Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hajtányos

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Győztes devizahiteles per, közelgő jogegységi döntés, őszre ígért mentőcsomag. Új fejezethez érkezett a devizahiteles mentőcsomagok többéves története, kérdés, hogy végre pontot is teszünk-e a sztori végére. Az új intézkedésekből még ugyan nem sokat lehet tudni, az MNB…..
Vége a láblógatásnak. Az ajándékvadászat és az aprósütemény majszolás is véget ért. Itt az ideje, hogy a mi bendőnk helyett a kis madarakra fókuszáljunk kicsit, akik a hideg beköszöntével egyre nehezebben jutnak elemózsiához. A madáretetőt készíthetjük ajándékba, vagy a…..
Pár hete a szélesebb közvélemény számára alig láthatóan csordogál a Horváth András által kipattintott áfacsalási botrány. A legnézettebb csatornák és a közmédia híradóiban a dolog mintha nem is létezne. A volt NAV-alkalmazott szerint a dolog bőven átívelt kormányzati…..
Hajtányos 2013.11.29 22:19:56
@camilló: Ha tényleg kiváncsi vagy rá, hová tűnt a nemzeti vagyon jórésze és miért tart itt ez az ország, nézd meg a Háború a Nemzet ellen című dokumentum-sorozatot! Igen hosszú a négy rész, de rendkívül érdekes és sok kérdést helyretesz. Az igazán "szaftos" ügyek a második résztől kezdődnek. Kezdő hivatkozás itt: www.youtube.com/watch?v=CvrMxHAgrVs
2012. októberében Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter kiállt, és az X+1-ik csomagjában bejelentette, hogy - minden kasszát be kell kötni online a NAV-hoz- ennek a határideje 2013. január 1.- és ebből 2013-ra 100 milliárd plusz adóbevételt várnakErre mindenki, aki…..
Hajtányos 2013.11.21 12:38:04
@no-night: A kiskasszák mobil adatkapcsolattal rendelkeznek, így telefonkábel nem kell hozzájuk. Viszont térerő igen. Arra még nekem senki nem tudott válaszolni, hogy ezt hogy fogják megoldani például egy jó árnyékolással rendelkező pincében lévő üzletben.
Mi a napokban helyezzük az új gépeket üzembe. A még most használt kasszáink mindössze két és fél évesek, ezeket az elődeik gyári(!) hibája miatt kellett megvennünk. De most selejtezhetjük ezeket is... Abszurdisztán jobban teljesít!
Hajtányos 2013.11.21 14:49:37
@protézisesh: A magyar-szlovák határkörzet közútjainak idén tavaszi ellenőrzés-sorozatakor napi(!) 1600 kamionnal csökkent a forgalom. És ez csak egyetlen határsávja az országnak...
Hajtányos 2013.11.21 14:53:34
@bekbórd!: Köszönöm, erre voltam kiváncsi. De a (valóságtól nem is túl elrugaszkodott) példámban szereplő pincebolt ezt hogy oldja meg? Kiviszi a boltjából a gépet? De mikor? Nyitva tartási időben nem teheti meg, mert akkor nem tudja használni.
Az eddigi 10 után immár további 31 MÁV-START személyszállító vagonban lesz ingyen WiFi. Júniusra a WiFi-s vagonok száma 735-re nő. Az MTI tudósítása szerint jelenleg a WiFis kocsik a Budapest-Keleti-Miskolc-Nyíregyháza-Debrecen-Szolnok-Budapest-Nyugati útvonalon…..
Nyilván senki nem fog nekiállni kulcsot reszelgetni, de sosem baj, ha az ember birtokában van az efféle tudománynak. Ki tudja, mikor hozza úgy a sors, hogy egy csaj ezért szeret belénk. "Hát tudod Margit, ez a srác úgy másolja a kulcsot egy reszelővel, meg egy satuval, hogy olyat még…..
Biztos mindenkinek megvan, de azért egy gyors összefoglaló: Orbán Viktor 2006-ban megalapította a Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítványt. Ez működteti a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémiát, melynek elnöke Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester. A PFLA fő támogatói a…..