Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Maya-chan

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kriszti-chan blogja MondoCon 2012.07.22 16:50:00
Nos, túl vagyok életem első MondoCon-ján, és nem szívesen mondom, de nem sok pozitív élményt szereztem. :( (De részben lehet, hogy ez az én hibám) Nagyon vártam már, hogy végre jelen lehessek egy Con-on, és azt hiszem, hogy túl sok mindent képzeltem bele a dolgokba, így csalódás…..
Maya-chan 2012.08.26 20:47:26
Genki, Kriszti-chan!
Maya-chan vagyok. Van amiben igazad van a Cont illetően, de tényleg kicsit nagyok voltak az elvárásaid. Én lassan két éve vagyok anime, manga és con őrült, és amit tudok az az, hogy két év alatt rengeteget változott a 'contársadalom'.
Amikor én és a barátnőm először mentünk, - pont ŐsziConra - akkor törtek be az iparba a TurmixPro-s lányok. Akkor volt az az időszak, hogy a barátnőmmel rohangáltunk és röhögtünk össze-vissza és volt egy csapat cosplayer akik narutoékat cosplayelték, és már a sorbanállás is izgalmasan telt. beszélgettünk pár emberre, végig öleltük szinte az össze FreeHug-s embert és nevettünk a pattogó, labdázó, fetrengó Narutókon. Végigkergettük őket az egész conon, mire összeszedtem a bátorságomat ahhoz, hogy egy FÉNYKÉPET CSINÁLJAK VELÜK. De megérte, és nagyon jól szórakoztam. Ezóta a cosplayerek sokat változtak. Több lett a bunkó, és... Mit keresnek BMX-esek és deszkások a Conosok között? Rengetegen leszólnak másokat, vagy a pofájukba röhögnek, ahelyett, hogy esetleg tanácsot adnának NORMÁLISAN. Mégén sem cosplayeztem, de októberben, kétszer is fogok.
Nem tudom, hogy kikkel szeretnél menni, de viszont szívesen bemutatlak egy társaságnak, akik jókedvűek, kiállnak melletted, és nem hagyják, hogy akár sértegessen valaki. :)
Na de a lényeg, hogy tényleg sokat változott a Con, de nem szabad búsulni. ^^
Állj hozzá pozitívan a dolgokhoz, aztán nagy levegő, és ugorj fejest bele! :D
És gomen, a kisregény miatt! ^^"
Matta ne! ^^