Regisztráció Blogot indítok
Adatok
quilaute

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismét egy cikk vendégszerzőnk, tom tollából. A férfi nemi hormonok (=androgének) egyik legfontosabb hatása az izomtömeget növelő, ún. anabolikus hatás. Számos más nem-szteroid hormon is rendelkezik ilyen hatással (növekedési hormon, inzulin, inzulin-szerű növekedési faktorok…..
hogyvolt X-faktor 3x12 - 4. döntő 2012.11.09 10:40:00
Ha már nem tudnánk, hogy hányadik döntőnél tartunk, azt abból le lehet mérni, hogy hány csapata van még Ferónak. Már csak a Like csajok maradtak, de a Rocklegenda nyugodt, mert eddig mindig eljutott a végéig, és szerencsére van még pálinka bőven a büfében. Érkezik már…..
quilaute 2012.11.09 18:36:21
Tessék elképzelni a következőt: felkérünk egy közepesnél tehetségesebb festőt, hogy fesse meg nekünk kedvenc politikusunk (elképzelt) aktját, ehhez biztosítunk egy majdnem minden igényt kielégítő, de kissé szűkös műtermet, stabil állványt, kiváló minőségű vásznat és…..
Egy gyerekkel nem lehet így bánni, főleg nem egy sérült, vérző fejű gyerekkel. És egy anyával sem. Tisztelt Praxis!   A 4 éves kisfiam a múlt héten itthon játszott, amikor nagyon szerencsétlenül beverte a fejét a dohányzóasztal sarkába. Én éppen a konyhában voltam, de…..
quilaute 2012.10.08 00:07:03
@Sárga Király: Tőlem is ott a pont !
Rogán Antal egy Blikk feliratú rikkancsfiú szobrot avatott. Puzsér Róbert a facebook-on válaszolt ironikusan, a képeket mi tettük hozzá. Következzenek Puzsér sorai: "Abban reménykedtem, hogy a Budapest közepén felállított rikkancsfiú szobrát méltó módon fogjuk tudni…..
quilaute 2012.10.07 23:41:17
Hiába no, kell a bulvár a tehetségkutatásba, az X-Faktor élő adásaiban szereplő tucatnyi induló között lesz egy kakukktojás is. Nem mintha csodálkoznánk azon, hogy Csobot Adélt továbbjuttatták a mentorházból, csak kicsit idegesek vagyunk miatta. Ez egy tévéműsor, amiben a…..
quilaute 2012.10.07 23:08:16
@Teshow: Teljesen igazad van ::))Kár,hogy ezt rajtunk kívül kevesen tudják :)És a szereposztó dívány is csak fiuknak van fenntartva valóban::DD
Hétfőn megkeresett az RTL Klub Híradó, hogy szeretnének velem interjút készíteni a CouchSurfingről a lakásomban, valamint az éppen nálam levő vendégeimmel is. Igent mondtam.  Szerda 20.00 után érkezett meg hozzám egy fiatal operatőr és egy helyes fiatal riporternő. Kati…..
masszázsblog A jó masszázs fáj? 2012.10.04 11:05:23
Régóta olvasója vagyok a blognak, jól szoktam szórakozni a bejegyzéseken és a kommenteken is. Jómagam még csak néhányszor vettem igénybe masszázs szolgáltatást, és maradtam az egészségügyi vonalon, erotikus szolgáltatónál még nem jártam.   „Tollat” azért ragadtam,…..
Tizenkét éves. Elvitte a motorját. És visszahozta. Épségben van. Ő is a motor is. Mégis őrjöngve várja. De miért kell ebből ekkora ügyet csinálni vajon? Nem értem. Anyám már tudja, hogy mi várható. Valahogy sikerül bemenekítenie öcsémet a fürdőszobába. Bezárja az…..
quilaute 2012.09.26 09:48:19
@Moka_Miki: Igazad van.
