Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ödönbéla (törölt)

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sefatias Egy kis ajánlás 2013.05.04 22:02:57
Egy kis olvasnivalót ajánlok azoknak akiket érdekel, hogy mások hogyan vélekednek a hitről, kereszténységről, vallásról. Újragondoló Divinity Kriptoortodox literaty-nazo.blogspot.hu Logofilia Infaustus Válaszok bibliai kérdésekre Kellemes csemegézést! :)..
Ödönbéla (törölt) 2013.05.07 23:36:11
Sefatias 60000 2013.02.05 20:29:43
Már egy ideje (kb 3 hónapja) gondolkodom azon, hogy abbahagyom az írást. Néhány hete kitettem erről egy posztot, és leírtam, hogy kérdéses a folytatás, vagy ha igen, akkor teljesen más irányban. Nagyon sok üzenetet kaptam, Mind kommentben, mind privátban. Néhányat beidézek ide:…..
Ödönbéla (törölt) 2013.02.06 20:39:00
Sefatias Merre tovább? 2013.01.23 09:21:19
Hetek óta gondolkodom, hogy mi legyen. Néhány hónapja már pedzegettem, hogy abbahagynám a blogolást,mert már akkor éreztem, hogy fordulóponthoz érkezett az életem. Ma már teljesen biztos vagyok abban, hogy az életem új szakaszba lépett. Már nem elégíti ki a szellemi…..
„Istent soha senki sem látta” Jelentette ki János apostol. Ez természetesen mindenki számára könnyen elfogadható tény. Isten a mennyekben él, mi pedig a földön. Ráadásul egyből bevillan egy vers az ószövetségből: „nem láthat engem ember úgy, hogy életben maradjon.”…..
Egy kedves kommentelő, Ödönbéla jelezte, hogy már olvasható androidon és iphone-on is az Egyszerű fordítású Biblia. Nagyon jó hír ez. A magyar Bibliához úgy férhetsz hozzá, hogy a telepített programot (ERV Reader a neve) megnyitod és az ERV feliratva kattinva letöltöd a magyar…..
Sytka és infaustus részletesen bemutatták a nemrég megjelent egyszerű fordítású teljes Bibliát. Most én arról szeretnék itt hírt, adni (kösz viteez!), hogy ez a Biblia olvasható már egy online felületen is, nevezetesen a Biblegateway.com-on. Itt találhatod meg ezt a fordítást.…..
Beküldött cikk a "Mit kezdjünk a háromsággal - Ismerjük meg!" címü Postomhoz Néhány bibliai Ige Krisztus istenségéről Könyvének 6,1-10 verseiben Ézsaiás azt írja, hogy látta Jehovát. „A mely esztendőben meghala Uzziás király, látám az Urat ülni magas és felemeltetett…..