Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lord Ice

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismered a fenti írásjelek nevét angolul? Ha nem, az alábbi táblázatból megtanulhatod.   Punctuation marks / Írásjelek       írásjel magyar angol . pont (a mondat végén) full stop; full mark; period . pont (email cím, weblap…..
A Starz nevű adó hamarosan bemutatja a Spartacus című sorozatát, ami a híres gladiátor történetét dolgozza fel, mégpedig a csatprna szerint olyan véresen, amilyet még nem láttunk a tévében. A trailer alapján viszont a moziban már igen, hiszen ugyanazt a technikát alkalmazták,…..
nyelv-ész Baloldali értékek 2007.12.28 22:16:00
Sok-sok éve lehetett, úgy 2002 tavaszán a Százholdas Pagonyban (ami messzebb van, mint ide Lacháza, még a messzi-messzi Óperenciás tengeren is túl, ahol a kurtafarkú malac túr) volt egy választás. Akkor éppen a jobboldalinak titulált Egyikpárt elvesztette a meccset, így a magát…..
Kivételesen nem magyarországi, hanem egy kaliforniai startupról lesz most szó. A Greener One-t félig Magyarországról, félig Kaliforniából fejleszti egy lelkes magyar programozói csapat. (Miért onnan? Kettőt találhattok.) A webes szolgáltatás alapvetően egy környezetvédelmi…..