Regisztráció Blogot indítok
Adatok
priccs

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A vaj és a margarin, a kávé és a tea, a zsír és az olaj örök háborújához hasonlatos konfliktus bontakozott ki mára a világítástechnikában is. A hagyományos izzót energiapazarlása miatt már leírhatjuk, de a LED-ek és a kompakt fénycsövek közti döntésben tapasztalataim…..
A mai posztban sok a kérdés és a válasz is, szerzője, Lionel North saját bevallása szerint azért indult neki, mert elveszítette a hitét. Amit kapott, az a létbiztonság, ám nagy kérdés, ennek mi az ára... TROLLFIGYELŐ: Trollt láttál? Írj a hataratkelokommentKUKAChotmail.com…..
priccs 2012.09.19 12:49:12
@bandirepublic: Azért más feeling, ha azért mész egyetemre vagy bármilyen iskolába, mert az a téma érdekel, amit ott tudsz tanulni, vagy pedig azért, mert onnan van esély olyan melót szerezni, amiből el tudod tartani magad.
Lehet, hogy egy "jobb helyen" lehetőséged lenne nyugodtan élni soförként is, de egy ilyen helyen esetleg pont azért teljesítenél többet, tanulnál tovább, mert lehetőséged van mondjuk pillangószárnyfestőnek tanulni, ami esetleg sokkal jobban érdekel, mint soförkédés.
A jobb helyeken egyébként sokkal jobban megoldott a felnőttoktatás. Így ha valaki fiatalnak balfék volt, és semmit nem tanult, majd beleunt a gagyi munkába, amit tudás híján végezni tudott, akkor megcsinálta azokat a tárgyakat, amiket elmulasztott korábban, és máris mehet főiskolára vagy egyetemre - vagy egy normális szakmát tanulni.