Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Valaki3

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
SERTEPERTE Rámpa: egykor és ma 2012.04.24 09:19:00
A kép az ötvenes években készült az akkor még Lehel kisvendéglő néven üzemelő vendéglátóipari egységről. Mivel tudjuk, hogy a felvétel hol készült, azt is biztonsággal állíthatjuk, hogy valamikor a kora délutáni órákban léphetett az előtérben olvasó férfi a sínekre.  Zóna ételek, gulyásleves,…..
Valaki3 2019.05.20 10:24:58
  Úgy látszik, a Fal vs. Piramis hajtépés lett a magyar kertévézés Rubikonja, itt húzta meg a határt mindkét tévé, most válik el a szar a májtól, valamiért az RTL és a TV2 úgy gondolja, hogy ezen a csatán múlik MINDEN, ami az elkövetkezendő években a kertévézésnek nevezett homokozóban eldönti, ki a…..
A brit Primeval nem volt rossz sorozat, amit tévés szinten el lehetett érni ebben a műfajban, azt elérte, izgalmas volt, a dinók annyira nem voltak gagyik (na jó, de), a színészek nem idegesítették halálra az embert, csak a történetek voltak kissé egysíkúak: valami monszta…..
Anyuka: Kisfiam, hova tűnt a csoki, amit félreraktam?Kisfiú: Megette az IMF.Hat év múlva, amikor mindenki vissza akar majd jönni Orbán Viktor a hétvégén elkezdte a kampányt, vagyis csak folytatta a hazudozást az IMF kapcsán. Látszik a tét, csak úgy tudják megnyerni a választást…..
Tessék, az RTL Klub tényleg feltolta a netre azokat az előadásokat, amiken Tarján Zsófia, Hernádi Judit lánya énekel, és ami nem volt elég a továbbjutáshoz. No comment.     ..
Az Amerikai Népszava cikke, ami Orbánt elmebetegnek állítja be, csupán újra azt igazolja, hogy egy undorító szennylapról beszélünk. A cikkben szájmozgásról és mozdulatokról bizonyítja be a szerző, hogy Orbán elmebeteg. "Ilyen mozgást egészséges ember szája nem végez" - majd…..
Valaki3 2012.09.04 15:10:10
@Kőmíves Kelemen: - a nők 40 éves szolgálati idős nyugdíja :D
Egy nyúlfarknyi hírnél egyelőre nincs belőle több, de jó látni, hogy a magyarok még egy gyorséttermi rendelést is képesek tettlegességig fokozni. A török kolléga azonban mintha elfeledkezett volna a vendéglátás első szabályáról: soha ne öld meg a vendéget! Ketten…..
Valaki3 2012.08.21 21:35:27
@Kellemes Zérókomponista: még születéskor