Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kipcsak2

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gondolom már sokan kíváncsiak és régóta várják hogy is nézhet ki vagy mi is van ott.Ízelítőül néhány kép: http://tengiz2007.spaces.live.com/photos/Aki meg szeretné mutatni a képeit más Tengizinek az csináljon a http://spaces.live.com -on albumot, aztán ide írja be a linket…..
kipcsak2 2014.04.09 23:02:45
@Batka Norbert: Nem telefonszám kell. Engem szinte hetente hivnak oda, pedig nem hivtam fel senkit. Ha tényleg oda akarsz menni akkor semmi más nem kell mint folyékony angol ÉS orosz nyelvtudás, szakma vagy diploma és pár év szakirányú gyakorlat.
Tehát, ha komolyan gondolod akkor ne a telefonszámokat keresd hanem az orosz nyelvtankönyveket. Csak azért mondom mert valamikor, sok éve, én is igy kezdtem. a nulláról, de szereztem orosz nyelvkönyveket és elkezdtem tanulni, munka mellett, és nem volt könnyű, 2-3 évig azt gondoltam hogy soha nem fogom megtanulni. Ma már folyékonyan beszélek, a helyiek is azt hiszik hogy helyi vagyok. :) És akkor megyek oda amikor akarok, csak most jobb helyekre hivtak, de biztos vagyok benne hogy végül visszatérek, és persze nem havi 2-3 ezer dollárért, az nagyon rég volt hogy ennyit kerestem. Tehát kitartást kivánok Neked, ismétlem valamikor én is igy kezdtem de legalább az érdeklődés megvolt bennem, ahogy most Benned, meglátjuk hogy mennyire komoly ez az érdeklődés. Minden jót!
Nem is tudom hol kezdjem :)))Jót röhögtem mikor mondták az otthoniak hogy újabb melegrekord volt Magyarországon, talán 41,9-et mértek, ha jól emlékszem.Na de kérem! Itt Július 1-jén 51 fokot, Augusztus 2-án pedig ez is megdőlt mert 53 fokot sikerült mérni. Ezt nem a napon…..
Az USA a jelenlegi növekedési ütemét csakis a bevándorlás aktív ösztönzésével tudja fenntartani. Meglehet, hogy lenne mit tanulnunk tőlük?Az Egyesült Államok épp a bevándorlási politika nagyszabású reformját készíti elő, melytől azt várják, hogy segítsen fenntartani a…..
A „menetrend szerinti", az év eleji szociális módosító csomagok ismét fontos változásokat hoznak a szociális ellátórendszerben. Ezek a változtatások jól illeszkednek a kormányzat eddigi lépéseinek sorába, ugyanis az új rendelkezések a szociális ellátások és szolgáltatások…..
Az elmúlt időszakban a migrációs hajlandóság emelkedésének és az elvándorlás növekedésének lehettünk tanúi. A folyamatokat nem lehet pusztán a szabad munkaerő-áramlással és azzal magyarázni, hogy a hagyományosan célországnak számító Németország és…..
Amit másoktól tudok:Kazahsztán --> fővárosa Asztana1 $ ~ 120 tenge (bankban 2007.06 hó)Időeltolódás +3 óra. (Tengiz)Tengizt a magyarok építették, ha jól tudom a 80-as években. (javítsatok ki ha tévedek)Térképen ne keresd, mert úgysem találod meg. (egyelőre) :)Múlt…..
A választások óta tulajdonképpen folyamatosan, még a csapból is a keleti nyitás politikája folyik. Nyitunk Azerbajdzsán felé, nyitunk Szaúd-Arábia felé, nyitunk a kazahok és a kínaiak felé, nyitunk mindenkire és mindenfelé, ami keleten van, hiszen, mint mondják, a gazdaság most…..