Regisztráció Blogot indítok
Adatok
r_szegyenfal

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nincs olyan ember a világon, aki legalább egyszer ne próbálta volna valamilyen szűrő segítségével módosítani a fényképeit. Számtalan applikáció is létezik erre a célra, de az igazi szakemberek természetesen maradnak a Photoshopnál. Ahogy teszi ezt az orosz Max Asabin is, aki autodidakta módon vált a…..
r_szegyenfal 2017.02.02 17:02:42
A vadászszezon már javában zajlik így a puskavásárlás egyre csábítobb lehet sokaknak, akár kezdőkről, akár nagy vadászokról legyen szó. A legtöbben azt hiszik, egy tradicionális angol vadászpuska horribilis árcédulával kapható csak, de számos remek opció is rendelkezésre áll, ráadásul nem csak angol…..
r_szegyenfal 2016.10.25 15:12:01
@violetvoros: korlátolt ostoba idióták véleménye ez...
@Jason Voorhees: cseppnyi agyaban keveredik az erdész és a hivatásos vadász fogalma. Akikből mellesleg korántsincs annyi amennyivel meg lehetne oldani az állomyánszabályozást, és ehhez a sportvadászok segítsége is szükséges, képzeld el csibém!
Na megyek, lemészárolok pár őzgidát, meg néhány rókát.
(egyébiránt, szarkazmusom mellett ugyancsak a satnya, elhullásra jó eséllyel pályázó gidákat szelektáljuk, valamint a rókákat, amik óriási kárt okoznak például az énekesmadár-, vagy fácánpopulációban)
r_szegyenfal 2016.10.25 23:35:30
@violetvoros: nem kicsi, sőt, teljesen rendben van. Csak nem péniszirigy vagy, csibém? Vagy tán épp az hiányzik hogy valaki kikúrja belőled a frusztrációt?
Csirkét eszel-e? Vagy más husit? Hm?
r_szegyenfal 2016.10.25 23:38:37
@Jason Voorhees: látod, itt téved, öcsifej: Lázár és kompániája éppen az a banda, akik lődöznek, de sosem lapátolnák a madárülüréket a tenyésztett fácánok alól... szóval ez kapufa.
Semmi holló, semmi szemkivájás mellőzése. Sőt! Hidd csak el, számos embertől venném el kurva gyorsan és kurva hosszú időre a puskát, mert etikátlan, sérült barom. Ahogyan Te is mondod.
A gond mégis az, hogy számtalan, talán a többség, normális vadászembert vonsz ezekkel egy kalap alá az ostoba általánosításoddal. Ahogy azt teszi sok korlátolt honfitársunk sajnos.
Ha ez a három megvan, akkor itt a nyár...
r_szegyenfal 2013.03.09 13:55:03