Vöröshajú lányok Yanika 2012.09.24 10:00:00
..
quilaute 2012.09.24 19:08:55
@Ványadt Ványadtovics Vinyov: Én is egyet értek::))
"Geszti elvesztette a fejét: Suttyókból nem csinálok sztárt" - harsogja a mai Blikk. A sztori igazából csak annyi, hogy két Plazma-imitátor wannabe rapper, Wéber Dániel és Kito Canaday lefaszozták (helyesebben: lef...-k) a színfalak mögött az X-Faktor mentorait, mire Geszti Péter…..
És akkor Pálfi István csillogó szájával megformálta, majd kimondta a szót: konnotáció. Ha a hölgyek akarata az, hogy ne verjék-erőszakolják őket, és ne tekintsék szülőmasinának, akkor ez előtt, már tudjuk, a Fidesz-KDNP meghajlik; és hát igen, ez az akaratuk, sőt, anyád…..
quilaute 2012.09.23 14:16:14
@AutosVilli: Most nézem,hogy közben házasodtál.. ::)))
quilaute 2012.09.23 14:18:41
@AutosVilli:Nekem más a tapasztalatom....sok mai férfi is kurva,legyen a csajnak lakása,kocsija és hozza a lét... olyan nőkre vadásztok,Na akkor ki a kurva?
A 4-6-os villamos különleges szerepet tölt be Budapest közlekedésében és városképében. A villamos meghatározza a Nagykörút arculatát, a Nagykörút pedig Budapestét. Ez a világ legforgalmasabb villamosvonala, mely közel 220 000 utast szállít naponta. Itt közlekednek hát az…..
Rihaj!van ez a leszármazottam, kettő van, de csak egyikük fiú, név szerint Péter, becenév szerint Kisember, Peti, Fickó, Muki, Jakab, Gumiarc, Mókásember, Rumcájsz (amiért balatonon a csúszdás néni elkerekítette a szemét, mert mondom Petinek,  hogy... navárjál szó szerint…..
Minősíthetetlen hangon beszéltek a lányommal („gyere be te hülye, nem érünk rá”), majd az asszisztens megragadta a karját és be akarta húzni és egy pofonnal fenyegette meg.ha tovább hisztizik. Tisztelt Praxis blog!   Friss történettel jelentkezek. gyakran olvasom…..
Sokszor hallani elégedetlenkedő hangokat a magyar iskolák felszereltsége kapcsán, ugyanakkor mint minden, ez is relatív. Van, ahol még az iskolapadot is a gyerekeknek kell magukkal vinni. „Végre, egy napi keresgélés után találtunk megfelelő asztalt Silingnek" – sóhajt fel…..
quilaute 2012.09.05 15:24:25
@Csabi.: Az a kisgyerek EL SE BÍRNÁ!!!!!Nézd már meg a képet jobban....Még jó,hogy nem ő viszi...
Subba Eközben a körúton 2012.09.04 16:51:36
yo.psyon..
quilaute 2012.09.05 05:26:51
Sziasztok! A következő levelet küldtem pár nappal ezelőtt kedvenc személyszállítóinknak, gondoltam, ez is egy "tanulságos" eset, így elküldöm nektek is. :)"Tisztelt MÁV-START  Zrt.! Mai kalandos utazásomat mindenképp szeretném megosztani Önökkel, hogy a kedves tulajdonosoknak…..
Kettős Mérce Több, mint gyanús 2012.08.28 17:02:00
Hazatért Szíriából az a három férfi, akik nyaralásukat töltötték a polgárháborús országban, ahol az elmúlt félévben közel 40 ezer ember halt meg, és több százezren menekültek el. A volt rendőröket a felkelők rabolták el és engedték később szabadon. A sztori nagyon…..
Van egy sztorija a magyar egészségügy helyzetéről? Megváratták, félrekezelték, megalázták, vagy ellenkezőleg, csupa jót tapasztalt? Küldje el történetét a praxisblog@yahoo.com címre.   Tisztelt Olvasók!   Sajnos nekem is van rossz tapasztalom a magyar…..
quilaute 2012.08.25 21:29:04
@Jim Raynor: Ez jó :DD