Regisztráció Blogot indítok
Adatok
B.!

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Felszolgáló vagyok, vagyis voltam, szerettem ezt csinálni és jó is voltam benne. Már nyolc éve letettem a drekót és a hangedlit, kötényemet felakasztottam a szekrény belső polcára. Évente párszor, ha úgy adódik beállok segíteni pár havernak, vagy ha olyan ajánlatot kapok, elmegyek pár fesztiválra…..
B.! 2017.01.21 09:22:02
Ezt hivjak hirtelen felindulasbol elkovetett ocsarlasnak... azt leirja hogy kivel eszik de azt nem hogy hol... a pincer egy etteremben elsosorban nem magat minositi hanem a helyet ahol alkalmazzak illetve azokat akik alkalmazzak oket.
A felszolgalo ugy szolgal fel ahogy a management/tulajdonos elvarja tole. Tapasztalatbol mondom, vezettem par ettermet Londonban, nyitottam is egyet szoval volt alkalmam betanitani par pincert (megjegyzem nincs felszolgaloi kepesitesem sem egyeb vendeglatos)
Ahol £10 a steak ott orankent 8 fontert osszesen 2het alatt betanitott pincer szolgal fel aki gyakran hibazik is, ahol ugyanaz a steak £26 ott orankent 12fontert minimum 1honapos betanulas utan kifogastalanul szolgalnak fel. A fent emlitett felszolgalo hibaibol itelve ugy tunik nem az elit baratoknak megfelelo elit etteremben foglaltatok asztalt.. A kepzett minosegi felszolgalok bere nem havi 100 es azt bizony a meg kell fizetni. Es itt a baki, amig nem jar sok ember etterembe addig keves lesz a bevetel, keves bevetelbol pedig vagy silany etel vagy silany felszolgalas lesz, ha nem csod..
Egy a cikkben emlitett 'felszolgalo' egy minosegi helyen otthon is csak mosogatoi poziciot kapna, bar szereny velemenyem szerint neki nincs felszolgaloi vegzettsege es meg tapasztalata sem lehet sok ha ilyen hibakat vet, de ha valaki ezt igy ilyen formaban irja le es teszi kozze a kis blogjaban az a legkevesbe sem szakmai sem emberi.. Bunko vagy szerda ur, csupa kisbetuvel, letegezve.
Az Anna bal meg Opera bal lenne a szakma csucsa?! Haha
Mar a te idodben is felhigult lett volna a szakma? Haha Ha minden almod az lett volna hogy felszolgalo legyel, nem hagytad volna abba.. Ha pedig olyan jo lettel volna most nem vizezett sort arulnal alkalmankent hanem egy egy elegans rendezvenyen szolgalnal fel neha nemde?! Ebbol nekem ugy fest te is inkabb higitottad a szakmat.
A londoni mosogatasrol meg annyit hogy minimum faszsag amit irsz. Ha valaki kepzett felszolgalo, csak egy kicsit is beszel angolul es ugy dont Londonban szeretne dolgozni, felszolgalni fog nem pedig mosogatni.
Londoni mosogatozas mar nagyon unalmas...aki beszel angolul az itt nem mosogat maximum otthon.

Valaki jelezte mar hogy a baszd meg kifejezes ha egybe is irod SZ es nem pedig Z,
Rák and roll A motorosok álma 2012.08.18 23:18:00
Reggel a tenger zúgása ébreszt. Kilépek a kis tornácra és a fekete homokos tengerpart visszaköszön. Elönt az izgalom. Nagyon komoly út áll előttem. Megiszom egy félliteres energiaitalt, felszippantok két Adipex Retardot, betolok egy galagonyarudat és egy kis gyógyszer ízű…..