Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Clavor

1 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sajnálatos módon egyre többen keresnek meg olyan problémával, miszerint megtörték a gmail fiókjukat. Az esetek többségében ők maguk "törik" meg a fiókjukat azzal az apró hibával, hogy 2 vagy akár több fiókjuk is van, emiatt össze vissza keverik melyik hova tartozik. Telefonjukon egyikkel, gépükön…..
A klikkvadász cím után érdemes a játékról is beszélni, ugyanis a Tower Droids igencsak jól sikerült. A játék alapja egy igazán túlhasznált elem. Meg kell védeni a bázist,…..
Clavor 2015.08.06 22:41:42
@bioLarzen:
Ez a flash hibája. Ha valamrre mozogsz miközbn a képen kívülre klikkelsz akkor olyan mintha beragadna a gomb. Megoldás: klikk vissza a flash ablakra és abba az irányba irányísad amerre megy, és engedd el a gombot. Akkor megjön a buttonUp Event és minden okés.
Rovatunk legújabb bejegyzésében egy sokak által hiányolt funkciót pótló addont mutatunk be. Az eredetileg még a Chrome-hoz készült SimpleUndoClose nevű addon a népszerű "kuka gombot" varázsolja vissza az eszköztárunkra, és még egy kicsit többet is tud a régi Operás…..
Azt mondják, hogy a macskák önző lények. Nos, Mr. Katt biztos nem, ő ugyanis fegyverrel száll harcba a gyerek kedvenc tortáját felzabáló űrlényekkel szemben. A Die For A Lie-ban van minden, mi szem szájnak ingere, még ha nem is agyonbonyolítva: torta, fegyverek, egyéb fejlesztési…..
Elnézést kérek a screenshot-ért, ez tipikusan az a játék, hogy vagy játszom vele, vagy képet lövök, de akkor meghalok (itt is épp ez történik), nyilván, mert nem tudok kétfelé figyelni. Szóval adva van Cerberus, a cukorfalat háromfejű kutyu, aki mindenféle csúnyasággal kell…..
Nagyon ritkán van a blogon különbségkereső, hiszen a műfaj sajátságos, megújulni meg nem igazán tud (na jó, azért próbálkozások vannak). A Chaotic technikailag pont olyan, mint a többiek, képenként öt különbséget kell fellelni, kérhetünk rázogatós vagy megmutatós…..
Elnézést kérek a hardcore rajongóktól, ez most nem a ti játékotok (játsszatok a King'League-gel), mivel gondot kell fordítani a következő generáció megfelelő nevelésére is. Az Emily's Thrilling Adventure úgy hat éves kortól ajánlott, cuki kis játék az emberfoglaló…..
Kis aranyos semmiséget kerestem, erre belebotlottam a Hard Way-be. Az elején nagyon etetős, tök egyszerű a feladat, kattintással vagy space-szel minden akadály legyőzhető, vagy eldobja rá a katanáját a kis szaladó emberke (aki csak azért nem szamuráj, mert Kappa lelőtte a minap a…..
Munkakerülő játékok Robotaréna 2013.03.27 08:00:00
Jó kis lövöldözős játék a mai kínálat: Droid Assault. Kis robotunkkal kell egy zárt arénában az ellenséges droidokat levadászni. Ehhez kezdetben csak kis pisztollyal pufogtatunk, majd az ellenfélből kinyert vasból egyre komolyabb fegyvereket építhetünk. Természetesen…..