Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sagittar

4 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Új leggyűlöltebb ellenségünk van: a Facebook. Utálja az internettel amúgy is hadilábon álló kormányunk, és tegnaptól a civilek is. Ez a rohadt egyszerre képes elpunnyasztani a zembereket és viktorgyilkos indulatot generálni. Miután kipörögték magukat a Viktor akasztásos…..
Sagittar 2015.10.24 19:42:26
(Elküldtem neked ezt privát üzenetben, de semmi olyan nincs benne, ami ne tartozhatna mindenkire és amúgy sem tudom hogy eljut e hozzád a privát üzenet, tehát beírom itt is, így egyszerűbb is beszélgetni.

A helyzet az, hogy nem szeretnék nagyon politizálni, csak annyit jegyeznék meg, hogy itt nem jönnék DK-val és nem is mosnám össze a két szereplőt (Fidesz, DK) , hisz nem a DKtól hangzott el az, hogy korlátozná a Facebook használatot, hanem Kósa úrtól. (legalábbis az ATV riportja szerint).

Az általa utána tett hivatalos sajtóközleményben ilyenről szó sincs, ez itt olvasható.
Van ugye az ATV-s riport, az itt hallható:
www.atv.hu/videok/video-20151021-hb-ules
És van Kósa hivatalos sajtótájékoztatója:
www.fidesz.hu/hirek/2015-10-21/a-kormany-keszitsen-eloterjesztest-az-internetes-zaklatas-elleni-fellepesrol/

A kérdésem az, hogy amikor azt írod, hogy "és felmerülhet a Facebook használat korlátozása törvényi szinten" akkor mire gondoltál pontosan?

Szerinted (szerintetek) egy EU tagállamban meg lehet ilyet tenni? Azért ne felejtsük el, hogy jelenleg a Facebook olyan országokban van tiltva mint Kína, Irán...stb..de EU-n belül te (Ti?) elképzelhetőnek tartasz ilyet? Arról meg már nem is beszélnék, hogy az emiatti népharag 100szorosan lenne a netadós tüntetésen tapasztaltnak, amit szerintem a kormány sem merne megkockáztatni. (bízom benne)
hogy látod, mit jelenthet a gyakorlatban a Facebook korlátozása? Korhatár ellenőrzés a Facebookra belépés előtt? Ezt a Facebook eleve megteszi a regisztrációnál.
Szerinted (szerintetek) milyen blokkolás fordulhat elő? Hogy látod ezt az egész témakört?

Köszi a választé s további jó munkát és egészséget az íráshoz!
Sagittar gondolatai Újra itt:) 2008.07.11 20:29:00
Azokat, akik még olvassa a blogom (nyilván már csak véletlen támad ide bárki is, hisz hetekig nem adtam életjelet magamról), üdvözlöm.Hetekig egyáltalán nem voltam netközelben. Az ok? Etiópiába utaztam el egy kalandor régi évfolyamtársammal. Ő profi fotós és azért utazik…..
Mostanában nem volt nagyon indíttatásom blogot írni. Mindig akkor jutott eszembe, hogy kéne egy-két blogbejegyzést írni, ha ültem az autóban és gondolkodtam bizonyos jelenségeken, apróbb zavaró tényezőkön.Reggelente a rakparton szoktam autózni és mindig meglep, hogy…..
Mostanában elhanyagoltam a blogom. Mint az új bevezetőben írtam, új szellemben indulok újra és kicsit nehéz megtalálni az irányt és újrakezdeni.Reggel 8, irodában csücsülök, ismét egy hajtós nap áll előttem, de "megbeszéltük" hogy tartózkodni fogok a személyes,…..
Sagittar gondolatai Újra indulok. 2008.06.04 18:07:00
Kedves Olvasóim!Az a helyzet, hogy amikor elindítottam ezt a blogot, megfogadtam, hogy óvakodni fogok a személyes dolgoktól és elhatároztam, hogy sose teszek föl személyes fotót vagy nem közlök olyan konkrét tényt, amiből a személyem egy ismeretlen számára azonosítható lenne. Nem…..