Regisztráció Blogot indítok
Adatok
übükirály (törölt)

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Íme a hír.   Szerzs Szarkiszján örmény elnök a nemzetbiztonsági tanács ülése után bejelentette, hogy utasította a hadügyminisztert arra, hogy helyezze rendkivüli készültségbe az örmény hadsereg alakulatait, és egyben bejelentette, hogy megszüntetik a diplomáciai és…..
übükirály (törölt) 2012.08.31 22:38:13
@Link Elek: szerintem orbát tényleg meglepte. és ez az igazi baj.
ezek tényleg hittek az azerieknek, hogy majd ptt fog ülni.

orbán annyira nem hülye, hogy ha rábólint az elengedésre, akkor úgy állapodik meg az azeriekkel, hogy mondjuk csücsül ott kb 1 évet vmi wellness szállóban, és azután engedik ki. így nem rajtunk csattan az ostor.

az a tény, hogy a formát a reptéren hősként várták - amellett, hogy megmutatja milyen barbár szar népségről van szó - valószínűsíti, hogy minket simán átbasztak, mert 1 fia azeri szakértőe nem futotta, aki szólt volna, hogy az a pszichopata a magukat azerieknek nevező félállati barbárok körében olyan, mint nálunk a télapó vagy a jézuska.

mondjuk lehet nem kell ehhez azeri szakértőnek lenni, csak tájékozottnak...
azért ennyi már évekkel korábban átjött a sajtóhíreken keresztül.
übükirály (törölt) 2012.08.31 22:56:41
@Muad\\\'Dib: azerbajdzsán 15%-át? :D hegyi karabahra gondolsz, amit a szovjetek csatoltak az azeri szszk-hoz?

oszt ugye tudod, hogy annak a 15% azerbajdzsánnak a lakossága 99%ban örmény?
Slovensko, do toho! Rezešová 2012.08.27 03:02:00
Több e-mailt, jelzést kaptam az elmúlt napokban, miért nem írok az M3-as autópályán történt tragikus balesetről, mert, ahogy az utolsó poszt alatt egy komment mondja, „azért most történt valami így szlovák-magyar viszonylatban, erről nem akarsz beszélni? (rezesova)”.…..
übükirály (törölt) 2012.08.27 10:56:15
Megfosztja mind a hét Tour de France-győzelmétől Lance Armstrongot az amerikai doppingellenes ügynökség (USADA). Mi van??? ”A szervezet helyi idő szerint csütörtök éjjel bejelentette, hogy a kerékpárost örökre eltiltja a versenyzéstől, mert a sportoló úgy döntött, hogy nem…..
übükirály (törölt) 2012.08.24 21:41:22
@dhrbikes: hagyjad már a hülyeségeket.
1. hogy mindenki kokszolna, pláne mindenki egyformán kokszolna, az hazugság. még a festinában is volt 1, azaz egy darab versenyző, aki tiszta volt.
2. Ullrich pl évi 40ezer eurót költött doppingra Dr.Fuentesnél. nem minden sportoló engedheti meg magának ezt. tehát megint csak nem igaz, hogy mindenki kokszol, ezért az esélyek egyenlőek, és a legjobb nyert.

Armstrong a speciális kokszprogram nélkül szakaszt sem nyert volna a Touron.

a 'hererákot' is saját maga okozta a cuccal, aztán előáll azzal, hogy ő egy áldozat, srácok kerítsünk pénzt a rák gyógyítására. aztán az alapítvány minden más rákalapítványnál magasabb rezsiköltséggel dolgozik...

és arról, hogy nincs bizonyíték: eddig is rengeteg volt, csak a láthatatlan kéz mindig megmentette.

Andreu eskü alatt vallotta, hogy hallotta Armstrongot 96ban a kórházban azt mondni az onkológusának, hogy szteroidokat, EPO-t és növekedési hormont is tolt.
persze egyből rászállt Andreura az ügyvédeivel.

a 98-as festina botrány után a 99-es Tour viszonylag tiszta volt. az utólagos ellenőrzésen (mikor már volt teszt EPO ellen) csak 12 mintában találtak EPO-t, ebből 6 volt Armstrongé.

ha valaki azt hazudja, hogy az, hogy az élsportolók alapból nyomnak olcsó szteroidokat fiatal korban, vagy később felkészülések alatt, az u.az, mint egyes kiváltásgosoknál a dollármilliókba kerülő, csapat által szervezetten működő, politikailag védett EPO-program, az egy fasz.

azóta Armstrong összes egykori csapattársa megbukott, és mind terhelő vallomást tettek ellene. eskü alatt.

Armstrong nem egyszerűen kokszolt, hanem a vallomások szerint u.azt tette, amit anno Virenque a Festinában.
Ő kezdeményezte a dolgot, ő csempészte/szállította a szereket, és ő bíztatta a csapattársakat is, hogy nyomják.
aztán abban is virenque-hez hasonlít, hogy ő is tagad még akkor is, amikor már minden csapattárs elmondta a tutit.
majd vele is lesz egy sírós interjú, ha megjön a lelkiismerete.

Pantani szerintem ma is élne, ha Armstrongot 99ben elmeszelik, ahogy kellett volna. pozitív lett a minta, de elintézték annyival, hogy a seggkrémtől, amit azért használt, mert feltörte a nyereg a picsáját...persze.

azok is felelősek, akik 10 éve kimosdatják őt a szarból folyton. soha nem lett volna szabad ennek a történetnek idáig fajulnia. 99ben eltiltják 2 évre, 2001ben visszajön, megy pár tourt vízhordóként, és soha senki nem tudná ma, ki az az Armstrong.

Lemond felesége twittelte ma: "VÉGRE".

a legszebb az egészben, hogy most is trollkodik a féreg: tisztában van vele, hogy nem tudja érdemben cáfolni a vádakat, hogy ráborították az asztalt, nem lehet már azzal elintézni az ügyet, hogy 500x ellenőriztek, és mind negatív,és akik rá vallottak excsapattársak, azok mind szavahihetetlenek, hisz doppingoltak :D

Kohl mondta: "200x ellnőriztek, ebből 100x volt bennem cucc, és 1x lett pozitív a minta"