Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hangyás buzi

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy régi körgangos házban lakom Budapesten. Az a fajta, aminek kettő udvara is van, és amiben az udvarok meglehetősen kicsik, a lakások nagyon közel vannak egymáshoz.Lakik ebben a házban egy Down-kóros (középsúlyos mértékben fogyatékos) fiatalember a szüleivel, két szinttel…..
Hangyás buzi 2012.08.22 14:24:32
@scavengario: Csatlakoznék... Itt mindenki példálózik, csak hogy nálunk ez az egész annyiból áll, hogy az addig állami pénzen eltartott fogyatékosokat kib*sszák az utcára, aztán néhány havonta majd ránéz egy szociális munkás, ha éppen nincs semmilyen fennforgás, ahol jobban lehet villogni.

Elmondanék én is egy történetet: a csepeli HÉV-en régebben utazgatott egy szintén nem beszámítható ürge. Mindig farmermellény, fejkendő, amolyan vad motoros kinézet. Ha éppen jó passzban volt, akkor tök jól el lehetett vele lenni, beszélgetni, viszont amikor elborult az agya, akkor kiabált, köpködött, cigit vagy piát tarhált, föl-alá mászkált a vonatra várakozók közt. Melyikőtök engedné szívesen egy ilyen ember közelébe a gyerekét? Hm? Én nem, sőt egy jó idő nem is látom, megnyugodtam, szó szerint egy hülyével kevesebb.