Regisztráció Blogot indítok
Adatok
megtorolom

0 bejegyzést írt és 208 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érdekes, még manapság is bátor mondatra vállalkozott egy Valkó Gábor nevű blogger a Klubrádióban. Azt bírta mondani, hogy az Orbán feletti győzelem érdekében a balliberális oldalnak rehabilitálni kell Gyurcsány Ferencet. Nem kell hozzá nagy töprengés, hogy igazat az adjunk az úrnak. Legalább "tiszta…..
megtorolom 2016.07.20 10:23:53
@high up!:
Te kire szavaztál?:DDD
Nem vagyok egy forradalmár alkat, de az utóbbi években viszonylag sok tüntetésen jártam, mert úgy éreztem, valamit tenni kellene és nem volt jobb ötletem. Mit lehet tenni, amikor felháborodsz, végsőkig elégedetlen vagy valamivel? Tüntetni, azt lehet. A nagy kérdés azonban még mindig az,…..
megtorolom 2016.05.04 09:09:10
@Peterpapo:
Ugyan már! Manapság, de régen is a vezetők általában diktátorok. A legtöbb nép úgy érzi jól magát ha a vezető erélyes, vagyis diktál.Nálunk is ezt szokták meg az emberek ilyenekre néznek fel. Ez van. A langyos vezető nem tud eredményt elérni mert gyengének nézik.
Nem az ő ötleteire konkrétan, hanem a például a bankokkal szembeni fellépésekre. Pl!
megtorolom 2016.05.04 10:13:30
@Peterpapo:
Elvileg az is szavaz aki nem megy el a cetlit bedobni. Vagyis érdektelen a számára, hogy ki vezeti az országot. Ez akkor is így van ha ez nem tetszik.Minthogy a negatív reklám is reklám.Csinálj egy ütőképes pártot vagy mindegy mit, legyen benne egy teljes vezetői apparátus, ami hatalom váltáskor elengedhetetlen, megfelelő mennyiségű /lehetőleg pénzes/ támogatói kör, népesség többsége. És leválthatod Orbánt. Mondjuk ha nyersz, ugyanúgy meglesz a támogatói slepped akik benyújtják a számlát, és már Ott is vagy ahol most Orbán! Függöny!
megtorolom 2016.05.04 10:53:15
@Peterpapo:
Figyelj öreg! Te ide olyan csapatot nem tudsz kiállítani, amire mindenki elmegy szavazni, hiába próbálsz moralizálni. Sokan leszarják a szavazást, mert nem érdekli őket. Világos? Mindenhol így van a világban, hogy a népesség max 16%-a megy el. A többinek megfelel a végeredmény. Pont. Na ez volt az útólsó sor amit erre a témára érdemes vesztegetni!
Ha egy párt minden erőt megmozgatva tüntetést hirdet a fideszes alaptörvény ötödik évfordulójára, és csak 800 ember megy el, érdemes elgondolkodnia a párt vezetőjének. A Demokratikus Koalíció hétfői tüntetésén pont ennyien voltak.A szervezők pedig kitettek magukért. Zászlóerdő és külön, az eseményre…..
megtorolom 2016.04.27 08:07:55
@nu pagagyí:
Ezt most komolyan mondod? Nee már! Egy biztos, nem volt 2/3-d a lehetőséghez, és nem volt neki egymás után 2 ciklus. De így is kihasználták a lehetőségeiket max! SZDSZ! Ugye még rémlik Medgyesit miért likvidálták? Nem mintha egyetértenék a FIDESZ mostani elpofátlanodott holdudvarával, de amit állítasz az így ebben a formában nem igaz! Nem beszélve a Feri " Öszödi" beszédének árnyékában! Bocs de most mennem kell dolgozni ha vitatkozni szerettél volna!
Április 4-én robbant a Panama-iratok néven elhíresült offshore-botrány, melynek számos külföldi és hazai érintettje van. A világméretű tényfeltárás jól szervezett nemzetközi együttműködés és megfontolt előkészületek eredménye: 76 ország közel 400 újságírója dolgozott együtt. Több politikus és…..
Vigyázat! Morbid és sarkított megfogalmazásokat tartalmaz! Csak erős idegzetű bicósoknak! Nemrég a Critical Mass (Kerékpárosklub?) rendezésében újra a bicósok világítása volt reflektor"fényben". 2011 tavaszától számolhatjuk velük a kivilágított bringásokon túl azok számát is, akik nem szeretnének…..
Végre itt a hétvége és ennek örömére egy újabb jóganacis válogatással szeretnénk kedveskedni Nektek, mert tudjuk, hogy mennyire szeretitek az ilyen sorozatokat. Na jó, bevalljuk: mi is! Induljon a tesztoszterontermelés és induljon a hétvége ezekkel a csodálatos lányokkal, akik élő bizonyítékai…..
