Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tamasmee

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az utolsó utáni konc. A végső, a visszatapsolt hiéna, nyálas pofájában szorítja, ameddig csak tudja. Márpedig egy hiéna harapása nagyon-nagyon erős. Nem lesz könnyű. Ez az RC-modell tényleg olyan hiénáznivaló, amiért rendes autóbuzi a fél bármijét odaadja. Nem elég, hogy…..
tamasmee 2012.12.24 14:55:56
Fogalmunk sincs, pontosan mi történt ma reggel a Budai rakparton, amikor Varga Endre kerékpárjával át akart kelni egy kereszteződésnél. Az eddig mintegy hatezer Facebook-felhasználó által megosztott üzenetében ugyanis azt írja, egy szürke Suzuki Swift, melynek rendszáma 666-ra…..
Aki az árokból vesz motort, ne csodálkozzon, ha felül a szopórollerre. Az viszont kicsit így is meglepett, hogy a felújított blokkal, egy hónapnyi állás után képtelen vagyok beindítani a Simsont. Másnap mégis felvitt Bánkútra. Bár a blokk rendbetételével már júniusban…..
tamasmee 2012.08.21 13:41:42
@poteka: Nagyon szép túra lehetett..csak gratulálni tudok. és a fene vigye el, kár volt emlékeztetned T.csegére, meg az ottani halászcsárdára. A családom Csegéről és Polgárról származik. Most meg Spanyolból sóvárgom a csárda fincsi "kapros" nevű ételére (harcsapaprikás túrós csuszával)...ejnye-ejnye..még1x grat a túrához, nem semmi..