Regisztráció Blogot indítok
Adatok
m4rwin

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„A magány a legrosszabb. Mert a magánnyal jön a honvágy, az elkeseredés és a feladás, ha nem sikerül minden elsőre, márpedig nem szokott" - írja Tünde mai posztunkban. Egy írás nem csak fiataloknak arról, milyen az, amikor öt náció (magyar, lengyel, pakisztán, indiai, román)…..
m4rwin 2012.08.25 11:23:48
@almare: "Engem az érdekelne, hogyan fogsz főiskola mellett dolgozni. Úgy tudom, EU-s állampolgárként heti 20 órát lehet dolgozni főiskola mellett"

Ilyen szabályról még nem hallottam. Bár ez Skócia, itt simán dolgozhatok elvben többet is, mint 20 óra. Dolgoztam is. Más kérdés, hogy full-time tanulás mellett ezt mennyire lehet bírni. Igaz, itt az albérlet olcsóbb, mint Londonban, de így ennyiből is el tudom tartani magam, minden külső segítség nélkül. Én nem erőltetnék sokkal többet, főleg hosszabb távon, csak akkor, ha part-time-ban tanulsz.
...inkább vágj bele! – ez Péter filozófiája, aki bele-, pontosabban nekivágott Hollandiának. Jó szakmával gyorsan sikerült munkát is találnia, aztán meg levelet írnia a blognak az ottani életről. Olvasás után ti jöttök a kommentekkel! TROLLFIGYELŐ: Trollt láttál?…..
m4rwin 2012.08.24 14:15:07
@VíziLó: (2012.08.24. 13:10:29)
Ez megért volna egy külön posztot :)