Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nu págágyí!!!

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Brandon Rogers, legyél a barátom B)..
Belsőség Heti merítés 2013.10.20 10:48:53
Kutyás Olasz Első autó. Jól megvoltunk mi autó nélkül. Aztán mikor meglett a harmadik kutya egyre zihásabb lett összszervezni a mozgást a kutyás barátokkal. Na jó. Kell egy kutyás autó. A Zen navarraviolett-metallic temploma A legmelegebb a keresési fázis volt, mert azt a…..
Nu págágyí!!! 2013.10.20 15:57:53
@lutria:
1. Kevésbé látszik a szomszéd csúnya háza,
2. Hangsúlyosabb felkapcsolt lámpánál a két quad a garázsban
3. Mutatósabb a strandkorlátkék szín naplemente után
4. + amit te mondtál
...szóval ment a bolt, elmondhattuk azt is, hogy saját törzsvendégeink vannak, szállítottunk ki pizzákat, szóval egész rendes kis étteremnek indult. Volt teraszunk, normális és tiszta wc, nagy választék ételbe és italba, koktélok, borok, páleszek szóval minden ami kell. Abszolút…..
Nu págágyí!!! 2012.08.25 00:35:34
@régebb óta vagyok Subban mint te:
Nyilván nem 18-as karika van kint az ajtón és csak a kisgyerekekre vonatkozik a kitiltás és ebben teljesen igaza van annak a tulajdonosnak aki ilyen korlátozást vezet be.
A hülye gyerek összeken mindent, borogat, ezt-azt összetör, hangoskodik.
Persze "anyatigris" anyu és "majdénmegmutatomapincérgyereknek" apu vérig van sértve ha esetleg szóvá teszi a dolgozó hogy a 150 decibellel ordításra és a berendezés leamortizálására nem a megfelelő helyet választották.
Zavarja a többi vendéget akik vsz. kurvára nem kíváncsiak a hangoskodó, rohangáló, bőgő gyerekre aki nem kaphat még egy sütit mer' az előzőt is ott hagyta és különben is már hányásig zabálta magát.
Én is hagytam már ott éttermet, kávézót mert Ordenáréék is éppen akkor voltak ott. Én egy jót akarok enni, inni, jól érezni magam. Nem arra gondolni hogy ha még egyszer nekiáll hisztizni a kis lárva a szomszéd asztalnál akkor a széklábat nyomom le a torkán.
Pedig nem lenne bonyolult. Ha nem tud viselkedni akkor nem kell étterembe vinni.