Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nil nocere

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ködpiszkáló barackmagkultusz 2012.08.25 16:51:53
Lehet-e rákot gyógyítani barackmaggal? Abszurdnak tűnik a felvetés. És B17-vitaminnal? Ez már "tudományosabbnak" hangzik, jóllehet a lényeg ugyanaz. A ködpiszkáló egy hazánkban is népszerű, alternatív rákkezelésnek járt utána. Amigdalina (B17 vitamin) cukormolekulából,…..
nil nocere 2012.08.26 11:50:56
Van fogalma pontosan valakinek mennyibe kerül egy B17 kúra? Egy ismerősöm végigcsinálta és Tőle tudom. A szám megdöbbentő és ez az ami a tudományos bizonyítékok hiánya mellett még szintén nagy felkiáltójellel bír. 3 hónapos kúrát csináltak végig. Más naponta adták be B 17 injekciót. Amerikából (Mexikóból! )szerezték be 28000 ft volt egy ampulla (Magyarországon ez 30 000 ft).2000 ft is számított ebben a helyzetben. Ez kb. 45 darab ampulla amit infúzióval együtt kell beadni. Ezt házilag oldották meg, mindig akad eü. dolgozó a család körül. Ehhez jött a 10000mg-os Németországból beszerezhető C vitamin injekció. 5 naponta 1, ami szintén 30 000 ft körül volt. Ehhez jött még a Gerzson diéta, deutériumos víz stb. mint köret és gyorsan kirepült a 2 millió forint az ablakon. Nem egy dúsgazdag családról van szó. Volt ,hogy a villanyszámlájukat sem tudták kifizetni. De nem segített!!!!!!!!

Másik dolog a barackmagról, hogy a B17 mellett érvelő cikkek említenek ázsiai népcsoportokat ahol gyakorlatilag nincs rákos megbetegedés, de viszont sok barackmagot fogyasztanak. Ezzel azt az érzetet keltik, hogy együnk sok barackmagot. Kis mennyiségben valóban finom és fontos is. De egy szegedi ismerősöm 30-40 szemet evett meg egyszerre. Helikopteres mentő vitte Budapestre a mérgezéses tünetei miatt.
Szerintem fontos dolgok a természetes anyagok, de egyoldalú, túlzott mértékben való felhasználásuk életveszélyes.