Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SUPERBANG

7 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gondolkoztam,végülis beveszem a posztok közé.Elég finom,nekem tetszik.A doboz sincs nagyon túlbonyolítva.Az íze tisztára mind a mandula (nem utóíz).Semmi kólát nem éreztem benne.Az alja vastagított,olyan érzést kelt mindha még mindig tele lenne.Az első korty tetszett a…..
A képet nagyon köszönöm (innen van: eital.blog.hu)Ezt az italt csak utálni lehet szerintem.Tutti-Frutti íz az egy nagy 0.Valami savanyu lötty.A doboza szép,de az ízét max savanyuságnak lehetne alkalmazni.Nagyon nem ízlik. Értékelés: Design: 76 Íz: 20..
RedBull 355 ml. Természetesen a nagyobbik doboz.Bár nem vagyok egyészen biztos benne,hogy az 355 milis lenne,nem saját kép.Nem sikerült jól ezért választottam ezt a képet,sajna jobb nem volt.         Amit tudni kell róla:                                          …..
Burn Tropical Jucie.   Ez az ital a Burn Day mellet van (a fehér burn).Az íze elég savanykás gyümölcsre emlékeztető. Amit tudni kell róla az,hogy 21%-ban gyümölcs turmix.Én tegnap vettem,először jó az íze de utána ha valami édesebbet eszel/iszol akkor elég fura mellékízeket…..
Monster Ripper Nekem az eddig kósolt energia italok közül ez jött be a legjobban.Nagyon feldob és nagyon gyümöcslös.Nem is csoda hiszen a fele gyümölcslé.A hátán nagyon poénos szövegek vannak. Pl: ''Hawaii.. Ohau szigetén az Északi-part szörfhullámai felé száguldva  a szél…..
SUPERBANG 2012.08.25 08:20:01
[B!] Meggyes   A bomba egy nagyon finom energia ital,ha az árát is vesszuk bár ha csak 1 vassal is drágább lenne nem vennék belőle.Szerintem jól látszik de azért megmondom,hogy bal oldalról a 3.-ik. A színe pirosas,de inkább rózsaszines  piros.Én nem nagyon érzem rajta a…..
SUPERBANG 2012.08.25 08:19:22
TAKE OFF energy+fruit mix. A piros doboz lessz az.Az íze semmilyen gyümölcsre nem emlékeztet.Bár ha jobban meggondolom inkább eper meg alma.Ezt az italt egy benzinkútban vettem.Hiába is kerestem csak benzinkutakban láttam,azt pedig mindeggyikben.A doboz 330 ml.-es.Ha ilyet szeretnétek…..