Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Naív borzlány

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát úgy néz ki, ennek az étteremnek csak a weboldalát érdemes meglátogatni. Kedves Homárosok! Alább küldenék egy augusztus 10.-ei sztorit Balatonfüredről, a Borcsa étteremből. Tavaly már jártam náluk, és mivel meg voltam elégedve, megörültem, hogy idén a szállásunkon a…..
1901-ben, Széll Kálmán belügyminisztersége idején született egy gyermekvédelmi törvény, miszerint az államnak jelentősen ki kell vennie a részét az árva gyerekek ellátását illetően. Az eredetileg gyermekmenhelyként épült, majd később gyermekkórházként funkcionált, több…..
Nem csak a panírozott kínai csirkével vannak gondok, hanem Viktor szerint a Milka praniléból is kimaradt az eperlekvár. Legalábbis a csomagoláson látható termékfotó ránézésre nem azonos a dobozban található termékkel. Biztos új recept, vagy megszaladt a fotosop: Tegnap vettünk…..
Naív borzlány 2013.11.21 10:12:39
@Benoke2: A Tibi csokikat a Roshen gyártja ami pedig Ukrajna keményen.... Csak a Roshen csokik mérföldekkel jobbak mint a Tibi.
Bár csődbe ment a KÖKI, a bérlők még próbálnak valamit kihozni a vendéglátóipari egységeiben. A kínai étterem például gazdagon panírozott adagokkal operál, amin belül 80-20% a prézli-hús aránya: Vásárlás után kis családommal hármasban (2 felnőtt + 1 kislány) a Köki…..
István is belefutott a 2011 óta tartó bohózatba, miszerint elfogyott a speciális műanyag az adókártyához. Egyáltalán minek adókártya? A legfrissebb hírek szerint most már ezt az egy évet kibekkelik a választásokig, azaz még egy évig hiánycikk marad a műanyagkártya, aztán majd…..
Felpofozta a 4-es villamos elé lépett nőt a vészfékkel még éppen megálló sofőr, miután kiszállva szóváltásba keveredett vele: Tegnap este 6 óra előtt két hölgy a kijelölt gyalogátkelőhelyen a Mechwart ligettől a Széna tér végállomás felé haladó 4-es villamos elé…..
Csak egy teljesen hétköznapi túlfoglalás történt a **** Apartmanban, ahol kuponos naiv ügyfél csapata úgy érezte, hogy annyira le vannak szarva, hogy még a fűtést sem kapcsolják be miattuk, nemhogy a recepció kinyisson. A létesítmény vezetőjével történt konfrontáció után a…..
Naív borzlány 2013.05.30 12:24:41
@kifordított nagyanyó: Üdülési csekk volt... :)
Mint az az alábbi beszélgetésből kiderül, képesítés nélkül tilos és balesetveszélyes regényeket, verseket vagy ifjúsági novellákat szerezni, feldolgozni vagy rádióra adaptálni: Ferencváros, okmányiroda, ügyfélkapu-ablak. - Mire szeretne vállalkozni? -…..
Naiv ügyfél nem érti, hogy ha kontakthibás a telefonja adatkábele, a szerviz azt miért csak úgy fogja elismerni, ha 4 napra bent hagyja a készüléket is: 2 hónapja használom Sony Xperia J telefonomat. Már a kezdetektől kontakthibás az adatkábelem (EC-450) - illetőleg…..
Naív borzlány 2013.02.14 14:09:05
Dorka leleplezte a szörnyű valóságot, hogy még a szupercsaládbarát pihepuha bútoráruházban is eljátsszák azt a legolcsóbb trükköt, hogy akció előtt virtuálisan duplájára emelik (vagy a valaha volt legmagasabb árat írják ki, de ezt úgyse tudjuk ellenőrizni): Azt hittem…..
Bár már egyszer hetekkel ezelőtt megírtuk, a nyaralások miatt vannak, akik csak most eszmélnek rá, mekkora lehúzás a telefonadó a Vodafone-nál. Minthogy a Homár azóta sem kapott semmilyen magyarázatot, hogyan lesz technikailag céges telefonszámonként kereken 3175 forint…..