Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Don Kartács Tornacipő

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mivel nem akartam kockára tenni nehezen megszerzett törékeny egészségemet, így inkább kihagytam a szombat délelőtti focit és aludtam egy nagyot. A szombat délutánból meg pont annyira emlékszem, mint a Stir of echoes-ra, azaz semennyire. Szombat este bementünk egy kisebb társasággal…..
A hét legfontosabb eseménye kétségkívül az volt, hogy élőben is láthattam a világ egyik, ha nem a legbefolyásosabb és legfontosabb emberét: Mr. Barack Obama-t. Persze ezenkívül is sok minden történt azért az elmúlt héten. Kedden az egyetem vezetése tartott egy fogadást…..
Don Kartács Tornacipő 2012.09.15 15:46:07
@BánZ: Egyértelmű hogy leányzó! :D
A címben említett kijelentés nem más, mint New Hampshire állam mottója. Az összes itteni autó rendszám tábláján ott szerepel ez a 4 szó, nehogy valaki véletlenül is elfelejtse, milyen életvitel dívik errefelé. A mai nap nagy eseménye az amerikai diákok megérkezése volt,…..
Don Kartács Tornacipő 2012.08.25 22:49:13
@hokkenek: Bánvigyor :D
A mai nappal elkezdődött az orientation week. A 27 órás ébrenlét után a 6 óra alvás bár nem volt sok, de legalább jól esett. A reggel elég kalandosan indult, ugyanis a fél campust bejértuk, mire sikerült megtalálnunk a reggelizőhelyet. A tegnap átvett szobánkkal együtt kaptunk…..