Regisztráció Blogot indítok
Adatok
glb

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hajónapló Hétfő. 2022.08.08 23:16:51
Juhé! Végre esik az eső, sőt ma már másodszor. Eshetne reggelig, talán valamit segítene a gutaütéses félholt kukoricán. Más. Nagy reményeket fűztem a kovász projekthez, de bedöglött az anyag valahol az ötödik nap környékén. Pedig nagyon ígéretesnek indult, már a második napon kétszer kellett etetni…..
Hajónapló Péntek. 2015.07.31 12:22:31
Bajba vagyok a vitorlásokkal induláskor. A szél mindig úgy fúj, hogy bő szélben kéne szerelni, szóval csak akkor tudunk vitorlákat húzni, ha kievezünk egy jódarabon a vízre és ott szélbeállva bénázunk. Aki csinálta tudja milyen macerás vitorlát  felhúzni, közbe…..
glb 2015.08.06 21:30:09
@A Tengerész: Persze értem én, nekem se nagyon van jó hely a horgonynak, de a szabály az szabály, meg mivel a Dunán hajózgatok itt valóban hasznos lehet sok esetben. De azt azért ne felejtsük el, hogy versenyen mások a szabályok, hisz van kísérőhajó, felügyelet, stb. A Forma 1 autók sem közlekedhetnek a belvárosban, csak ha le van zárva. Ha ki akarnának jönni a forgalomba akkor "kicsit" módosítani kellene rajtuk ezt-azt. :-)
glb 2015.08.07 15:00:25
@deckard_r: Persze értem én, de a rendőr a szabályok alapján bírságol általában, és nem a logika vagy kedv alapján, és azt hiszem ez így is van jól. Pláne ha ( amúgy akár ésszerűtlen, de ) könnyen betartható szabályról van szól. Nekem bent van a horgony összecsukva egy polyfoamból ragasztott tokban, aztán csókolom. Egy dologgal több amit be kell rakni meg ki kell venni, de sok vizet nem zavar.
Hajónapló Szombat. 2013.08.10 07:54:27
Bevallom ugy gondoltam, hogy vegge lesz a blognak, illetve ritkulni fog, tehat aparti elet nem lesz blogtema, hanem majd csak arrol irok, ha megindulunk valahova a hajoval. De most a kommentek elbizonytalanitottak. Ugye az volt az eredeti ok, hogy sokakat erdekelt a hajoepites, annak nagyjabol vege.…..
Hajónapló Hètfő. 2013.08.05 07:04:25
Tabletről ìrok a råckevei kastèly parkjaåbòl, szòval nem lesz ez egy hoszú blogbejegyzès.  Nincs nyilvànos wifi, így egy kedves recepciòs osztotta meg velem a sajàtjåt. Remekül èlünk, èlvezzük a hely adta lehetősègeket, vizen ès szárazon naponta új baràtaink lesznek.…..