Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sir_Redfox

9 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sir_Redfox blogja Mozgalmasnap 2012.10.08 23:33:01
A mainapom nagyon mozgalmasan telt, de ami ma nagyon érdekes volt, hogy megint csak ismétlödött minden, olyan közegben dolgozok ahol a hülye emberek egymástérik, ha hallgatom a hülye pletykálkodásukat már sokszor az is fáj, ha beszélgetek velük, akkor sokszor már az is fárasztó…..
Na végre vissza tértem egy hetes szünet után!  Az igazat megvalva nem igazán volt kedvem sem erőm írni a blogomba pedig történtek érdekes dolgok! Úgy látom, hogy nem igazán kell minden nap írni a blogomba, mert ha minden egyes nap leírnám ami történt, akkor nem lenne mit írnom…..
Sir_Redfox blogja Érettségiségi 2012.08.29 19:58:11
Ma nem mentem el a pótvizsgára, helyette átíratkozom egy másik suliba, ahol nem kell szolgáltatási díjat fizetni! Negyedévente van beszámoló szerintem ez így szuper! Ahogy megfogadtam magamnak úgy fogok cselekedni szóval összeszedem magam teljesen és leteszem az érettségit…..
Sir_Redfox blogja Új ember 2012.08.28 23:32:50
Ma elhatároztam, hogy a pótvizsgán nem jelenek meg, hanem előről fogok kezdeni mindent, de úgy, hogy semmit sem linkeskedek el! Szeptembertől indul a nagy változás! Nem hiszem, hogy mellettem egy ember is kitartana, de ha ez megfog bizonyosodni, akkor sem fogok elkeseredni, mert azt veszem…..
Na, még másfélnap választ el a pótvizsgától! Remélem, hogy sikerűlni fog tisztára pozítivan állok a dologhoz, igaz hanyag voltam, de nagyon, de az ember a saját börén tanulja meg a rossz dolgokat, és ebből fogja megszokni, hogy mégegyszer ezt a hibát amit egyszer elkövetett…..
Sir_Redfox blogja Fáratság 2012.08.26 17:51:37
Mainap nagyon elfáradtam nem aludtam semmit! Ma egy csomó  kilométert levezettem! A szavak megformálásához sincs szinte semmi erőm így lehet, hogy a mondokám ma össze függéstelen, és értelmetlen lesz, de megprobálok értelmesen, és összeszedetten írni, hogy ne legyen a végére…..
Sir_Redfox blogja Egyveleg 2012.08.25 23:33:43
Ma amikor felkeltem terveim szerint alakult a napom amíg felnem bukkant hírtelen a semmiből a faterom! Szóval felkeltem elmentem a közértbe mirelit pizzát venni, utána haza tértem és benyomtam a sütöbe megis ettem! Gondoltam egyet, hogy lemegyek a házelé internetezni a lapitopimmal…..
Sir_Redfox blogja Vers tanulósnap! 2012.08.24 20:40:00
Ma végre végeztem a kötelező versek megtanulásával. Még van 4 napom, hogy készűljek valamicskét a pótvizsgára! Remélem  sikerúlni fog szerdán a vizsga mind a két tantárgyból, fogadalmat is tettem, ha sikerűl, akkor nem fogok így kilengeni mint, ahogy a második félévben tettem…..
Ma úgy döntöttem, hogy elinditok egy internetes naplót! Szükségem van rá, hogy kiírjam magamból azokat a dolgokat amik felhalmozódnak bennem! Már lassan egy hete letargiában vagyok a pótvizsgám miatt, az igazság, hogy van miért letargiában lennem, mert nem igazán tanultam a…..