Sajátos látlelete a mai Magyarországnak Klári írása. Talán akadnak köztetek, akik emlékeznek még rá, ő az, akinek lánya és unokái Ausztráliában élnek, ottani tapasztalatairól már itt, a blogon is beszámolt (a két poszt itt és itt olvasható). Klári és férje Magyarország…..
Figyelem! Közérdekű Közlemény! A blogunkat új felületre helyeztük és új nevet adtunk neki. 2021. októberétől az alábbi linken olvashatóak a bejegyzéseink: www.aborondomesen.com A travelbug.blog.hu oldalon nem jelennek meg az új írásaink, viszont a régi posztok természetesen továbbra is…..
Egyre többet és egyre sűrűbben isznak a fiatalok — derül ki egy felmérésből. Az Országos Mentőszolgálatnak évente 29 ezer esetben kell kivonulnia részegség miatt, azoknak a riasztásoknak a száma pedig, amelyekben valaki meg is sérül, 16 500-ra rúg. Az iskolás gyermekek alkohol- és drogfogyasztását…..
A Kúria szerdán megtagadta annak a kérdésnek a hitelesítését, amelyet Erdősi Lászlóné nyújtott be a vasárnapi boltzárral kapcsolatban. A Nyakó István által benyújtott kezdeményezést viszont elfogadták, így a szocialisták hozzákezdhetnek az aláírásgyűjtéshez. Korábban a Fidesz minden eszközt…..
megtorolom 2016.04.09 19:26:32
@wolves84lb:
Mondtam, hogy este jövök, mert ma is dolgoztam, te hülye paraszt! És évekig dolgoztam úgy, hogy karácsonykor, meg szilveszter éjjel is.És ne kurva anyázzál hanem tisztességesen próbálj előbb kérdezni, te hatökör! Ennyi neked és hasonló bárdolatlan bunkónak a válaszom. Ezért nem érdemes egy sort sem írni, mert rögtön előjönnek a bugrisok.
Bizonyítékot találtunk arra, hogy nálunk is alkalmazzák az úgynevezett Ellenség-Büntető-Jogot, ami egyértelműen a diktatúra meglétének bizonyítéka...
megtorolom 2016.04.01 17:50:45
@Weißkopf:
Hát ez nem semmi!:))) Te még jobban mellémentél a történetnek, mint a poszt író! Örülnötök kéne hogy nem a Rákosi korszakban éltetek, illetve, akkor most nem kevernétek, a szezont a fazonnal. Legalább tudnátok, hogy mi a diktatúra.
a tévedéseidről meg jobb ha nem beszélünk, mert a kilencvenes években , még a jobboldal szinte nem is létezett, és a szabadrablást pont a volt MSZMP dicső tagjai hajtották végre. Hány éves vagy kisbarátom? Hagyjuk.
Sajnos a modern, magyar szociáldemokrácia korábbi fénylő csillaga leszállóágba került. Mi, öreg harcosok mély megdöbbenéssel vesszük tudomásul az újabb és újabb lesújtó híreket a volt szocialista pártelnök, volt kultuszminiszter alászállásáról a pokolba. Hírcsokrunk csak az elmúlt hetek…..
Imádom Rejtő Jenő műveit, különös humorát, szójátékait, nyelvi leleményeit. Úgy gondolom, hogy a legméltóbban akkor tudok megemlékezni a száztizenegy éve született zseniről, ha a kedvenc idézeteimből választok ki néhányat. Így is sokat ki kellett hagynom közülük. Az 1905. március 29-én született és…..
megtorolom 2016.03.29 19:03:45
@Singer Varrógépértékesítő és orosz kémhálózat Kft:
Akkor nagy baj van a humorérzékeddel!:))
Három testőr Afrikában:
" Várj, a bizalom! szóltam Töröknek, majd úgy vágtam szájon hogy az ajtót kiszakítva, hatalmas robajjal a várakozó katonák közé repült. És most már mindannyiunk közérzete rohamosan javult, hogy rendszeresen verhettük törököt!"
Ezt ennyi év után is fejből . Most 69 vagyok .Ezeket talán 20 évesen kezdtem olvasni, olyan szinten, hogy majdnem szóról szóra tudtam , majdnem minden könyvet.
Nagyon szerettem, és szerintem azóta sem volt olyan aki ezt az abszurd humort ilyen szinten tudta könyvekbe önteni. Én kötelező olvasmánynak tenném az iskolában.
Azt hiszem minden könyve megvan, ha csak valamelyiket nem adták vissza. Most újra át fogom nézni.
