Regisztráció Blogot indítok
Adatok
soumenroy

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Mióta Angliában vagyunk, nem is ettünk pulykamellet. Vagyis na, ez így nem egészen igaz, mert vagy másfél hete készítettem pulyka saltimboccát (még nem posztoltam, de tervben van), és közvetett módon az vezetett a ma esti vacsorához. Ugyanis akkor, mikor kilapítottam a…..
A szerda az Apa-nap. Vagyis minden héten ezen a napon Apával beszélgetek rendszerint egy-másfél órát, mikor végzett a munka utáni futással, no meg a vacsorájával. Ez azt jelenti, hogy hívás pont arra az időintervallumra esik, amit főzéssel töltenék, úgyhogy ha nem gondolkodom…..
A tegnap esti vacsora a póré köré alakult. Az utóbbi időben megszállottan bújom ugyanis Julia Child Mastering the Art of French Cooking című könyvét/könyveit (mind a két kötetet). Hihetetlen alapos műről van szó, tele olyan technikákkal, alapfogásokkal, melyeknek elsajátítása…..
Akik nem autórajongók, azok leginkább a VIssza a jövőbe filmekből ismerik a DeLoreant. A film miatt viszont legendássá vált a szárnyas autó. Az idei New York-i autóshow alatt bemutatták az elektromos DeLoreant, melyet jövőre dobnak piacra. Az autó megtartotta a klasszikus formát,…..
Nos, ha már az előző postban a tapasok között szerepelt fougasse, itt az ideje, hogy kicsit bővebben is beszéljek róla. Először Monsieur-től hallottam róla: gyerekkorában, mikor Provence-ban nyaraltak, az ő feladata volt felkelés után, hogy elballagjon a közeli pékségbe, és…..
Június végén jön az Asus által gyártott hét inches Nexus tablet - állítja egy névtelen forrás. Már eddig is pletykáltak hasonlókat, de az Engadget most több forrásra hivatkozva írja megint, hogy tényleg jöhet a Google tablet. Az informátor nem akart résleteket közölni, annyit…..
  Az Acer a Computexen bemutatta első Windows 8-as laptopjait, egy 11,6-so és egy 13,3-as full hd felbontású érintőkijelzős utlrabookot. A két gép még az idén a boltokba kerül, alumíniumvázuk lesz, 12 és 9 órás akkumulátoridőt ígérnek, kijelzőjét 180 fokban hátra lehet…..