Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kz86

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Super Special Szerkesztőségi Update: Már dolgozok a szezonnyitón, valami nagy durranással akarom kezdeni, szeptember elejefele újraéled a show!!! Yeeeey.  Emellett pedig ismét elérkezett a "Goldenblog" ideje. (A magyar blogok péniszösszeméregető versenye) Tavaly egy katonai puccsal…..
kz86 2012.08.26 14:24:41
@Líder Máximo: Szánalmas, hogy "általános iskolások szintjén poénkodó ripacs pólóárus szar fostalicskának" nevezel egy olyan embert akit nem is ismersz, sőt megkockáztatom, hogy egyetlen videót nem néztél meg, vagy ha igen azt is habzó szájjal előítéletekkel tele tetted. És mindezt azért, mert egy szaros internetes versenyen megelőzte az általad kedvelt blogot. Ettől már tényleg nincs lejjebb. Inkább menj ki a szabadba, igyál meg egy sört, nyugodj le, stb...

A hogyvoltról meg annyit, hogy a munkahelyemen van egy magának való kocka srác. Ő szokta olvasni és röhög is rajta, mint az állat. Ezen felbuzdulva én is elolvastam pár bejegyzést, de semmilyen érzelmet nem váltott ki belőlem. Fapofával olvastam végig az egészet. Az ismerőseim közül a kocka gyerek kivételével senki nem olvassa azt a fost, Gergő videóira meg rákattant mindenki akinek megmutattam. Erről ennyit.