek címzett, és amelyben beszél úgy a múltról, mint a jövőről. A nerazzurro csapat rendkívül elégedetlen volt a vasárnapi Derby d’Italián látott bíráskodással, meg nem adott…..
Vega88 2017.02.10 08:32:10
A Juventus bajnoki szezonjának négy veresége közül egy éppen az Inter ellen esett, s vasárnap este a zebramezes csapatnak lehetősége nyílik visszavágni, amikor a milánói együttes a Juventus Stadiumba látogat. Massimiliano Allegri "őrült ötlete" továbbra is győzelmekkel és…..
A Lazio elleni diadallal a Juventus talán feledtette a Firenzében elszenvedett vereséget, valamint az ott mutatott halvány teljesítményt, azonban pihenőre nincs idő, hiszen az Olasz Kupa negyeddöntőjében az AC Milan látogat a Juventus Stadiumba. A továbbjutásról egyetlen mérkőzés dönt, s a győztes a…..
Vega88 2017.01.25 21:06:55
A címvédő a Bologna elleni győzelemmel köszöntötte az új esztendőt, ezzel pedig meggyőző fölénnyel ért az olasz bajnoki szezon feléhez, s most a Fiorentina vendégeként kell folytatnia a menetelést az újabb, zsinórban hatodik bajnoki cím felé. A zebracsíkos csapat keretéből hiányzik majd az afrikai…..
A Lazio középpályása, Sergej Milinković-Savić a legújabb név, akit a sportsajtó szóbahozott a Juventusszal. A 21 éves középpályás 2015 nyarán érkezett az olasz fővárosba a Genk csapatától, és hamar a figyelem középpontjába került, hiszen hatalmasat fejlődött, s idén…..
A Juventus számára a Sevilla torinói látogatásával kezdődött az új Bajnokok Ligája-szezon, s most, két mérkőzéssel a csoportkör zárása előtt, a hazája bajnokságában is kiválóan szereplő andalúz együttes két pont előnnyel vezeti a H-jelű négyest a zebramezesek…..
A nyári mercato felpörögni látszik, s szinte csak most röppentek fel a pletykák arról, hogy az FC Barcelona argentin veteránja, Javier Mascherano közel került a Juventushoz, az olasz és a spanyol sajtót már újabb, meglepő értesülések járják be. Szerda este a Cadena Ser számolt be róla elsőként,…..
Dino Zoff legutóbbi nyilatkozatában a Napoli csapatát dicsérte teljesítményéért, azonban véleménye szerint a Juventus visszatérése bizonyíték a bajnokság egyes hiányosságaira. A bianconero együttes kilencpontos előnnyel vezeti a bajnokságot, és bár a szezont borzasztóan…..
A Juventus-Bayern München Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő egyik váratlan mozzanata volt, amikor a második félidőre a mindeddig kevés játéklehetőséghez jutó Hernanes váltotta a pályán a zebramezesek saját nevelésű középpályását, Claudio Marchisiót. Massimiliano Allegri nem taktikai húzásnak szánta a…..
Juventus FC blog Dühöngő 2012.01.01 19:09:00
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ettől azért…..
Daniele Rugani a Juventusra koncentrál, célja pedig nem más, mint bizonyítania Massimiliano Allegrinek, hogy számíthat rá a kezdőcsapatban is. A fiatal védőjátékos az Empolitól érkezett a nyáron, azonban csak a minap kapta meg második lehetőségét a Torino elleni kupameccsen,…..
Fernando Llorente tegnap elhagyta a Juventust, visszatért Spanyolországba, ahol a Sevilla színeiben folytatja pályafutását, s így valószínűsíthetőnek tűnt, hogy Simone Zaza, aki az elmúlt napok során egy lépésre állt a West Ham United együttesétől, mégis a zebracsíkos mezben…..
Antonio Conte kijelölte keretét a Milan elleni Olasz Kupa negyeddöntőre, amelyen az előzetes hírek szerint több, mindeddig kevesebb lehetőséget kapó játékos is pályára lép majd. Giorgio Chiellini, Claudio Marchisio és Nicklas Bendtner sérülés, míg Fabio Quagliarella eltiltás…..