" Másnap miután helyre hozták a berendezést, újra megjelent az ifjú idegen. Kabátját hanyagul egy szék karfájára dobta, felállt rá, majd ezeket mondta, Hölgyeim és uraim a tegnap esti svéd torna miatt elhalasztott koncertemet szives engedelmükkel ma tartom meg, És most már mindenki feszült figyelemmel hallgatta művészt! Aki mély érzéssel eljátszotta a Luis a fűtő elhajózott a Hebridákra, kezdetű slágert."....
No! lehet, hogy van némi kis hiba benne, de ebben a korban, higgyétek el ez még biztató az elme állapotomat illetőn!:))))
Brüsszelben november óta rendkívüli biztonsági készültség van. Ennek ellenére dzsihádista terroristák két merényletben megölnek 34 ártatlan embert. Mit tesz erre Magyarország?..
megtorolom 2016.03.23 11:52:22
@grafoguru:
Az ISIS hívei a közösségi oldalakon nyíltan ünnepelték a brüsszeli robbantásokat. A szervezet maga nem adott ki közleményt a támadásokkal kapcsolatban.
“Úgy látszik, az Iszlám Államban harcoló testvéreink elhagyták Moszult és Rakkát, és áttették a fővárost Brüsszelbe” – írta egy szimpatizáns arab nyelvű Twitter-üzenetben.
“A minap elfogták (a párizsi támadások fő szervezőjének számító) Salah Abdeslamot, ma meg már meg is bosszulták őt a társai. Az Iszlám Állam üzenete az ellenségeinek egyértelmű: nem hagyunk békén titeket!” – írta a milícia egy másik támogatója.
A brüsszeli merényletek kapcsán egy szimpatizáns azt írta: “Ha a hitetlenek muzulmánokat bombáznak, azt terrorellenes harcnak hívjátok, de ha az Iszlám Állam hitetleneket öl meg, arra azt mondjátok: terrorcselekmény.”
Tehát az iszlám helyesen cselekedik. Orbán meg hülyíti a népet. Van egy kis bökkenő. Ugyanis minden ellenzéki párt helyesli a veszélyhelyzetre való készenléti intézkedést. Akkor most ők is Orbánnak nyalnak? Annak idején az arabok szintén ellenálltak a keresztes hadjáratoknak. Most nekünk kell ellenállni a terroristáknak. Amúgy minden országban készültséget rendeltek el, csak figyelni kellene a híreket, nem azonnal Orbánozni!
A posztírónak is szól! Nézi barátom a híreket? MINDEN ORSZÁG KÉSZÜLTSÉGET RENDELT EL!!!! Biztos Orbán utasította őket. Már csak ez hiányzik a posztból.
Van orvosi ügyelet az ilyen esetekre!
megtorolom 2016.03.23 12:06:52
@Peetee:
Lehet hogy ezt a robbantást is Orbán rendelte, nem gondolod? Há nem? Igaz? De! Ugye? Há mé? Jó mondom? Nem? Ugye? /Besenyő Pista bácsi/
Beszarás:))))
megtorolom 2016.03.23 12:34:13
@grafoguru:
Ugyan! Ez az arabok nélkül is végbe ment volna. Azonban azt is látni kell, hogy ezek a megmaradt állami földeket osszák. A szocik a magán emberek földjeit szerezték meg a kárpótlásnak nevezett rablásban. nekik nem volt idejük az állami földekre. ez a valós helyzet. Az állami földek a Rákosi korszakban szintén magántulajdonú földekből lettek!
Mivel hat éve minden intézmény és projekt neve úgy kezdődik Magyarországon, hogy nemzeti, így ha a korrupciós trendet kéne megnevezni, úgy hívnák: Nemzeti Lenyúlás Rendszere. Úgy tűnik, ez a védjegy most már végérvényesen átkerült a kormányzópártra a korábbi ősgonosz MSZP-től, hiszen egy friss…..
megtorolom 2016.03.21 08:50:56
Először is talán tisztázni kéne, mi is a korrupció!
A korrupció (a latin corruptĭo, romlás, rontás szóból) vagy megvesztegetés olyan törvénybe vagy közerkölcsbe ütköző cselekedet, aminek során valaki pénzért vagy más juttatásért vagy juttatásra való kilátásért cserébe jogosulatlan előnyhöz juttat másokat. Attól függően, hogy milyen pozícióban van az előnyhöz juttató, beszélhetünk például politikai, közigazgatási, rendőri, katonai vagy gazdasági korrupcióról.
Eddig világos?
