Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aaronb

6 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
cseppgyerek 10 év múlva 2013.02.19 14:30:37
A kollégák elfoglalták a gyerekeket különböző játékokkal, pl.: rajzoltak, ragasztottak és szalagokat kötöttek a karjukra és lábukra. Vidáman elkezdték a játékokat és a kissé nagyobb gyerekek ollóval, műszaki cikkeket, bútorokat vagdostak ki a papírújságokból. A megrajzolt…..
Izland a világ egyetlen országa, ahol az észak-amerikai és az eurázsiai kéreglemez távolodása mentén kialakult Közép-Atlanti hátság az óceán felszíne fölé emelkedik. Egyben az egyik legaktívabb vulkanikus terület. A geotermikus mezők gejzírjei, iszapfortyogói, kénes…..
cseppgyerek Kukuccska 2012.08.28 10:28:40
..
A képre kattintva megnyitható a galéria.A képeket hétesi gyerekek fotózták.A képeken alkotótábori programok: szalagozás, ózdi tévé, szinpadi játék, festés, megasztár..
A képre kattintva megnyitható a galéria.A fotókat hétesi gyerekek fotózták: Samu, Kristóf, Májki, Karcsi, Berna és még sokan mások A képeken alkotótábori programok: foci, versolvasó est, filmezés, sajtócsoport, kézműves foglalkozás, népcsoport-foglalkozás, szappanfőzés,…..
Mármint a nem hétesi, nem gyerek része. Dudás Dóri, Laborczi Dóri, Kiss Ádám, Balogh Áron, Földessy Árpi ..
A képre kattintva megnyitható a galéria. A fotókat hétesi gyerekek fotózták: Ferike, Jolán, Domika, Márió, Olivér, Miki, Tomika, Pötyi, Istvánka, Ádám, Májki, Anasztázia, Rena, Szili, Viola A képeken alkotótábori programok: kézműves foglalkozás, sorverseny,…..