Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GabeszxD

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1969-ben járunk. Először lép ember a Holdra, felépül a Berlini tv torony, véget ér a klasszikus Star Trek sorozat. Ebben az évben történt az is, hogy Mylark rákászhajót új, drága a kor igényeihez képest korszerű érzékelőrendszerrel szerelték fel. Semmi különös. Április…..
Ezt az e-mailt a fényképpel együtt egy Horváth Róbert nevű olvasótól kaptam. Elég érdekes, mindenkinek rábízom, hogy vajon igaz e vagy sem... Valami olyat láttam amire nem találok magyarázatot. A Szigetközben bicikliztem, amikor hazafele indulva az út menti bokrok között…..
GabeszxD 2012.08.26 11:05:51
@senki01: Én este inkább mással vagyok elfoglalva.:D
@BP80: Nekem a mostani telim se csinál jobb képet pedig androidos okosteli.xD De ha tényleg értesz a Photoshophoz akkor inkább neked hiszek mert tényleg fura kicsit a kép.. Az elöző kommenteimnél még nagyon hinni akartam de kitisztúlt már a fejem, de ezzel nem azt mondom, hogy nem létezhet egy ilyen lény.. Bármi megtörténhet.:)
GabeszxD 2012.08.26 13:49:14
@Lyphian: Azt nem mondtam, hogy nem lehet igaz, csak sajnos a mai világban már "minden" megvalósítható Photosoppal. A nyűviben hiszek csak a Photoshop miatt vonom kérdőre a kép (és nem a nyűvi!) hitelességét.:) De szerintem ha létezik akkor pár éven belűl "sajnos" felfedezik, ha másért nem, akkor azért mert elpusztítják az élőhelyét.:S