Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gabex

4 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Anna először szembesült azzal a jelenséggel, hogy a kalauz nem kezeli a jegyet, majd elkéri és visszaváltja. Az egyik kollégám gyűjti című sztori nekem is új, én eddig az oktatásra lesz című dumát hallottam. Úgy látszik fejlődik a világ.... Mellesleg ide kellene egy…..
Hétfőn hajnali három órától folytatódik a vasutassztrájk - jelentette be Gaskó István, a VDSZSZ elnöke vasárnap, miután eredménytelenül zárult az egyeztetés a szakszervezet követeléséről vasárnap délelőtt a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ), a MÁV-START Zrt.,…..
Ma kaptam egy levelet egy ismeretlentől (aki még bemutatkozni sem tudott, csak annyit közölt, hogy az ominózus kalauzok bátyja, a hangnem elég kioktató, fenyegető volt), amiben követelik, hogy a képet azonnal töröljem, mert személyiségi jogokat sért. Közben én bejelentést tettem a…..
Új MÁV blog Késések 2007.12.13 08:23:00
Beindult a tél, vagyis elviekben. De egyre több késéssel kapcsolatos postot kapok. De úgy érzem a gyorsvonat jelen esetben nem élvez elsőbbséget a személyvonattal szemben. MÁV szakemberek pls segítsetek mi lehet a gond! Tisztlet MÁV-Start Zrt.! Szeretnék érdeklődni, vajon mi az…..
Új MÁV blog Marhavagon contest 2007.11.27 11:46:43
Nos több javaslat elhangzott. Hát akkor kérek mindenkit, aki teheti fotózza le a vonatot, ahol nyomorog és küldje be az egymáshoz préselődött emberek izgalmas látványát bemutató alkotását, valamint a vonat számot és, hogy mikor kóstolt bele szegény vágómarhák életébe...
KZM-től kaptam. No Comment. Kopp-kopp-kopp, trrrrrrrrrrrrr. Cipő és bőröndkerék a pályaudvaron. Be a kis épületbe, ahogy az ajtó kilincsét megfogom, már megcsap a benti dögletes bűz. Csövesszag. Rohadnátok meg (bár nem kell kívánni, már jó úton vagytok felé), itt kell…..
Továbbra sem értjük mit jelent a többletszolgáltatás... Tisztelt Ügyfélszolgálat!   2007. november 23-án Budapestről Keszthelyre utaztunk a (1844-es számú) Mura-Helikon IC-vel, aminek végeredménye a felismerés, hogy az életben többet nem akarunk ilyen utazást, de MÁV…..
Új MÁV blog Pisi fétis a vonaton 2007.11.26 09:36:00
Valami megmagyarázhatatlan okoból, mi utasok szoktunk pisilni, ne adj isten kakilni a vonaton. Ugye milyen érdekes? Persze ez a fétis akkor a legizgibb, amikor mondjuk egy istenes megkönnyebbülés utén jövünk rá, hogy nincs papír, vagy csak szimplán sötét van. Tisztelt…..
Ja persze a fenti szöveggel könnyebb elintézni mindent. A legjobb védekezés a támadás ugye?Szervusz!   Újabb szösszenet a Budapest-Sopron vonalról.   Családdal utaztunk oda-vissza. Két felnőtt és a 17 hónapos fiam. A történet elég nevetséges.   Megvettük a…..
2006. május 5.én hazánkat egy nagyobb árhullám lepte el. Rengeteg helyen okozott fennakadást és sok embernek el kellett hagynia az otthonát. Már rég tartogattam ezt a kis videót, de végre elkészült. Az elkészítésénél nagyon nagy szerencsém volt, ugyanis pont olyan vonatra…..
A napokban volt szerencsém utazni a MÁV egyik új beszerzésű villamos motorvonatán, a Bombardier Talenten. Mit is mondjak..... jobbra számítottam. Ami először feltűnt ,hogy a belső tere nagyon hasonlít a Siemens Desiro-hoz. Föleg az ülések hasonlítanak a Desiróéra. A fűtés…..
Hamarosan elindul blogom, kérlek nézz vissza később.....