Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ajtocsukas

4 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az utóbbi időkben annyian annyifélét írtak e két szó használatával, hogy gondoltam egyet és én is megteszem.Egy vmit végig nem értettem: a Magyar Gárda sehol, soha nem bántott senkit. Mindenhová szívesen mentek ahová hívták őket. A hangsúly a HÍVTÁK ŐKET szavakon van.Ha…..
Cserépfalu-Tiszatarján Ifi: 1-1 Felnőtt: 3-3 Góllövők: Kiss Zoltán, Bányi Gergő, Polgár Szilárd..
Pár napja a magyar-görög meccset közvetítő sportcsatorna már nyomja a Koeman-éra első meccsének felvezetését. E.Koeman még igazából nem csöppent bele a nagy magyar valóságba, még nem ismerte meg a honi futballvezetés minden alkotóelemét mind tárgyilag, mind személyileg. Addig…..
hülyebékávés Próbálkozok 2. 2008.05.17 17:24:00
Mivel ugye én nem tartozom azok közé akik pc-n nőttek fel(értsd: marha hülye vagyok csomó mindenhez) ezért még csak töketlenkedem. Most éppen képet próbálnék betenni a kommentbe, majd meglátjuk mi lesz belőle. Ha vki jószándékú és segítene, tegye meg, elfogadom! Ez a ráckevei…..
hülyebékávés Első írásom 2008.05.17 15:56:00
Hát ez is eljött. Elkezdtem írni az első bejegyzést. Még jó hogy volt aki megmutatta a bötűket különben odalenne ez a magas irodalmi kultúrájú, különösen nagy jelentőséggel bíró 21. századi remekmű. Régebben tudtam helyesen írni a szabályokat betartva, de ma már sokat…..
Cserépfalu - Bükkzsérc   0   :   5   jv:  Záborszky J., segítők: Soós L, Offenbecker J. Cserépfalu: 1 Derda I, 11 Bányi A.,  7 Komáromi T., 4 Lakatos I., 14 Kurczina J, 12 Farkas A., 13., Baranyi Z., 9 Balogh K., 2 Váradi T., 10 Kiss Z. 3 Boldizsár…..
ajtocsukas 2008.04.13 17:41:25
Az ország legnagyobb plázájáról kiderült, hogy egy szeméthalom közepén lakik és tömegközlekedéssel nem lehet megközelíteni. Ráadásul a ma 10 órai megnyitót is elhalasztották:Ennyit a nyitásról. Még azt a 20 embert is elküldték aki ott várakozott, hogy csak 13.00.kor…..