Regisztráció Blogot indítok
Adatok
The Old Lady

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A francia média értesülései szerint újabb fordulatot vehet Beppe Marotta csatárkeresési odüsszeiája, mivel a Shanghai Shenhua támadója, Nicolas Anelka akár órákon belül aláírhatja szerződését a Juventus csapatával. A L'Equipe arról számolt be, hogy a 33 esztendős játékos…..
The Old Lady 2013.01.26 01:22:21
Hajrá babo410! Hajrá Marotta! Siránkozzatok, hálátlan, hírnévfetisiszta idióták! Recskázzatok Falcaóra meg Agüeróra! Kibasznátok valamelyikre hetvenmilliót, aztán amikor eltörik vagy elszakad a lába, már menne is a stadion árának a kétharmada a levesbe. Mit számít az nektek! Nektek az nem drága, igaz? Melyikötök talált olajat a panellakásában a parketta alatt? Halljuk! Marotta köt egy kurva gazdaságos és kockázatmentes üzletet, és ti itt hörögtök, szégyentelenek! Veretlen bajnokok vagyunk, listavezetők öt kemény ponttal, kupaelődöntősök és a legfaszább úton (a Celtic ellen) Európa legjobb nyolc csapata közé. Kiválóan fejlődünk, több pontunk van, mint tavaly ilyenkor, lassan minden lyukat betömünk a kereten, erősek, fiatalok, olaszok és elnyűhetetlenek vagyunk, de nektek semmi sem elég! Marotta idehozta nektek Contét, Pirlót, Barzaglit, Asamoah-t, Lichtsteinert meg Vidalt, mind 15 millió € alatt érkeztek és mind fényesen beváltak. Szégyelljétek magatokat! Szeretettel vár titeket valamelyik PSG vagy Man City fórum! Húzzatok, aztán boldogítsátok a Chelsea-szurkolókat, az a csapat való nektek! Sztárok kellenek nektek, egy seregnyi szupersztár, nem futballcsapat. Egy olajsejk kéne, aki 400-500 €-ból vásárol nektek egy BL-címet, igaz?! Csakhogy ez az Agnellik klubja, szellemisége, tradíciója van, még ha ti mindent el is követtek, hogy szégyent hozzatok rá.
The Old Lady 2013.01.26 01:28:07
Claudio Marchisio egyik nyilatkozatában kifejezte a bajnokságbeli riválissal, Napolival szembeni ellenérzését, amit követően nem sokat várt a nápolyi klub, hogy magyarázatot követeljen a „súlyos sértésre”. A Corriere della Sera napilap heti Style magazinjában megjelenő…..
Antonio Conte kijelölte keretét a torinói városi rangadóra. A csapat egyetlen hiányzója Martin Cáceres lesz, aki sérülés miatt kényszerül pihenőre. A milánói kalandot kihagyó Giorgio Chiellini várhatóan ismét kezdőként lép majd pályára. Íme a Juventus 24 fős kerete:…..
A Tuttosport szerint a Juventus a Schalke gólerős csatárának szerződtetését fontolgatja. A Bianconeri kölcsönben megszerezte az Arsenal mellőzött támadóját, Nicklas Bendtnert, de továbbra is folytatják a keresést az átigazolási piacon. A nyár folyamán egy tucat játékossal…..
A Bianconeri sportigazgatója úgy véli, a bíró hibásan befolyásolta az Udinese elleni mérkőzést a kiállítással. Željko Brkićet a 12.percben állította ki Valeri játékvezető Giovinco letarolásáért. Többek egyetértenek abban, hogy a tizenegyes jogosságához kétség sem…..
The Old Lady 2012.09.04 06:31:52
@fire06: Martneznek a mocskos Milan ellen szilánkosra törték a lábfejét, az addig egy kurva jó játékos volt, baszod, csak te ezt nem tudtad, ahogy az Asamoahról se tudtad, csak az nem tudott kiderülni se a számodra! Az összes többi, akit említettél pedig fillérekért meg ingyen jött, kipróbáltuk, nem vált be. Mit zavar Bendtner 1.3 milliós fizetése?! Ha nem jó, küldjük vissza Londonba. (Egyébként szerintem se egy jó játékos, Wenger nem szokott ekkorát tévedni.) Azt a veretlen bajnokcsapatot nézd már, amit Marotta összerak(ott) nekünk! Egyáltalán nincs messze a keret a legjobbaktól és Marrotta nem is ezt mondta, ne csúsztassál, azt mondta, van nálunk 4-5 erősebb csapat, ami igaz is. Az a bajom m.martinnal, hogy föllázít titeket, ti csőcselékké változtok, és halál degeneráltan hörögtök a sikereink kovácsára, mint a veszett kutyák. Több tiszteletet!
