Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pluto a skorpioban generacio tagja

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
BRÉKING! A Hallgatói Hálózat, az Oktatói Hálózat, a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája (HÖOK), a Hálózat a Tanszabadságért (HAT) és a Szülői Hálózat hallgatói által rendezett Hallgatói fórumon épp most döntöttek egy hídfoglalásról. Néhányan a…..
Ön szereti a zsidókat? A kérdésre nem adható jó válasz. Sem a nem szeretem, sem a szeretem nem helyes. Zsidó ugyanis sokféle van. A becsületeseket, kedveseket, tehetségeseket, nagylelkűeket szeretem, a gonoszakat, irigyeket, a bűnözőket pedig nem. Olyan, hogy "zsidók", pedig nincs.…..
pluto a skorpioban generacio tagja 2012.12.08 22:01:05
Cikkünk írásának pillanatában még zajlik a családon belüli erőszakról szóló vita a Parlamentben. Mi már nem követjük. Nem követjük, mert amit a fideszes parlamenti képviselők művelnek a parlamentben, attól csak hányni tudunk. Itt van pár idézet csemegéül: a kép…..
pluto a skorpioban generacio tagja 2012.09.11 11:14:18
@MA: Nem tudom miért kéne a szeretetünket és a gondoskodásunkat főleg CSAK a családunkra limitálni, egy bulin is belenézhetsz mélyen egy embertársad szemébe és születhetnek köztetek abban a pillanatban isteni értékek. a gyereked is csak egy ember mint bárki más melletted a villamoson.
Vannak olyan emberek akiknek föleg az az életfeladatuk hogy a család témakörét éljék meg jobban, mélyebben stb. s vannak olyanok akiket a jóisten is arra teremtett hogy inkább főleg barátaival, embertársaival tanulja meg az életet. Ez teljesen egyedi. Ezért jó magunkat megvalósítani. (nekem pl a család téma már megy, s inkább barátság témakör a fejlesztenivaló)
pluto a skorpioban generacio tagja 2012.09.11 11:23:35
@Blogger Géza: nem baj a szülésszám csökkenése szerintem, ha lenne 5 gyerekem, nem lenne minőségi időm mind az ötre plusz a páromra, hogy ne essünk szét, plusz magamra hogy ne legyek idegbeteg, na ugye meg a munka meg a házimunka. ez embertelen. régen lehet szültek tíz gyereket de az olyan is volt. le se szarták őket, csak hozd ide ezt, fejd meg azt, fogd be. aztán menjél házasodjál, s fogd be.
Minőségi kapcsolatot, hogy kiegyensúlyozott gyerekeink legyenek, nem lehet nagyüzemben csinálni.
pluto a skorpioban generacio tagja 2012.09.11 11:26:37
@kábítószert minden anyának!: hú te nagyon szürrealistának tűnsz.
szereted a kábítószert?
Magyarországon extrém szárazság van, ettől a problémától napokon belül hangos lesz a sajtó. Elnézve a három legnagyobb természetes vizünk állapotát, az adatok lehangolóak. Balaton: Májusban a Vízgazdálkodási Kutató Intézet tudományos főmunkatársa azt nyilatkozta, hogy az…..
pluto a skorpioban generacio tagja 2012.08.23 10:47:13
@Don Quixote de la Ferko: lehet hogy utopisztikus amit mondtam, s nem azonnal kivitelezhetö, de az emberiseg jovojenek szempontjabol hosszutavon mindenkeppen hasznos. Mindig is zöld voltam, s örülök hogy ertelmes dolgok is divatba jönnek. Az emberi hülyeseg neha ferditi öket. Nem vagyok hülye csak megosztottam egy álmomat.
pluto a skorpioban generacio tagja 2012.08.23 10:50:15
@еndikе: Tudom hogy visszamegy a Dunába, csak csinálunk egy fölösleges körforgást. Jó nem teljesen kapcsolódik a témához amit irtam. Inkább a természetbe való integrálódás a lényeg, ez jutott eszembe a cikkröl. s leirtam.
pluto a skorpioban generacio tagja 2012.08.25 11:45:33
@еndikе: Valamelyest igen, a Wcknek is köze vana szárazsághoz, mert a pisis kakis vizet mire megtisztitják, ugy hogy újra használható legyen és mehessen vissza a természetbe, addigra eltelik a nyár, és esetleg jobb lett volna termést locsolni vele, a száraz nyáron, mint emésztőgödrökbe tárolgatni mint veszélyes hulladék, és várni. nem tudom pontosan mennyi idő ez a megtisztitási folyamat. valaki tudja?