Mi történik most? A Fidesz azokat a volt állami földeket ossza szét amiket az előző kormány jogszabály híján nem tudott lenyúlni. Az biztos, hogy ezek a föld ügyletek eléggé gyanúsak, azonban törvényileg sajnos lepapírozottak. Tehát semmilyen bíróság nem tudna hozzányúlni, mint ahogy az mszp-s ügyletek nagy részét sem tudta a fidesz megtámadni! /Azért írom kisbetűvel őket, mert nálam nem érdemelték ki a nagybetűt!/
Tehát akár tetszik akár nem! Etikátlanságról beszélhetünk, de korrupcióról sajnos nem.
Az lmp-ről csak annyit, sőt, azokról a kis pártokról is, hogy nem elég a csapatuk egy kormány alakításhoz. Amíg valamelyik nem tud akkora létszámú csapatot kiálítani, mint a fidesz, addig nincs esély a kormányra. Még az mszp, vagy dk sem képes egyenlőre. Összefogással sem. Próbálták, de nem ment.
Migránsok. Szerintem sem maradna itt egy sem, mert itt éhen pusztulna. Még nekünk is kunszt megélni. Vannak persze jó anyagiakkal rendelkezők, de a nagy többségnek gondjai vannak.
Szóval! Kormányváltásról csak akkor lehet szó, ha jelenlegit szétfeszíti saját belső köre. Általában előbb utóbb bekövetkezik. Az biztos, hogy ha véletlenül megtörténik, akkor a következő kormány nagy szarban lesz!!!
megtorolom 2016.03.21 09:44:38
@___________Tibi___________:
Félre ne értsd! Egyáltalán nem védem őket, és nem magyarázkodom helyettük. Néztem az ATV-n Havas Henriket. ő ugyanezt mondta. Nem lehet őket megfogni, mert minden le van papírozva. Azonban abban az időben amikor az előzőek csinálták ugyanezt, te sem hőbörögtél. Pedig ugyanezt művelték, csak nem a földekkel. Amikor a BKV-l felvettek emberkéket 6 hónapra, és utána 80 millás végkielégítéssel elment, azt minek neveznéd?? Ez egy példa a sok közül. De mindegy igaz? És a fidesz akkor mit ígért mindenkitől vissza vesszük amit ellopott.Ugyanezt ígérte annó az mszp is. És mi lett belőle? Semmi! Hogy mondta Hofi? "ma-ó, holnap én"! Ez van szivem! Mit gondolsz, a következő kormány holdudvara ingyen fog uralkodni? Ne légy naiv!
megtorolom 2016.03.21 12:58:24
@Jobban való teljesítés van:
@atpijkamo103:
Oda írtam, hogy nem védem őket egyáltalán! Csak abban az időben amikor a másik lopott, nem voltatok ilyen harsányak! Akkor is a fideszt hibáztattátok.
Tehát akkor leírom a ti stílusotokban, ez is pofátlanság ahogyan a földeket osszák!!! Így már jobb?
Még egy sort. Tudjátok e, hogy annak idején a Zuchman hány hektárt szerzett magának, és nem az állami földekből, hanem a földárveréseken a régi tulajdonosok orra elől.
Szóval egy kutya, csak most jobban ki van hegyezve, mert most nem ők lophatják el. Hidd el. Ha most ők lennének, ugyanígy lenyúlták volna. Ezért sikítanak, mert most más nyúlja le. Úgyse tudnánk azzal se kezdeni semmit, mint most ezekkel.
Ha a szíriaiak ismét fegyverrel esnek egymásnak, a moszkvai vezetők azt mondhatják: Obamáék baltázták el. Szerte Oroszországban, a katonai repülőtereken sóval és kenyérrel, hősökként fogadják a Szíriából hazatérő pilótákat. Lassan itthon is vége lesz a tanácstalanságnak. Most, hogy már néhány…..
Az új bejegyzésünkben a kéttömegű lenkerékről lesz szó, de először is nézzünk hozzá néhány alap információt, majd megtudhatod, miért előnyös, ha nem állítod le az autóadat 1-2 perces várakozás esetén például a piros lámpánál,vagy máshol...
Többen kérdeztétek-kértétek a véleményemet a kockásinges forradalommal kapcsolatban. Pláne a tegnapi nap után, amikor szerintem "Ma megnyerték a kockás inges forradalmat. Még nem verték le, de megnyerték...". Már most látom, hogy semmi különleges, egetrengető bejelentés nem történt. A rendszer nem…..
megtorolom 2016.03.17 07:33:10
  Az idei március 15. eseményeinek van egy közös üzenete: megkezdődött Orbán Viktor végjátszmája, a miniszterelnök elindult a bukás felé. Mire alapozom ezt? Orbán Viktor fellépéseinek az elmúlt hat, vagy még inkább 22 évben, amióta 1994-ben végrahajtotta nagy köpönyegfordítását, s liberális…..