Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BSz.Kitti

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez egy roppant gyors és egyszerű desszert. A szilva sokak által száműzött, vagy csak nem felfedezett gyümölcs a konyhákban. Pedig kevés olyan gyümölcs van, amely frissen szedve, aszalva, lekvárba, befőttbe, édességhez, sőt húsokhoz és alkoholhoz is felhasználható. A szilva héja…..
BSz.Kitti 2013.01.30 20:19:58
Kittivel egy főiskolán főzőkör keretén belül igyekszünk továbbadni a hallgatóknak vegán ismereteinket, receptjeinket. Egyik alkalommal a hamis túrógombóccal ismerkedtünk meg, így sajátítottam el én is ezt remek ételt. Nagyon tetszett, hogy kimondottan úgy néztek ki a golyók,…..
BSz.Kitti 2012.10.25 20:30:37
Két dolgot szerettem volna enni: ceruzababot és tésztát. Jobban mondva a tésztára a férjem vett rá. Kapta a munkahelyén ajándékba. Igazi olasz tészta. Made in Italy. A ceruzabab mellett tudom, hogy finom a kápia és a lila hagyma, így azok is kerültek a tésztára. Emellett olajban…..
Szeptember első napja van, de áfonya még kapható elvétve a piaci standokon. Igaz, most már dupla annyiért láttam, mint amikor a palacsintához és ehhez a turmixhoz használtam fel a gyönyörű liláskék szemeket. Nos igen, a turmix nálunk rendszeres "vendég". Eleinte a férjem keveset…..
BSz.Kitti 2012.09.02 21:35:36
VegaLife Feledhetetlen és örök 2012.05.27 09:20:00
Férjem Édesanyjának kerek évfordulóját ünnepelve egy szép tortát (is) ajándékoztunk neki. A számot nem árulom el, amúgy is azt mondják, 30 felett nem illik firtatni a kort... Különben is a képek árulkodnak az évszámról. Bár azt meg kell mondanom, hogy ha szembe jönne veled az…..
BSz.Kitti 2012.08.26 19:19:31
Mint rendszeres olvasóim már tudják, gofrit, más néven waffelt már készítettem "vegánul", vagyis tej és tojásmentesen. Mivel édességet az utóbbi időben - köszönhetően a sok finom friss gyümölcsnek - ritkábban készítek, így a tej és tojásmentes palacsinta váratott magára…..