Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FairPlay

9 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Onlinemarketing blog Kutatás ez? 2013.11.12 23:28:33
Marketinges vagyok, és az egyik első dolog, amit megtanultam, hogy soha ne magamból induljak ki. Nem én vagyok a célcsoport, nem az én sajátos gondolkodásmódom az átlag, az országban nem olyan emberek élnek (csak), mint az én ismeretségi köröm. Ezt felismerve már csak az volt a…..
A mai tárgyalás bíztató légkörben zajlott. Eljött a REGUS üzletfejlesztési vezetője és a szóban forgó REGUS-iroda új vezetője. Úgy kezelték a helyzetet, ahogy azt a business school-okban és tréningeken tanítják, elismerték a felelősségüket és a hasonló szerződések…..
http://reguscomplaints.blogspot.hu/2007/10/others-who-have-been-bound-by-contract.html..
Újabb fejlemények: a holland Úr, aki már nem is felelős a témáért, megpróbált válaszolni érdemben a felvetéseimre. Három pontból álló érvrendszeremből, ami jogi, morális és folyamatbeli hiányosságokra hívta fel a figyelmet, sikerült egyetlen dolgot kiragadnia, azt, hogy…..
Élénk volt a tegnapi nap. Felhívtam a REGUS ügyvezetőjének és egy korábbi -feltehetően holland- pénzügyes és az angol behajtó cég figyelmét, hogy a REGUS iroda kulcsszavakra mit találnak a google-on...(a network.hu lopásésátverés klub REGUS-ra vonatkozó bejegyzését). Elmondtam…..
Pénteken elolvastam részeletesen azt az e-mailt, amelyet az angol behajtó cég küldött, és amiben különböző gombokkal megjelölhettem, hogy meglátásom szerint milyen stádiumban vannak a REGUS szerinti kintlevőségek. Nagyon udvarias és profi levél. Néhány magyar cég tanulhatna…..
László csak a lényeget felejtette el megírni, hogy melyik jófajta kuponos szálloda jelentett csődöt épp, ami miatt bebukta a befizetett összeget. Merthogy a Napitipp Kft. szerint az összeget már átutalták, és reklamáljon a külföldi már nemlétező szállodánál: A Napitipp Kft…..
Jól éreztem én...kerekedik a kép:-). Az angol úrral folytatott telefon beszélgetésem után kaptam egy egyeztető levelet, amelyben kértek az általuk jogosnak tartott összegek befizetésére. Erre azonnal válaszoltam, továbbítottam korábbi -a REGUS ügyvezetőjének  is elküldött-…..
Nemrég felhívott megint egy angolul beszélő úriember a behajtó cégtől,és elkérte még egyszer a mail címemet, amit pár hónapja a REGUS már tud...Létezik, hogy ennyire nincs információ áramlás a behajtó és megbízó között? Lebetűztem neki, megérkezett levelük, elküldtem…..
FairPlay 2012.09.02 01:29:35
Kedves Olvasóm, REGUS iroda iránt érdeklődő, Ha épp irodát keresel, akkor tudok segíteni, Abban, hogy mit és kit ne keress. A céget úgy hívják, hogy REGUS. Rejtélyes honlap, transzparens árak nélkül. Beetetés kedvezményekkel google hirdetésben, majd személyesen is.…..
A fekete macska már figyelmezető jel: a REGUS nem hoz szerencsét...:-( ..