Regisztráció Blogot indítok
Adatok
xta11

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Haavard ezúttal a norvég Dévényi Tibi bácsi szerepében tetszeleg és lehetőséget ad arra, hogy egy blogpost keretében bárki kiírja magából a 3 legnagyobb bánatát az Operával kapcsolatban vagy éppen a 3 legnagyobb kívánságát, amit szeretne az Operában látni, illetve hogy az…..
xta11 2012.08.31 18:50:52
@Nekomajin: OMG... azt próbálom megértetni veled, hogy egy átlagember kb annyit foglalkozik a böngészőjével, hogy beállítja a hátteret, a kedvenceket, esetleg a jelszókezelőt, és magasról tojik rá, hogy mi hogyan működik benne. És ha nem hozza a megszokott színvonalat, akkor nem mélyül el a miértekben, hanem vált, mert az egyszerűbb. Főleg ha azt látja, hogy máshol működik a dolog.
Annak nagyon örülök, hogy legalább nálad renben működik az opera, ellensúlyozva a hetek-hónapok óta itt olvasható panaszáradatot. És mostantól én is a google-t fogom okolni a problémámért, hogy nem fut rajta rendesen az opera, és szerintem azért is a google a felelős, hogy a többi böngésző simán veszi az akadályt. (hozzáteszem, a háromból ez volt a legkisebb problémám, a másik kettő komment nélkül maradt...)