Regisztráció Blogot indítok
Adatok
balko67

506 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Boston Celtics: Új arcok, új minden, régi Rondo. Elég lesz-e "egyedül" rájátszásba tolni a csapatot. Lehet, hogy ez már Garnettel és Pierce-el sem menne. Nem hogy még Greennel és Wallace-al. Viszont Olynyk ígéretesnek látszik. Ígyis 50% alatt maradnak majd. 38-44 Brooklyn…..
Itt vagyok újra. Hosszú szünet után mindig nehéz elkezdeni, de ell kell, mert jön az NBA szezon. Már az előszezonnál tartunk és még egy bejegyzés sem volt ebben a szezonban. Ezt a szörnyűséget három maival egyensúlyozom. Ha lehet. A Brooklyn Nets-nél debütált Jason, Kidd, Kevin…..
Elsőnek az eredeti Super Mario Bros.-t magyarosítom. Elég egyszerű és ékezet mentes, de magyar. Kipróbáltam. Működik. http://www.mediafire.com/download/htwxsa77yw41tln/MagyarBros.wad ..
Elkezdjük az 51-52-es szezont. Már minden csapat fixen 66 meccset játszik. Csakúgy mint 60 évvel ezután a 2011-12-es szezonban. 10-ből csak két csapat nem jutott be a rájátszásba. A Milwaukee-ba költöző Blackhawks, aminek nevét akkor csak simán Hawksra változtatták és a Baltimore…..
NBA elemzés A kezdetek: 1950-51 2013.08.24 12:46:11
1950-et vesszük alapul a mai részben. Az NBA alapszakaszában ekkor 11 csapat volt. 6 a keleti és öt a nyugati csoportban. Ez még a George Mikan korszak, amikor is a Mineapolis Lakers centere sorban nyerte az elismeréseket. Az 50-51-es szezonban viszont még nem nyertek bajnoki címet. Még.…..
Öt napos kiránduláson voltunk a miskolci u-18-as női B divíziós EB ideje alatt. Mikor írjak bejegyzést, ha a kirándulás közben nincs internet, délután pedig meccsekre megyek. Most így délelőtt kötelező írnom egyet. Írok is az EB remekül szereplő Litvánia NBA játékosairól.…..
NBA elemzés A kezdtetek: 1949-50 2013.08.10 15:50:14
Megalakult egy új liga! Ebben a sorozatban átnézzük az ötvenes éveket. Persze főleg kosárlabdában. Abból is NBA-ben. Szóval ez volt az első NBA szezon, abban a ligában, ami a BAA és az NBL egyesüléséből jött létre, tehát nem akkor született meg az első kosárlabdaliga, amikor…..
Greg Oden szerződést kapott a Miami Heatnél. Még egy esély a sérülékeny magasembernek, akit mindenki a következő évtized meghatározó játékosának tartott az egyetemen. Aztán most szurkolni kell neki, hogy egészséges maradjon. Szörnyű lehet ezen végigmenni, de az adhat egy kis…..
NBA elemzés Lakers vs. Inter 2013.07.31 14:27:34
Németországból egy-két évente hazajövő rokonok látogatásakor elég nagy tiszteletlenség lenne egy fél napot blogírással tölteni. Most van egy kis idő, ki is használom. Steve Nash az Inter futballcsapatával edzhetett. Nash mostani csapata a Lakers és az Inter is a sportág…..
Yao Ming magas. Ezt tudjuk, de ez az NBA játékosok mindegyikére igaz, így nem mutatkozik meg igazán mennyire hatalmas magasság az a 229 centi. Íme néhány kép NBA álagnál alacsonyabb emberekkel, vagy egyébként is magas NBA játékosokkal. Ez a kép a 2008-as olimpia megnyitóján…..
Ismét átveszem az érkezett és távozott játékosokat minden Atlanti-csoportos csapatnál. Celtics: Érkezett: Victor Faverani (újonc), Kelly Olynyk (újonc: innentől kezdve R-el jelölöm őket), Colton Iverson (R), Phil Pressey (R), Keith Bogans, Kris Humphries, MarShon Brooks, Gerald…..
NBA elemzés A nyári liga MVP-je 2013.07.25 12:54:30
Egy hét után újra itt vagyok mindjárt három bejegyzéssel. Közben lemenet a nyári liga, amit a Golden State Warriors nyert meg. Mégsem a Kent Bazemore vezette harcosokból került ki az MVP, hanem a Raptorsból. A Raptorsból került ki a gólkirály Dwight Buycks, deeee mégsem ő lett a…..
Metta World Peace a New York Knicks játékosa lett. A legtöbb játékos, aki megváltoztatta a nevét tiszteletből, vagy vallás miatt tette ezt, de Artest mindig is egy kicsit idióta volt. Lehet, hogy nála ez játszott közre. Egy amolyan hirtelen ötlet. Nézzük a többieket is: Lew…..
Néhány napos kirándulás után visszatérnek a bejegyzések. Közben a nyári ligában folynak az események: Első választott: Anthony Bennett Bennett még sérült, így kihagyja a nyári ligát. Második választott: Victor Oladipo Oladipo 19 pontot dobott meccsenként (negyedik…..
a Cleveland leigazolta Andrew Bynumot, de csak 6 milliót kap, ha nem játszik rendszeresen és a második évben a Cavs eldöntheti, hogy megtartja-e. A Cavaliers remek csapatot rakott össze és még Andrei Kirilenkót is megpróbálják megszerezni. Fiatal, lendületes csapat, úgyhogy…..
A Lakers elküldte Metta World Peace/Ron Artestet, ami lehet annak is a jele, hogy ők is megkezdik a bostonihoz hasonló újjáépítést. Maradt Bryant, aki az év nagy részében sérült lesz, amradt Nash és Gasol. Nash már jövőre a negyvenet tapossa és Gasol is 33 lett hatodikán. Earl…..
NBA elemzés Ralph Sampson poszter 2013.07.07 18:46:15
A Rockets legendás centere, akinek egy térdsérülés törte össze a karrierjét. Nem is egy, sok. ..
NBA elemzés A szabadügynök piac 2013.07.07 18:39:46
Két nap, két kirándulás, nulla bejegyzés. Ezalatt vagy félezer átigazolás. Itt mindegyiket összeszedem csapatról csapatra. Celtics:  Érkezett: Kris Humphries, Keith Bogans, Tornike Shengelia, Gerald Wallace, Reggie Evans Távozott:  Kevin Garnett, Paul Pierce, Jason…..
A Timberwolves történetének egyik legjobb kezdőötöse jött össze jövőre. Névszerint egy Ricky Rubio, Kevin Martin, Dante Cunningham, Kevin Love, Nikola Peković ötös. Bár a montenegrói center helye még nem biztos. Egyenlőre még szabadügynök. Milyen minnesotai kezdőcsapatok voltak…..
A Pelicans megszerezte Jrue Holiday-t és ajánlatot tettek Tyreke Evansért. Ezzel a ponterős hátvédpárossal és Anthony Davisszel, akár a rájátszás is összejöhet. Ha sikerül egy hasznos centert találniuk, cserélniük, akkor biztosan jók lesznek jövőre. Lehet, hogy Greivis Vasquez,…..