Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csudacsaba

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Talán nem véletlen, hogy a kormány épp most hirdette ki a felsőoktatás államilag finanszírozott helyeire vonatkozó keretszámok drasztikus csökkentését - állítják sokan. A szabad ég alatti tüntetések szempontjából kedvezőtlen időjárási viszonyok, és a vizsgaidőszak…..
  Kedves, Drága Beosztottam! Rubintos bazsarózsám, kis mimózám. Ha már egy céghez sodort minket a Sors és Jóisten jobbkeze - pláne egy ilyen szerencsétlen, alá-fölérendelt minőségben -, akkor fegyelmezz rám pár minutácska erejéig, kérlek. Mivel ez a csudálatos…..
csudacsaba 2012.11.29 09:06:57
Édes, mindenkinél mindent jobban tudó főnököm!
Természetesen minden szavad igaz, és őszinte magamba révedéssel a magamévá is teszem.
MIHELYST
- A napi legalább 8 órás munkámért nem 6 órás munkaviszonyban, minimálbérre hazudsz be a társadalombiztosítási és adórendszerbe
- A 8 órás tartománynál figyelembe veszed azokat az órákat, amikor megérdemelt nyaralásom alatt felhívsz halaszthatatlan ügyeiddel, és esetleg (ha még jut a külföldi útra) eszedbe jut a roaming rám eső néhány ezer forintos díját utólag megtéríteni.
- A béremelés nevű szörnyszülött elbírálásánál figyelembe veszed, hogy ugyan megállapodtunk hogy mennyiért teszek kárt a becses (amúgy valamiért mégiscsak jól működő) cégedben, de akkor (8-10 éve) a kenyér kilója fele ennyi volt magyar forintban.
- A bónuszrendszert is leszarhatjuk, ha pontosan ugyanannyit vársz el tőlem, amennyit hajlandó vagy megfizetni. Ha a 8 órai munkámért nem várod hogy 12-t dolgozzak, és a munkám elvégzése mellett nem kell szellemi és lelki támogatással biztosítanom hogy minden nap szépen ébredhess a 300 négyzetméteres hálószobádban.
- Megpróbálsz azokba az apróságokba nem belekötni, amit én esetleg másképp gondolok és nincs köze a cég működéséhez. (pl.: miért töltöm a céges mobil akksiját amikor még csak 1/3-on áll a kijelző, miért cserélem ki a 15 éves kocsimon a gumikat télre, amikor te a 4 évszakos peres-ekre esküszöl az idei BMW-den.)
- Ha 3 évente egyszer elmegyek táppénzre, esetleg ki akarok venni nyáron egy hét szabit folyamatosan, nem úgy nézel rám mint a takonyra, vagy mint aki éppen meggyilkolta a palotapincsid, akire havonta többet szánsz mint az összes dolgozód ergonómikus munkaszékére.
- Ha munkaügyi, munkavédelmi, apeh ellenőrzés előtt (közben) nem dugdosol mindenféle aláírandó dolgot az orrom alá, amivel nekem kell igazolnom hogy te mégiscsak jófej vagy, és nem azért vakultam meg, mert az általad biztosított 10"-os, 20 éves monitoron kell napi 8-12 órában információt elemeznem.

És még valami, ami nagyon fontos és talán meglepetés lesz a számodra:
Magam is cégtulajdonos vagyok, de álltam a túloldalon is, amikor a hozzád hasonló, újgazdag, ortodox paraszt szívta a vérem.
Zsolt nem adja fel egykönnyen. Négy napon keresztül harcolt a Marina parti konditerem ügyfélszolgálatos trolljával emailben, aki egyre durvábban szólongatott be neki egy teljesen hétköznapi kérdés megválaszolása helyett: Alábbi levelet az adatvédelmi okokból szükséges…..
csudacsaba 2012.11.21 13:42:14
@Fuxika: Ez a legjobb hozzászólás amit itt olvastam. :D
A 2012-es Tour de France győztes országúti kerékpárját, a Pinarello Dogma 2-t új szerepkörben mutatja be Martyn Ashton új videója. A lassan 40-hez közeledő brit triálos számára lehet, hogy már unalmasak az ugrásokra optimalizált kerékpárok, ezért vette kölcsön a Bradley…..
A Milla alternatív köztársasági rapperjelöltje is úgy gondolta, nem árt, ha beszól. Elvégre ő lenne lélekben 15 millió magyar civil rappere, megmondója. A fene tudja, nekem még mindig Göncz Árpád az etalon. Saját videóblogján az egykori ganxta-társ úgy látja, az…..
Türkménbasi nem elég sikeresen foglalt szobát a poroszlói Club Thermál Hotelben, így a ferde mennyezetű tetőtérbe szállásolták el őket, ahol felállni nem lehetett az amúgy is kicsi alapterületű szobában. A lepusztult kert és a szottyos vacsora megtekintése után a végső…..
csudacsaba 2012.08.23 17:13:42
Gondolkozz!
www.hotelkalauz.hu/contactus.php
Vajon a CTK minek a rövidítése? :D
csudacsaba 2012.08.23 22:34:36
@agresszív kismalac: Club Termal Kastély ;)