The Old Lady 2012.09.04 06:46:07
@tsatsee: "Aki Moggit csalónak nevezik, remélem, Contét is." Mi ez az ostoba demagógia? Mit mosod itt össze a két ügyet? Akkor egy inkorrektül lefolytatott eljárás zajlott, amitől függetlenül Moggi bűnös volt, bizonyítékok tömege vot ellene. Contéval szemben meg egy boszorkánypert folytattak le. Ne legyél már ennyire elvakult, értem én, hogy forza Juve, meg ilyenek, o.k., szerintem is, de azért a csillagokat ne hazudjuk már le az égről! Conte a Juventus hőse. Moggi a Juventus szégyene.
Eljero Elia frusztráltságának adott hangot a Juventusban eltöltött szezonjával kapcsolatban. A holland játékos kirekesztettnek érezte magát Torinóban. Elia nyáron csatlakozott a Werder Bremen gárdájához, hogy több játéklehetőséghez jusson, ám az átigazolásának is megvolt az…..
Egészen brutális csoportokat hozhat a ma 17:45-től kezdődő BL-sorsolás annak köszönhetően, hogy a Bajnokok Ligája idei kiírásában a Juventus és a PSG csapata csak a harmadik kalapba került, a német bajnok Dortmund és a francia Montpellier pedig a negyedikbe. Az futballrajongók…..
Juventus FC blog Dühöngő 2012.01.01 19:09:00
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ettől azért…..
A Juventus veterán hálóőre, Gianluigi Buffon nem sürgeti a vezetőséget az új szerződésének elkészítésére, mert úgy gondolja, nem lesz vele semmi probléma. A 34 éves kapusnak 2013 júniusában jár le a kontraktusa a Juventusszal, de nem aggódik a jövője miatt. "Semmi nem…..
Alessandro Del Piero idén nyáron zárta le a közel húszéves Juventusbéli pályafutását egy rendkívül emlékezetes szezonnal, de ügynöke és bátyja szerint még nem talált magának új csapatot. "Alessandro még nem választotta ki a következő csapatát, de mindez csak döntés…..
Mivel az Öreg Hölgy nem tud megegyezni az Athletic Bilbao vezetőségével Fernando Llorente leigazolását illetően, ismét Edin Džeko vált a Juventus első számú kiszemeltjévé. A Bianconeri az egész nyári mercatót top csatár keresésébe fektette, ám eddig nem sikerült a csapat…..
The Old Lady 2012.08.24 22:04:39
Engem már rohadtul idegesít az állandó Marottázás, hogy pengesse már ki már azt a 25-30 milliót, különben nem ért hozzá, nincs tekintélye külföldön stb. A kórusvezető természetesen mmartin. Ha tetszik, ha nem, Marottának nincs bankjegynyomdája. Ő nem tud pénzt csinálni, csak ésszerűen elkölteni a meglévő keretet. A csávó két nyár alatt összevásárolt egy bajnokcsapatot, de a lincselő tömeget ez sem hatja meg. Csak Marinez fölemlegetése megy, mint állandó ellenérv, aki egyébként egy kiváló játékos volt mielőtt a Milan ellen szilánkosra törték a lábfejét, úgy kellett a sebészeknek összerakni, mint a legót. Azután újra kellett tanulnia járni, persze, hogy nem lett többé használható futballista. Marotta nem tud külföldről igazolni mmartin állítása szerint. Csak Vidalt bagóért. Nyilván véletlenül belenyúlt. Ha tetszik, ha nem, a Serie A-ba Olaszországban játszó focistát érdemes igazolni, mert túl sajátos a közeg és igen nagy a kockázat a légiósokkal. Marotta kiváló szakember. Nézzétek meg a Sampdoriát azelőtt, hogy odament, aztán azalatt, hogy ott dolgozott, és azután hova jutottak, hogy távozott! Közben meg zajlik a maffiózó Moggi folytonos nosztalgiázó fölemlegetése. Moggié, aki bírókat zárt az öltözőbe, és aki miatt a Serie B-be sorolták a csapatot, ráadásul aki azóta bevallotta, hogy a Milanhoz igazol tőlünk, ha nincs a calciopoli. Ennyit a zebra szívéről! Marotta szemére hányjátok, hogy ő hozta ide Del Nerit. Hát Contét ki hozta ide?! Nektek valójában az a bajotok, hogy sok kötődés nélküli, pénzéhes (brazil meg argentín) világsztárt akartok látni zebramezben, mert elhittétek, hogy a City, a Chelsea meg a Real receptje a siker garanciája, és ezeket a sztárokat nem kaptátok meg Marottától. Én pedig örülök, mert összehasonlíthatatlanul azonosulhatóbb számomra ez a Juventus és nagyobb az értéke ennek a világsztárok nélküli bajnoki címnek. Ez nem az Inter! Ez nem a Milan! Forza Marotta! Forza Juve!