Regisztráció Blogot indítok
Adatok
desohun

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy hete ért véget a Pumpedék második évada, egy hete tanakodom az utolsó részen, mármint nem úgy, mint egy tudományos értekezésen, hanem úgy, mint egy 24 részes műsorfolyamból kilógó félórán, amiről ugyan nem tudhatom, mennyi volt belőle a kamu és mennyi nem, de legalább annyira felültetett az…..
desohun 2017.11.13 17:19:27
@sixx: Most már nagyon kíváncsi vagyok, mennyi az annyi egy ilyen műsorert? :)
Jó nagy marha lenne, ha így tenne, de hát ha már a Bors megszellőztette, miért ne foglalkozzunk a felvetéssel, szóval arról van szó, hogy a Hungary's Got Talent műsorvezetésére állítólag nem a korábban bejelentett Sebestyén-Istenes duót kéri fel a csatorna, hanem Balázs mellé…..
desohun 2015.04.20 09:06:46
desohun 2015.04.20 11:35:45
@sixx: Tudom, jeleztem utána én is, hogy láttam a korrigálást.
Van az MTVA-nak egy új magazinműsora, a Rúzs és selyem. A címből már lehet sejteni, hogy nem olajcseréről lesz benne szó, hanem női dolgokról, főleg a divatról, ami dicséretes, sőt, a Nemzeti Hírtévé bemondóinak öltözködését elnézve, rá is fér a csatornára alaposan. A…..
  Gólem már második napja kóvályog a pálmaligetben, de láthatóan ki szeretne szabadulni, és fenyegető léptekkel közelít a kamera felé, és aszongya, Milán bájosan ássa tovább saját sírját, a hotel meg két csapatra oszlik. Nahát. Órák száma: egy. Valami hat-nyolc éves…..
Minden idők legjobb filméve lesz az, ami nem hoz majd egy ilyen listához bőven elegendő alapanyagot, ezért olyan filmeket is be kell majd raknom a legrosszabbak közé, amiket szívem szerint kihagynék. Ilyen év nem lesz. Soha. 2014 meg pláne nem volt ilyen, mert habár rengeteg nagyszerű…..
Valamelyik nap felhívott Kasza Tibor, hogy beszélgessünk egy kicsit, nézzem meg a műsort belülről, háthat úgy jobb képet kapok arról, milyen meló egy ilyen talkshowt összerakni. Nekem ez meg feküdt, mert voltam már bent a Való Világ és a Sztárban sztár kulisszái mögött, az…..
desohun 2014.12.10 12:28:26
Putyin, Kim Dzsongun, Mugabe, Asszad és Alijev. Elég beszédes névsor, ha a világ legkeményebb kezű diktátoait kell felsorolni, egyikük sem maradhat ki. Meglepő, vagy ha akarom felháborító, ítélje meg ki-ki vérmérséklete szerint, de vannak, aki szerint ebben a névsorban…..
Az emberi jogok napja alkalmat ad arra, hogy visszatekintsünk az idei év eseményeire, és értékeljük az emberi jogok helyzetét. Az eredmény nem ünnepelni való...
desohun 2013.12.10 15:10:38
@flort: Ja, és persze egész Franciaország is rasszista amiért hazatoloncolja az összes koszost..
desohun 2013.12.10 15:22:47
@flort: Ja úgy mindjárt más, akkor meg is nyugodtam ha miközben szétrabolják magukat mellette azért dolgoznak rendesen a börtönben. Huhh, nem is tudod, hogy ez most milyen sokat jelentett nekem...
desohun 2013.12.10 15:29:29
@flort: Elnézést, valóban felületes voltam, szóval megnyugtató, hogy amikor épp szabadlábon vannak akkor a sok rablás és betörés mellett kemény munkával járulnak hozzá a jövőbeli nyugdíjamhoz..
Nálunk simán lebuzizhat valaki élő adásban bárkit, ahogyan Sebestyén Balázs tette azt nemrégiben egy egyetemistával, Teczár Szilárddal, aki arról híres, hogy az Egyenlő Bánásmód Hatósághoz fordult azért, mert vannak olyan szórakozóhelyek, ahol a lányokat ingyen engedik be a…..
desohun 2013.11.27 13:35:50
Nem csak a képét néztem meg hanem meg is hallgattam teczár urat, most már én is mindent értek :) :
www.atv.hu/videok/video-20131125-vege-a-nok-ingyenbulijanak

Egyébként hagy tegyem hozzá, hogy a gyerek egy értelmes választ nem bír adni, úgy beszél mint valami 12 éves.
Ciki! Kicserélték a közönséget Geszti mögött, írja a mai Bors. A bulvárlap úgy tudja, „a két fiúnak egészen prózai okból kellett Geszti mögül a stúdió másik részére távoznia a reklámszünet alatt”: a stáb a szünetben megkérte őket, hogy menjenek…..
Külügyér Jöhet a német Obama 2013.09.26 11:49:38
A német törvényhozás sokszínűsége lassan a népességét is lefedi. Ez még bizonyos hazai véglényeknek is feltűnt a hétvégi választások alkalmával. A különböző, bevándorló gyökerű népcsoportok reprezentálása azért sem ütközhet falakba, mert Németországban a komolyan…..
desohun 2013.09.27 12:06:34
@kvp: Oroszország is elég jól kezeli a bevándorlás politikát, vagy alkalmazkodsz a többséghez vagy takarodsz, ki is van tőle a sok liberális majom, hogy hogyan képzelik hogy nem a többségi társadalomnak kell alkalmazkodnia a kissebséghez. Csak ők megtehetik, hogy leszarják mert úgyse tudnak rájuk fenyíteni.
desohun 2013.09.27 12:06:34
@kvp: Oroszország is elég jól kezeli a bevándorlás politikát, vagy alkalmazkodsz a többséghez vagy takarodsz, ki is van tőle a sok liberális majom, hogy hogyan képzelik hogy nem a többségi társadalomnak kell alkalmazkodnia a kissebséghez. Csak ők megtehetik, hogy leszarják mert úgyse tudnak rájuk fenyíteni.
desohun 2013.09.27 12:18:12
@milliliteratura: Biztos hasonlóan gondolkodnak a bevándorlásról Párizsban is azokban a kerületekben ahová már szinte csak robotzsaruként mernek bemenni a rendőrök, meg Londonban, meg a Svédországi zavargások után is ahol az iskolákban a felzárkóztatás jegyében tableteket kapó kis bevándorló porontyok felgyújtottak egy fél várost..
A baloldalon mindenki azt mondja, hogy Orbánt csak összefogással lehet legyőzni, ami valószínűleg igaz is. Én viszont azt kérdezem, hogy le kell győzni ? Pontosabban fogalmazva: van-e értelme legyőzni ?  Tételezzük fel, hogy győz egy baloldali összefogás.Milyen országot vesz…..
desohun 2013.08.29 14:45:29
Idős britek millióit büntetik teljesen igazságtalanul az energiavállalatok és a távközlési cégek, amikor külön díjat számítanak fel a papír alapú számlákért – állítja egy jogvédő csoport. A helyzet Magyarországon is ismerős. A Keep Me Posted nevű kampánycsoport szerint…..